Перегляд бою Сауля Альвареса та Хайме Мунгії в Україні коштує 790 грн
читать дальше
Стало відомо, скільки в Україні коштуватиме PPV-трансляція поєдинку абсолютного чемпіона у другій середній вазі Сауля Альвареса (60-2-2, 39 KO) та Хайме Мунгії (43-0, 34 KO).
Бій можна буде переглянути на платформі DAZN, вартість перегляду - 790 грн.
При цьому потрібно купити підписку, перший місяць якої коштує 190 грн, а кожен наступний - 370.
Поєдинок відбудеться 4 травня в Лас-Вегасі.
Пол Маліньяджі: «У Раяна Гарсії слід забрати перемогу»
читать дальше
Колишній чемпіон світу Пол Маліньяджі прокоментував позитивний допінг-тест американського боксера Раяна Гарсії (24-1, 20 KO).
«У Раяна слід забрати перемогу. Усе легко і просто», – сказав Маліньяджі.
У тестах Гарсії був знайдений остарін, який вважається забороненим препаратом.
Гарсія переміг Девіна Хейні роздільним рішенням суддів.
Кларісса Шілдс: «У поєдинку Раяна Гарсії та Хейні ніколи не було сенсу»
читать дальше
Абсолютна чемпіонка світу з боксу в трьох дивізіонах Кларісса Шілдс прокоментувала позитивний допінг-тест американського боксера Раяна Гарсії (24-1, 20 KO) перед боєм проти Девіна Хейні.
«Звичайно ж, будь-яка людина невинна, поки її вина не доведена.
У цьому поєдинку ніколи не було сенсу, його розкрутка була божевільною. Божевільний бій, а тепер це.
Якщо бійці погодилися на тестування VADA, то вони ніколи не повинні виходити на ринг з боксером, який здав «брудний» тест», – сказала Шілдс.
У тестах Гарсії був знайдений остарін, який вважається забороненим препаратом.
Канело та Мунгія провели битву поглядів
читать дальше
Абсолютний чемпіон у другій середній вазі Сауль Альварес (60-2-2, 39 KO) та Хайме Мунгія (43-0, 34 KO) провели битву поглядів.
Поєдинок відбудеться 4 травня в Лас-Вегасі.
33-річний Канело у вересні 2023 року рішенням суддів здолав Джермелла Чарло. 27-річний Мунгія нокаутував Джона Райдера в січні.
Канело – про Де Ла Хойю на пресконференції: «Якщо він підійде ближче – я вдарю його»
читать дальше
В абсолютного чемпіона в другій середній вазі Сауля Альвареса сталася словесна перепалка з промоутером Оскаром Де Ла Хойєю на пресконференції перед поєдинком проти Хайме Мунгії.
«Він образив мене, я не хочу цього допускати. Я вдарю його. Якщо він підійде ближче – я вдарю його. Він й#####й мудак.
Йому плювати на свого бійця, тому що він намагається привернути всю увагу до себе. Йому плювати на Хайме Мунгію, на його найкращий тиждень, найкращий бій. Він дбає тільки про себе.
Він намагався вкрасти гроші, він й#####й мудак. У мене є докази. Він намагався вкрасти у мене гроші з мого бою проти Головкіна, і він намагався вкрасти гроші у самого Головкіна», — сказав Канело.
Оскар Де Ла Хойя: «Схоже, Канело ледве пригадує, хто допоміг йому стати справжньою світовою зіркою»
читать дальше
Промоутер Оскар Де Ла Хойя висловився щодо свого конфлікту з абсолютним чемпіоном у другій середній вазі Саулем Альваресом.
«Його послужний список і здібності говорять самі за себе. Але більшу частину останніх двох місяців він витратив на образи на мою адресу, а не на просування цього бою (проти Мунгуї – прим.).
Якщо говорити чесно, то я не відчуваю до Канело нічого, крім поваги як до бійця, але, схоже, він ледве пригадує, хто допоміг йому стати справжньою світовою зіркою.
Тому я трохи полегшу йому завдання. Так, у моєму житті було багато труднощів. Так, я кілька разів проходив реабілітацію. Так, у моєму житті були дуже низькі моменти, і так, були часи, коли робота не була моїм пріоритетом через моє психічне здоров'я, яким я так довго нехтував.
Але це не скасовує того факту, що компанія Golden Boy створила Канело Альвареса, і крапка. У компанії, під якою він бився протягом десятиліть, завжди було одне ім'я, і воно моє. Так що прояви трохи поваги до нього», — сказав Де Ла Хойя.
Мунгія – про Канело: «Радий, що він хоче мене нокаутувати, бо у мене такий самий менталітет»
читать дальше
Мексиканський боксер другої середньої ваги Хайме Мунгія (43-0, 34 KO) відреагував на слова абсолютного чемпіона Сауля Альвареса (60- 2-2, 39 KO), який заявив, що збирається нокаутувати претендента.
«Я радий, що він хоче мене нокаутувати, тому що у мене такий самий менталітет.
Я його нокаутую. Це буде великий бій», — сказав Мунгія на пресконференції.
Нагадаємо, поєдинок відбудеться 4 травня у Лас-Вегасі на T-Mobile Arena.
Трансляція буде доступна на стрімінгових платформах DAZN та Prime Video.
Раян Гарсія: «Хм, я бачився з Трампом, а тепер у мене позитивний тест на стероїди. Це пряма атака»
читать дальше
Американський боксер першої напівсередньої ваги Раян Гарсія висловився у соцмережах щодо свого позитивного тесту на допінг.
«Навіщо мені добровільно проходити тест на наркотики, якщо я планую їх вживати? Який у цьому сенс?».
«Ні, я не збираюся проводити реванш (з Хейні – прим.). Я побив його легко, чесно та справедливо. Будь я проклятий, якщо знову з ним битимусь».
«Вони намагаються забрати мою найбільшу перемогу, що доволі сумно, якщо замислитися. Мені все одно, я люблю бога, він все виправить. Я люблю тебе, Ісусе».
«Хм, я бачився з Трампом, а тепер у мене позитивний тест на стероїди. Це пряма атака. Божевілля».
Нагадаємо, в аналізах сечі боксера було знайдено остарін. Також проба А за 19 квітня показала позитивний результат на 19-норандростерон, але це поки не підтверджено.