Новини українського ТБ - Страница 17 - satsat.info
     
-Украина: прошлое, настоящее, будущее. 2022 ang13
-ПОГОДА в данный момент 2024 Nikolai2a
-Террористы ХАМАС объявили войну Израилю San-Sanich
-Российская Федерация: прошлое, настоящее, будущее. 2020 San-Sanich
-это интересно. schachmat
-Свободное общение 2024 Fedja L
-Rock music - Видео исполнителей iced earth
-Новинки игрового мира peresihne
-Мото-гонки peresihne
-Скорбим...2024 peresihne
-ТЕННИС peresihne
-Футбольное обозрение. 2023 peresihne
-Новости HDTV simon65
-Азербайджан : Вчера , Сегодня и Завтра trqqnox
-Спутниковые новости одной строкой peresihne
-Новости музыки и все, что с этим связано peresihne
-Мини-футбол (Футзал) peresihne
-Kомпьютерные игры и всё ,что с ними связано. peresihne
-Новости о запуске спутников... peresihne
-Новость, касающаяся пользователей Интернета 2024 peresihne
-Смешанные боевые искусства (Бои без правил) peresihne
-Транспондерные новости Express 80 80.0E wbrkjy
-Универсальное ПО для Т2 ресиверов на процессоре GX3235S userrsatsat1
-Рождённые в СССР peresihne
-75°E ABS2 и ABS2A Oбсуждение. Dementiy
-БОКС peresihne
-МЧМ-2022 peresihne
-Новости IPTV и интернет-телевидения peresihne
-Новости операторов спутникового телевидения peresihne
-Windows 11 peresihne
-Google Chrome – новый браузер peresihne
-снукер peresihne
-Космос 2024 peresihne
-Знаменательные события истории в этот день peresihne
-Грузия вчера, сегодня, завтра paren`ok
-НХЛ. peresihne
-IPTV каналы pietro
-ВСЕМ ЛЮБИТЕЛЯМ NBA peresihne
-Транспондерные новости Express AM6 53°E simon65
-Анонсы телеканалов kuki1
-Армянский форум թվային հեռուստատեսություն DVB-T; DVB-T2 haykazun
-Формула-1. Новости. 2022 peresihne
-Все о кино и что с этим связано peresihne
-Компьютерные новости peresihne
-Новости цифровой техники peresihne
-13°E HotBird. Транспондерные новости. 2024 simon65
-ЭТО СТОИТ ПОСЛУШАТЬ! Делимся любимой музыкой! Nikolai2a
-Новости провайдера Триколор ТВ и Триколор HD kuki1
-Евровидение-2024 peresihne
-«Киевстар» (Оператор мобильной связи) peresihne
-ТВ новости (Самые свежие) 2024 peresihne
-Еврокубки peresihne
-Український гумор yyyyyhhh
-Транспондерные новости AzerSpace 1/Africasat-1A 46°East simon65
-Соединённые Штаты Америки вчера, сегодня, завтра trqqnox
новые сообщения... остальные сообщения...




Разместите рекламу здесь! Напишите на телегу @VOPROS24


!!!



Вернуться   satsat.info > International forums > International forums > Український форум

Український форум (украинский форум)

Ответ
 
LinkBack Опции темы Опции просмотра
Старый 04.04.2009, 06:06   #161 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию

Юлія Тимошенко в ефірі «Шустер Live» закликала перемикати «Інтер»

03-04-2009

3 квітня Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, беручи участь у ток-шоу «Шустер live» на ТРК «Україна», закликала телеглядачів, які дивляться телеканал «Інтер», «перемикати за собою».



Вона мотивувала свій заклик тим, що канал, який начебто належить бізнесменові Дмитру Фірташу, випускає в ефір замовні новини та ток-шоу, які паплюжать Кабінет Міністрів та його голову, створюючи враження про «безвихідь». Приклад «Інтера» був наведений у контексті наявності в українському телеефірі замовних матеріалів, спрямованих проти Тимошенко. За її словами, такі матеріали виходять майже на всіх телеканалах, оскільки більшість власників каналів не є прихильниками команди Тимошенко.



На думку глави уряду, причиною таких дій Фірташа є те, що вона «притиснула його» і загрожує його статкам, начебто заробленим неправедним шляхом. «Канал "Інтер" з усіма цими речами, коли новини проти прем'єра, проти уряду, нагнітає істерію. Коли всі його ток-шоу сплановані так, що більшої ганьби немає. В мене народжується тільки одна порада всім людям, які дивляться "Інтер" - подивився "Інтер", переключи за собою... Це дивитися просто для життя небезпечно, тому що народжується відчай, песимізм і відчуття, що нічого гарного в житті немає», - цитує «Українська правда» Юлію Тимошенко.



Нагадаємо, протистояння прем'єра та телеканалу «Інтер» розпочалось наприкінці січня 2009 року, коли Юлію Тимошенко було запрошено до участі у ток-шоу «Свобода на Інтері» разом із Дмитром Фірташем. Пані Тимошенко відмовилась від участі в програмі, заявивши, що канал належить Фірташу і відстоює його інтереси. Детальну хроніку протистояння читайте тут.



Головним учасником програми «Свобода на Інтері» 3 квітня є лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

вне форума  
Старый 05.04.2009, 22:54   #162 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию

Документальні фільми «Інтера» стали номінантами DetectіveFEST

05-04-2009

Дві документальні стрічки виробництва «Інтера» - «Вакцини: бізнес на страху» (автор - Олексій Бобровников, режисер - Богдан Коровченко) і «Володимир Івасюк. Ідеальне вбивство» (автор - Ілларіон Павлюк, режисер - Софія Чемерис) - стали номінантами XІ Міжнародного фестивалю детективних фільмів і телепрограм правоохоронної тематики DetectіveFEST.



Цей фестиваль пройде з 15-го до 20 квітня в Москві під егідою ООН і за підтримки державних структур Росії. Девіз DetectіveFEST: «Боротьба зі злочинністю і тероризмом - справа всього світового співтовариства!».



У конкурсній програмі цього року беруть участь 230 фільмів і програм із понад 20 країн.

Обидва фільми «Інтера» представлені на фестивалі в номінації «Документальні серіали і фільми з елементами детективу» у розділі «Детективні телевізійні серіали, фільм або серія».



У картині «Вакцини: бізнес на страху» йдеться про діяльність глобальних медичних корпорацій - виробників вакцин. Поштовхом до розслідування послужила смерть 17-літнього Антона Тищенка з Краматорська Донецької області: школяр помер після щеплення у травні 2008 року. Автор і режисер фільму поїхали до Індії, щоби простежити шлях вакцини й установити, чи могла вона спричинити смерть.



Фільм «Володимир Івасюк. Ідеальне вбивство» розслідує загадкові обставини загибелі талановитого українського композитора і поета. Документалісти «Інтера» провели журналістське розслідування, базоване на свідченнях родичів та очевидців.
вне форума  
Старый 05.04.2009, 23:00   #163 (permalink)
nikolas2323 Меню пользователя nikolas2323 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
16,360 17858 35668
online: 3мес0нед5д5ч52м
Украина
По умолчанию

Полювання на «Охоту и рыбалку»


Українські дистрибутори зіткнулися в боротьбі за 5 російських супутникових каналів. Заручниками ситуації стали кабельники і глядачі.
18 лютого російська телекомпанія «Стрим» (правовласник телеканалів «Охота и рыбалка», «Здоровое ТВ», «Усадьба ТВ», «Драйв» и «Ретро») розіслала українським провайдерам програмної послуги повідомлення про те, що права на розповсюдження її телеканалів у телемережах та представлення інтересів каналів на території України передані ТОВ «Контент ТВ», із яким кабельники мають укласти відповідні угоди на ретрансляцію. Водночас українська компанія «Інтернет. Бізнес. Комунікації» («Ай-бі-ком»), яка торік представляла інтереси росіян в Україні, розіслала свої листи про те, що її угода з компанією «Стрим» діє до кінця 2009 року.

Великі гравці кабельного ринку переуклали свої угоди з «Контент ТВ». Приміром, так вчинили і київська «Воля», і донецька асоціація «Укртелемережа». Хоча раніше вони працювали з «Ай-бі-ком». Натомість маленькі кабельники не поспішають переходити до іншого дистрибутора, хоча «Стрим» і погрожує вимкненням карток доступу.

А тепер про історію конфлікту. Директор компанії «Ай-бі-ком» В’ячеслав Амелін каже, що протягом п’яти років представляв інтереси п’яти стримівських каналів в Україні. Востаннє ліцензійна угода між ними була пролонгована 1 січня 2008 року на термін до 31 грудня 2009 року. За словами пана Амеліна, торік інтерес до його бізнесу почала виявляти компанія «Торсат». «Руководство компании “Торсат” обратилось в нашу компанию с просьбой рассмотреть вопрос о продаже компании. Но когда Нацсовет не внес наши каналы в список разрешенных, этот процесс был приостановлен. До сентября 2008 года наша компания своими силами и средствами провела их адаптацию и привела в соответствие с законодательством Украины(у вересні п’ятірка каналів поповнила список дозволених до трансляції в Україні. – ТК). За это время в “Стриме” произошла смена руководства – генеральным директором был назначен Кирилл Легат. Старое руководство наши действия по адаптации полностью поддерживало, но господин Легат заявил, что “Ай-бі-ком” действовал на свой страх и риск, а компания “Стрим” исполнять требования по адаптации не собирается – мол, это не забота вещателя. В связи с этим и возник вопрос о смене дистрибутора. Через месяц я получил уведомление о намерении расторгнуть контракт», – розповів В’ячеслав Амелін.

Як стало відомо ТК, телекомпанія «Стрим» ініціювала розірвання угоди через невиконання дистрибутором його фінансових зобов’язань, про що повідомила українського партнера 28 листопада 2008 року. «В результате неоднократного нарушения ООО “Интернет. Бизнес. Коммуникации” условий лицензионного соглашения №01/ЛСII/08 от 1 января 2008 года, в том числе невыплаты правообладателю причитающегося ему вознаграждения за сентябрь и октябрь 2008 года, правообладатель 28 ноября 2008 года направил обществу уведомление о расторжении соглашения с 1 января 2009 года. На сегодняшний день в дополнение к существующей задолженности за сентябрь и октябрь, общество также не выплатило правообладателю вознаграждение за ноябрь и декабрь 2008 года», – йдеться в офіційному листі ЗАТ «Телекомпанія “Стрим”» за підписом Кирила Легата до українських кабельників.




В’ячеслав Амелін заперечує борги і стверджує, що банк відмовлявся перераховувати гроші на територію Росії, оскільки «Стрим», змінивши назву і ставши замість «Стрим-Контент» «Телекомпанією “Стрим”», не надала юридично правильно оформлених документів українському партнерові.

У відповідь «Ай-бі-ком» подала позов до Господарського суду міста Києва проти ЗАТ «Телекомпанія “Стрим”» про визнання ліцензійної угоди від 1 січня 2008 року дійсною та такою, що підлягає виконанню. Перше слухання справи по суті призначено на 13 травня. «По оценке юристов, до решения суда наш контракт считается действующим», – переконаний В’ячеслав Амелін. Також юристи «Ай-бі-ком» для забезпечення позову надіслали клопотання, в якому просили заборонити компаніям «Стрим», «Контент ТВ» та іншим укладати угоди щодо каналів «Охота и рыбалка», «Здоровое ТВ», «Усадьба ТВ», «Драйв» і «Ретро». Суд задовольнив клопотання 25 лютого. Ухвала забороняє компаніям «Стрим», «Контент ТВ» й іншим особам укладати правочини щодо п’яти російських каналів, а Нацраді забороняє видавати будь-яким провайдерам програмних послуг ліцензії з пакетом програм, до якого включено ці канали. Тепер копію відповідної ухвали «Ай-бі-ком» розсилає кабельникам.

Водночас кабельні оператори продовжують отримувати листи від телекомпанії «Стрим» із вимогою переукласти угоди з «Контент ТВ», інакше їхні карти доступу буде відключено. В’ячеслав Амелін розцінює дії правовласників як рейдерство і шантажування провайдерів програмної послуги. «Это рейдерство в условиях финансового кризиса на рынке Украины со стороны компании “Торсат”, поскольку “Контент ТВ” образована только месяц назад и за ней стоит “Торсат”. Это попытка захвата чужого бизнеса», – заявляє він. Директор однієї з кабельних компаній також називає «Контент ТВ» дочірньою структурою «Торсату», оскільки від імені «Контент ТВ» з ним зв’язувалися працівники «Торсату».

За словами президента асоціації «Укртелемережа» Василя Аніпченка, він укладав субліцензійну угоду зі «Стримом» і «Контент ТВ» ще до ухвали суду, тому вважає її цілком легітимною. А щодо угоди між «Стримом» і «Ай-бі-ком», чинність якої через суд доводить нині остання, пан Аніпченко каже, що в ній від початку було закладено правову колізію. «Там ішлося про те, що судочинство можливе в українському арбітражному суді (якого не існує) за законами Російської Федерації», – зазначає він і додає: його здивувало, що Господарський суд міста Києва прийняв справу до розгляду.

Директор компанії «Контент ТВ» Андрій Медвідь заперечив зв’язок із дистрибутором групи «Інтер»: «Компания “Контент ТВ” не является дочерним предприятием компании “Торсат”». За його словами, «Контент ТВ» є ексклюзивним представником телеканалів «Охота и рыбалка», «Здоровое ТВ», «Усадьба ТВ», «Драйв» и «Ретро», відповідно до угоди про ексклюзивні права на декілька років, підписаної вповноваженою особою з боку компанії «Стрим». Жодної ухвали Господарського суду міста Києва «Контент ТВ» наразі не отримував, тому продовжує укладати угоди з кабельниками. «Достаточно большое количество компаний заключили с нами договора. Доступ к каналам по карточкам, которые распространяла компания “Интернет. Бизнес. Коммуникации” будет закрыт компанией “Стрим”. Для предоставления доступа к телеканалам нужно иметь договор с компанией “Контент ТВ”», – розповів пан Медвідь. Коментувати ж висловлювання В’ячеслава Амеліна про рейдерство директор «Контент ТВ» не захотів.

Як резонно зазначено в листі Кирила Легата провайдерам програмної послуги, відносини між ЗАТ «Телекомпанія “Стрим”» і ТОВ «Інтернет. Бізнес. Комунікації» є винятково відносинами двох суб’єктів господарювання. Проте третьою стороною таких відносин стали кабельні оператори. З одного боку – загроза відключення доступу до каналів, з іншого – зобов’язання перед «Ай-бі-ком». «Ми є заручниками ситуації. Я не можу просто так розірвати попередню угоду. Адже компанія не присилала нам повідомлення, що вона вже не працює», – поскаржився ТК директор компанії з Мукачева Василь Петько.

Тих провайдерів, які поки ще не підписали угоди з «Контент ТВ», стримує, по-перше, те, що новий дистрибутор не зареєстрований як суб’єкт інформаційної діяльності в Україні. По-друге, його умови не такі вигідні. «Ми укладали угоду на одну суму, а тепер вона зовсім інша. Вони обіцяли, що збільшать ціни на 10%, але фактично ті виросли майже втричі», – зауважує представник одного з кабельних операторів. З огляду на це, в умовах економічної кризи йому взагалі простіше відмовитися від декількох нішевих каналів і замінити їх на інші – дешевші. І, по-третє, остаточним стримувальним аргументом для кабельників стала ухвала Господарського суду. Адже, будучи резидентами України, вони мають дотримуватися українського законодавства. Вочевидь, «Стрим» опротестує цю ухвалу в апеляційному порядку. Але поки що російська компанія цього не зробила.

«...........» звернулася по коментар до російської телекомпанії «Стрим», щоби з’ясувати її позицію в цій справі. Нам повідомили, що генеральний директор Кирило Легат зможе відповісти на наші запитання наступного тижня.
вне форума  
Старый 06.04.2009, 12:09   #164 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию

На «...-Плюс» з’являться два французькі дитячі телеканали з російською звуковою доріжкою

06-04-2009

У квітні два дитячі телеканали TiJi та Gulli запускають російську звукову доріжку, повідомляє сайт російського телевізійного холдингу «РедМедіа». Цей холдинг надасть свою платформу французькому холдингу Lagardеre, якому й належать канали. Сигнал буде передаватися з супутника «...-Плюс».



Цілодобовий канал TiJi розрахований на дітей від 2 до 5 років і транслює телепрограми, спрямовані на розвиток малюків.



Телеканал Gulli розрахований на трохи старшу аудиторію – дітей від 6 до 15 років. Половину ефіру цього каналу займають документальні програми, анімація, а також серіали, шоу, дитячі тележурнали.
вне форума  
Старый 06.04.2009, 16:39   #165 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию

25 квітня на ICTV – українська телепрем’єра фільму «Залюднений острів»

06-04-2009

25 квітня на ICTV відбудеться телевізійна прем'єра фантастичного бойовика Федора Бондарчука «Залюднений острів». Про це повідомляє прес-служба каналу.



«Залюднений острів» - екранізація культового роману братів Стругацьких. Продюсери картини Олександр Роднянський та Сергій Мелькумов, режисер-постановник Федір Бондарчук, сценарій Едуарда Володарського та Марини й Сергія Дяченків, оператор-постановник Максим Осадчий.



Виробництво компаній СТС, Art Pictures Group, «Нон-Стоп Продакшн», бюджет фільму $36,5 млн. Картина вийшла у прокат у грудні 2008 року.



За інформацією прес-служби ICTV, канал придбав права на показ двох перших частин фільму. Також, як уже повідомляла ТК, на телеканалі виходить програма Федора Бондарчука «Кино в деталях», яку російська компанія «Кинодеталь» виробляє спеціально для ICTV.

вне форума  
Старый 06.04.2009, 17:20   #166 (permalink)
nikolas2323 Меню пользователя nikolas2323 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
16,360 17858 35668
online: 3мес0нед5д5ч52м
Украина
По умолчанию

Шоу «Україна має талант!» на СТБ стартовало успешно, - «МедиаБизнес»


Пресс-служба телеканала СТБ сообщает о рекордных показателях премьеры шоу «Україна має талант!» 3 апреля.

Так, доля по коммерческой аудитории 14-49 (города 50 тыс.+) составила 26,1%, рейтинг 8,73 %) Это лучший показатель за всю историю телеканала СТБ.

Премьерный выход программы посмотрели 11,8 млн. украинцев. Программа заинтересовала и жителей небольших населённых пунктов, доля по аудитории 14-49 (всё население Украины) составила 24,5%. В пике, программа собрала долю 39,2% (14-49, города 50 тыс.+). Эти показатели позволили каналу занять в пятницу первое место как в прайме, так и по дню.

Напомним, что формат шоу приобретен у FremantleMedia. Аналоги проекта - America's got talents в США и "Минута славы" в России. Ведущая талант-шоу - Оксана Марченко.
вне форума  
Старый 06.04.2009, 18:13   #167 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию

Вікторія Носач вестиме новини на «Сіті»

для «Телекритики» 06-04-2009

Вікторія Носач вестиме новини на «Сіті». Цю інформацію ТК підтвердила шеф-редактор інформаційної служби телеканалу Людмила Король. За її словами, пані Носач глядачі побачать в ефірі вже завтра - Вікторія вестиме ранкові випуски, а також інформаційну програму «День».



Вікторія Носач з 2006 по 2008 р.р. вела новини на Київській державній регіональній телерадіокомпанії, останнім часом була ведучою «Транспортного тижневика» на 5-му каналі. Як сказали ТК в прес-службі 5-го, заміну Вікторії ще не знайдено - ідуть тракти і хто надалі вестиме «Транспортний тижневик» поки не визначено.



Як повідомляла ТК, з 1-го квітня в ефірі «Сіті» не працює інша новинна ведуча - Анжеліка Магітова.

вне форума  
Старый 06.04.2009, 18:24   #168 (permalink)
nikolas2323 Меню пользователя nikolas2323 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
16,360 17858 35668
online: 3мес0нед5д5ч52м
Украина
По умолчанию

Тимошенко у Шустера і Янукович на «Інтері» зіграли 16:23

3 квітня «Свобода на "Інтері"» взяла рейтинг 5,71%, частку 22,64% (аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK).

У містах із населенням понад 50 тисяч частка шоу становила 20,97%. Ці показники трохи нижчі за попередній випуск 27 березня - рейтинг 6,53%, частка 23,07%. Цього ж дня «Шустер live» на ТРК «Україна» мав рейтинг 4,28%, частку 16,14% (за «50 тис.+» частка становила 17,76%). Програма майже вдвічі підвищила свою частку в порівнянні з минулою п'ятницею (рейтинг 2,35%, частка 9,21%).

Нагадаємо, гостею студії «Шустер live» цього дня була прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, а участь у програмі «Свобода на "Інтері"» взяв лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

«...........»
вне форума  
Старый 06.04.2009, 19:37   #169 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию

ТРК "Україна" запустить регіональний канал в Донецьку


До кінця 2009 року ТРК "Україна" планує запустити регіональний канал в Донецьку. Про це розповів гендиректор "України" Вальдемар Дзікі, повідомляє "Медіабізнес".

За його словами, дата запуску каналу залежить від ситуації на ринку. Вже готова технологія, наразі вирішується питання щодо контенту. Можливо, повноцінне мовлення розпочнеться вже на початку 2010 року, зазначив Дзікі
вне форума  
1 спасибо:
Старый 06.04.2009, 19:59   #170 (permalink)
nikolas2323 Меню пользователя nikolas2323 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
16,360 17858 35668
online: 3мес0нед5д5ч52м
Украина
По умолчанию

Перший діловий шукає покупців на власний контент

Перший діловий оголосив про продаж телепроекти власного виробництва іншим телеканалам. Відповідатиме і розвиватиме співпрацю з продакшн-студіями та дистриб'юторами програмного контенту нещодавно призначений продюсер телеканалу Тамара В'югіна.



Перший діловий пропонує на продаж тематичні проекти: «Туризм», «Історія бізнесу», «Бізнес-книга», «Катастрофи», «Fashionline», «Національний інтерес», пише прес-служба телеканалу.



Крім того, на каналі вважають, що їм бракує «цікавої публіцистики і «глобальних» проектів, в основі яких серйозні наукові дослідження, якісної документалістики, програм про сучасний стиль життя, пізнавальних».



«Зараз ми ведемо переговори з дистриб'юторам, це більш зручно, тому що вони люблять пакетувати програмний продукт, надають знижки. З телеканалами напряму ми переговори поки що не ведемо. Головне моє завдання - це розвиток контенту як в бік продажів, так і в бік оновлення», - каже продюсер каналу, припускаючи, що контент Першого ділового може бути проданий не тільки вітчизняним мовникам, але і за кордон. «Я думаю, що багатьом буде цікава історія таких компаній, як "Паркер", "Ролекс" або "Шампань"», - зауважила Тамара В'югіна. Конкретних домовленостей поки з жодним гравцем ринку не досягнуто.
«...........»
вне форума  
Ответ



Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Выкл.


-Украина: прошлое, настоящее, будущее. 2022 ang13
-ПОГОДА в данный момент 2024 Nikolai2a
-Террористы ХАМАС объявили войну Израилю San-Sanich
-Российская Федерация: прошлое, настоящее, будущее. 2020 San-Sanich
-это интересно. schachmat
-Свободное общение 2024 Fedja L
-Rock music - Видео исполнителей iced earth
-Новинки игрового мира peresihne
-Мото-гонки peresihne
-Скорбим...2024 peresihne
-ТЕННИС peresihne
-Футбольное обозрение. 2023 peresihne
-Новости HDTV simon65
-Азербайджан : Вчера , Сегодня и Завтра trqqnox
-Спутниковые новости одной строкой peresihne
-Новости музыки и все, что с этим связано peresihne
-Мини-футбол (Футзал) peresihne
-Kомпьютерные игры и всё ,что с ними связано. peresihne
-Новости о запуске спутников... peresihne
-Новость, касающаяся пользователей Интернета 2024 peresihne
-Смешанные боевые искусства (Бои без правил) peresihne
-Транспондерные новости Express 80 80.0E wbrkjy
-Универсальное ПО для Т2 ресиверов на процессоре GX3235S userrsatsat1
-Рождённые в СССР peresihne
-75°E ABS2 и ABS2A Oбсуждение. Dementiy
-БОКС peresihne
-МЧМ-2022 peresihne
-Новости IPTV и интернет-телевидения peresihne
-Новости операторов спутникового телевидения peresihne
-Windows 11 peresihne
-Google Chrome – новый браузер peresihne
-снукер peresihne
-Космос 2024 peresihne
-Знаменательные события истории в этот день peresihne
-Грузия вчера, сегодня, завтра paren`ok
-НХЛ. peresihne
-IPTV каналы pietro
-ВСЕМ ЛЮБИТЕЛЯМ NBA peresihne
-Транспондерные новости Express AM6 53°E simon65
-Анонсы телеканалов kuki1
-Армянский форум թվային հեռուստատեսություն DVB-T; DVB-T2 haykazun
-Формула-1. Новости. 2022 peresihne
-Все о кино и что с этим связано peresihne
-Компьютерные новости peresihne
-Новости цифровой техники peresihne
-13°E HotBird. Транспондерные новости. 2024 simon65
-ЭТО СТОИТ ПОСЛУШАТЬ! Делимся любимой музыкой! Nikolai2a
-Новости провайдера Триколор ТВ и Триколор HD kuki1
-Евровидение-2024 peresihne
-«Киевстар» (Оператор мобильной связи) peresihne
-ТВ новости (Самые свежие) 2024 peresihne
-Еврокубки peresihne
-Український гумор yyyyyhhh
-Транспондерные новости AzerSpace 1/Africasat-1A 46°East simon65
-Соединённые Штаты Америки вчера, сегодня, завтра trqqnox
-52.5°E Транспондерные новости kuki1
-Транспондерные новости Intelsat 10-02 - Thor 5/6 0.8 West kuki1
-Транспондерные новости Eutelsat 7 West A & Nilesat 102/201, 7°W kuki1
-26°E Транспондерные новости. kuki1
-68.5°E Транспондерные новости. 2018 kuki1
-Транспондерные новости Astra 28.2E/Eutelsat 28A (Eurobird 1) 28.5°E kuki1
-Транспондерные новости Astra 19.2°E kuki1
-Инструментальная Музыка San-Sanich
-Браузер от Microsoft (Internet Explorer, Edge) peresihne
-Новости мобильного мира!!! peresihne
-Techno music - Видео исполнителей San-Sanich
-BISS ключи на FEED. 2024 San-Sanich
-Electronic music - Видео исполнителей San-Sanich
-Германия вчера, сегодня, завтра... San-Sanich
-Наука peresihne
-Анонсы спортивных каналов peresihne
-Республика Беларусь сегодня paren`ok
-«Vodafone Украина (MTS)» (Оператор мобильной связи) peresihne
-Армения (прошлое,настоящее,будущее) Ruslan-82
-ЛЕНТА важнейших НОВОСТЕЙ со всего мира! peresihne
-Гандбол peresihne
-Sat-Integral S-1228 HD HEAVY METAL zenon16946
-Анонс музыкальных каналов peresihne
-КХЛ peresihne
-Telegrаm messenger peresihne
-Rammstein schachmat
-Детское телевидение (только новости, без обсуждения) peresihne
-Playlist Iptv плейлисты других стран Европы pietro
-Windows 10 peresihne
-Казахстан (новости и обсуждение) paren`ok
-Транспондерные новости ABS-2 и ABS-2A, 75E winsent777
-Все о допинге в спорте peresihne
-Новости провайдера "НТВ-плюс" kuki1
-Музыка и исполнители 90-ых. San-Sanich
-Анонсы DTH Теле-карта-тв kuki1
-Триколор ТВ, DTH Триколор-Тв - анонсы. kuki1
-борьба peresihne
-Новости радио. Без обсуждения! kuki1
-Новости цифрового эфирного телевидения DVB-T/DVB-T2 kuki1
-Транспондерные новости Eutelsat 5 West A,(ATLANTIC BIRD 3) 5.0°W kuki1

–> Ваша реклама может быть здесь... пишите на телегу @VOPROS24


Часовой пояс GMT +3, время: 05:31.


Весь материал, представленный на сайте взят из доступных источников или прислан посетителями сайта.
Любая информация представленная здесь, может использоваться только в ознакомительных целях.
Входя на сайт вы автоматически соглашаетесь с данными условиями.
Ни администрация сайта, ни хостинг-провайдер, ни любые другие лица не могут нести отвественности за использование материалов.
Сайт не предоставляет электронные версии произведений и ПО.
Все права на публикуемые аудио, видео,
графические и текстовые материалы принадлежат их владельцам.
Если Вы являетесь автором материала или обладателем
авторских прав на него и против его использования
на сайте, пожалуйста свяжитесь с нами.

Перевод: zCarot
Powered by vBulletin®
Copyright ©, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0

Зарегистрирована на satsat.info Реклама может быть здесь...
satsat.info TV SAT спутник ключи тюнер код кодировка карты прошивки dreambox IPTV каналы
globo openbox biss via hotbird sirius amos
abs настройка тарелка программы
Page generated in 0.13879 seconds with 19 queries