satsat.info - Показать сообщение отдельно - ЕВРО 2012 в Украине/Польше(новости , обсуждение , подготовка)
Показать сообщение отдельно
Старый 03.09.2010, 16:28   #7 (permalink)
Orest Меню пользователя Orest показать/скрыть дополнительную инфу?
ВЛАСТЕЛИН ТРЁХ ТАЗИКОВ
3,338 14419 28809
online: 4491020
Львів, Україна
 
Аватар для Orest
По умолчанию

Sharp став черговим партнером Євро-2012

Всесвітньо відома компанія Sharp стала сьомим партнером УЄФА на фінальній частині Євро-2012. В четвер, 2 вересня, УЄФА оголосив про підписання спонсорської угоди з гігантом в області електроніки, інформує офіційний сайт Союзу.

У рамках угоди Sharp матиме ексклюзивні права на постачання аудіовізуального устаткування та продуктів, що живляться сонячною енергією, на фінальну частину чемпіонату Європи 2012 року, яка пройде в Україні та Польщі.

«Євро - це головна футбольна подія для національних збірних континенту, котра привертатиме увагу мільйонів уболівальників та споживачів не лише в Європі, але й в усьому світі. На додачу в 2012 році ми святкуватимемо сторічний ювілей компанії Sharp. Вважаю за честь, що в таку знаменну для нас дату ми матимемо нагоду долучитися до програми EUROTOP у проведенні Євро-2012», - зазначив виконавчий віце-президент Sharp Тошишиге Хамано.

За його словами, завдяки цій спонсорській угоді Sharp має намір підвищити цінність свого бренду та підсилити власні позиції у Європі.

В свою чергу, генеральний директор компанії UEFA Events SA Девід Тейлор висвлови упевненість в тому, що дане співробітництво принесе чимало користі усім змаганням, які входять до програми EUROTOP.

Відтак, Sharp буде сьомим всесвітньо відомим брендом - партнером УЄФА в проведенні Євро-2012, приєднавшись до adidas, Castrol, Coca-Cola, Hyundai-Kia, Carlsberg та McDonald's.
вне форума  
 
Page generated in 0.06134 seconds with 17 queries