Назаров здобув WBO International в найлегшій вазі, де повноцінним титулом володіє Джессі Родрігес
читать дальше
Узбекистанський боксер найлегшої ваги Олімжон Назаров (31-5, 16 КО) став володарем поясу WBO International.
Він здобув його в поєдинку проти таїландця Саравута Джіамтонга (11-5, 10 КО). Назаров переміг технічним нокаутом у 3-му раунді. ТКО 3.
Бій провели в Кохині, Південна Корея.
Назаров здобув 18-ту перемогу поспіль, востаннє поступався у грудні 2017-го – тоді в нього була серія з 3 поразок поспіль. Олімжон перед поєдинком був №5 у рейтингу WBO, де титулом володіє Джессі Родрігес.
Брендон Фігероа: «Очікую пізню перемогу Інуе нокаутом»
читать дальше
Тимчасовий чемпіон WBC у напівлегкій вазі Брендон Фігероа (25-1-1, 19 КО) поділився очікуваннями від бою між абсолютним чемпіоном світу у другій легшій вазі Наоєю Інуе (26-0, 23 КО) та обов’язковим претендентом на пояс WBC Луїсом Нері (35-1, 27 КО).
«Чувак, не можу дочекатися, щоб побачити цей бій. Не можу дочекатися, щоб побачити, як Інуе протистоятиме йому. Це буде чудовий бій. Вони обидва однакового зросту, але я відчуваю, що Інуе матиме перевагу і буде більш довершеним бійцем.
Нері дуже хороший, сильний боксер. Але, як я вже говорив, я знайшов багато прогалин у його стилі, коли бився з ним. Він відкривається занадто багато, і Інуе побачить, що треба зробити.
Я очікую пізню перемогу Інуе нокаутом», - сказав Фігероа.
Бій Інуе - Нері відбудеться сьогодні, початок трансляції на ...... об 11.00.
Тайсон Ф’юрі: «Туркі навіть може повернути Льюїса з пенсії, щоб провести реванш з Віталієм Кличком. Та навіть бій Кличка з Усиком»
читать дальше
Володар титулу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) поділився думками про Туркі Аль аш-Шейха, який організовує поєдинок з Олександром Усиком (21-0, 14 КО) у Саудівській Аравії 18 травня.
«Вперше зустрівся з Туркі минулого року. Спочатку поговорили телефоном, потім зустрілися в Лондоні в готельному номері. Дуже приземлений приємний хлопець. Дуже й дуже величезний фанат боксу. І мати когось такого впливового з такими можливостями та силою в боксі – це дивовижно. Державний апарат просуває свій бокс на світову арену. Це абсолютно фантастично.
Я вже казав багато разів, якби Туркі не звернувся до мене – я б вже зараз був на пенсії. Не знав, нащо продовжувати займатися цим. Точно не проводив би такі великі пресконференції в Моркамі.
У нас з Туркі хороші робочі стосунки, на особистому рівні теж. Він час від часу цікавиться, як почуваюся, як і я в нього. Це добре.
Я став першим, хто відкрив двері для боксу в Саудівській Аравії. І є Туркі, який настільки чіткий у своїх намірах – це абсолютно фантастично, прекрасно. Очевидно, що він величезний фанат боксу. Він дає фанам боксу поєдинки, які вони хочуть бачити. Він має здатність одним порухом пальця влаштовувати ці бої. Саме тому вони й відбуваються.
І ми бачили, як тяжко організувати деякі поєдинки протягом років. Але зараз Туркі той, хто платить, тож він може навіть організувати бій Майка Тайсона з Айзеком Лоу. Він навіть може повернути Леннокса Льюїса з пенсії, щоб провести реванш з Віталієм Кличком. Та навіть бій Кличка з Усиком. Взагалі будь-який поєдинок.
Туркі має бачення боксу. Зараз відбуваються великі зрушення», – сказав Тайсон.
Боб Арум: «Думаю, що ми побачимо Інуе у напівлегкій вазі наступного року»
читать дальше
Промоутер Боб Арум поділився очікуваннями від бою між абсолютним чемпіоном світу у другій легшій вазі Наоєю Інуе (26-0, 23 КО) та обов’язковим претендентом на пояс WBC Луїсом Нері (35-1, 27 КО).
«Я нервую, тому що Нері — хороший боєць, він мексиканець, а вони виходять справді битися, тож все може статися.
Інуе розвиватиметься крок за кроком. З розмови з менеджерами я знаю, що він збирається залишитися у другій легшій вазі до кінця року. Я не прийматиму рішення про те, що він робитиме наступного року, це рішення, яке має прийняти він та його менеджери.
Подивіться, він починав набагато нижче, і він підвищувався у вазі в усіх цих дивізіонах. Чи може він піти у напівлегку вагу? Ймовірно. Думаю, що ми побачимо його у напівлегкій вазі, можливо, наступного року.
Думаю, Інуе входить в п’ятірку найкращих моїх клієнтів в історії. Алі, Хаглер… Іноуе був настільки чудовим, що, безумовно, він у п’ятірці найкращих, - сказав Арум.
Бій Інуе - Нері відбудеться сьогодні, початок трансляції на ...... об 11.00.
Оскар Де Ла Хойя: «Мунгія провів 12 раундів проти нинішнього обличчя боксу, а це чудово»
читать дальше
Промоутер Оскар Де Ла Хойя поділився думками щодо поразки свого клієнта Хайме Мунгії (43-1, 34 КО) в бою з абсолютним чемпіоном у другій середній вазі Саулем Альваресом (61-2-2, 39 КО).
«Це досвід. Хайме провів 12 раундів проти нинішнього обличчя боксу, а це чудово.
Ніколи не мав неповаги до Канело. Він завжди показував себе як хороший боксер. Тож немає нічого ганебного у такому виступі Мунгії проти чинного обличчя боксу.
Хайме хотів влаштувати фанатам чудове видовище. Ми повернемось до планування й в усьому розберемося, але Мунгія ще повернеться», – сказав Де Ла Хойя для Fight Hub TV.
Наоя Інуе: «Віддаю належне Нері як гідному супернику»
читать дальше
Абсолютний чемпіон у другій легшій вазі Наоя Інуе (26-0, 23 КО) поділився очікуваннями від бою проти обов’язкового претендента на титул WBC Луїса Нері (35-1, 27 КО).
«Звичайно, якщо я буду битися в Сполучених Штатах, я отримаю більше визнання і зможу стати одним із облич боксу. Подивимося, як все піде.
Це залежить від умов. Зараз для легких вагових категорій Японія є великою сценою.
Я віддаю належне Нері як гідному супернику. Я не планую програвати. Хочу здобути впевнену перемогу», - сказав Інуе.
Бій пройде 6 травня в Токіо.
Конор Бенн: «Джервонта - умпа-лумпа, яка б’є жінок»
читать дальше
Британський боксер першої середньої ваги Конор Бенн (23-0, 14 KO) відповів на слова Джервонти Девіса (29-0, 27 KO), який назвав його промоутера Едді Хірна «змією в костюмі».
«Він (Джервонта – прим.) – умпа-лумпа, яка б’є жінок. Ви навіть не захотіли вести перемовини.
Джервонто, так що, якщо і коли зробиш так, як я тобі скажу, то зустрінемося в центрі рингу, і ми це влаштуємо, придурок»,
Сауль Альварес: «Мені подобається стиль Джервонти, було добре зустрітися з ним»
читать дальше
Абсолютний чемпіон світу у другій середній вазі Сауль Альварес (61-2-2, 39 КО) поділився думками про першу зустріч з чемпіоном WBA у легкій вазі Джервонтою Девісом (29-0, 27 KO).
«Мені подобається його стиль, мені подобається Джервонта. Було добре з ним зустрітися»,- сказав Альварес.
Зустріч між боксерами відбулась після перемоги Сауля Альвареса над Хайме Мунгією рішенням суддів. Джервонта піднявся у ринг до мексиканського боксера.
Джервонта Девіс свій наступний бій проведе 15 червня проти Френка Мартіна.
Тоні Белью: «Я вірю, що бій Канело та Кроуфорда - це те, що потрібно»
читать дальше
Колишній чемпіон світу у важкій вазі Тоні Белью хоче побачити бій між Саулем Альваресом (61-2-2, 39 КО) та Теренсом Кроуфордом (40-0, 31 КО).
«Канело неймовірно талановитий боєць, навіть якщо він на спаді. Я вірю, що він і Теренс Кроуфорд - це те, що потрібно!
Я також вірю, що є лише одна людина, яка може це зробити, і це Туркі Аль аш-Шейх.
Бій між Канело та Кроуфордом це щось величезне», - написав Белью на своїй сторінці у твіттері.
У ніч з 4 на 5 квітня Сауль Альварес переміг Хайме Мунгію рішенням суддів.
Акуї переміг Кувахару одностайним рішенням суддів і зберіг пояс WBA у найлегшій вазі
читать дальше
Чемпіон WBA у найлегшій вазі.Сеїго Акуї (20-2-1, 11 KO) переміг Таку Кувахару (13-2, 8 KO).
Акуї здобув перемогу одностайним рішенням суддів: 117-111, 117-111, 118-110.
Нагадаємо, Сеїго здобув свій титул у бою з українцем Артемом Далакяном (22-1, 15 КО).