Джейсон Тейтум - про фінал НБА-2022: «Я був просто виснажений психологічно і фізично»
читать дальше
Форвард «Бостона» Джейсон Тейтум розповів про свій психологічний стан під час фінальної серії НБА-2022 проти «Голден Стейт» (2-4).
«Я був просто виснажений. Психологічно, фізично. Від стресу і тиску, які я на себе накладав. Я добре пам’ятаю, що відчував тоді.
З точки зору талантів ми не поступались їм. Але вони й раніше грали у фіналі. Можна сказати, що вони не панікували.
Просто вони були психологічно сильнішими за нас, і це важко було прийняти», - сказав Тейтум.
У шести матчах фінальної серії лідер «Селтікс» набирав у середньому 21,5 очка, 6,8 підбирання та 7 передач.
Каррі лідирує в НБА за триочковими з найбільшої дистанції
читать дальше
Плеймейкер «Голден Стейт» Стефен Каррі кидає триочкові з найбільшої дистанції в НБА.
Його середня дистанція до кільця при спробах кинути з-за меж дуги - 8,41 метра. У трійку входять Деміан Ліллард з «Портленда» (8,38 м) та плеймейкер «Атланти» Трей Янг (8,35 м).
Каррі також лідирує в топ-10 за відсотком влучань.
1. Стефен Каррі, «Голден Стейт» - 8,41 метра (43,4%)
2. Деміан Ліллард, «Портленд» - 8,38 (39,3%)
3. Трей Янг, «Атланта» - 8,35 (30,7%)
4. Ерік Гордон, «Х’юстон» - 8,32 (35,4%)
5. Крістапс Порзінгіс, «Вашингтон» - 8,29 (33,1%)
6. Джордан Пул, «Голден Стейт» - 8,26 (31,8%)
7. Джон Волл, «Кліпперс» - 8,23 (26,1%)
8. Донован Мітчелл, «Клівленд» - 8,17 (42,8%)
9. Джейден Айві, «Детройт» - 8,17 (20,8%)
10. Лука Дончич, «Даллас» – 8,17 (34,5%)
Дреймонд Грін: «Не заздрю першому чи другому місцю на Заході, якщо «Ворріорз» опиняться у плей-ін»
читать дальше
Форвард «Голден Стейт» Дреймонд Грін поділився думками про можливе потрапляння чинних чемпіонів НБА до плей-ін.
«Не заздрю першому чи другому місцю на Заході, якщо «Ворріорз» опиняться у плей-ін. Для них це буде повний відстій», – сказав Грін.
На цей час «Ворріорз» з показником 15-18 йдуть на 11-му місці в Західній конференції, не потрапляючи в зону плей-ін.
«Нетс» повторив свою найкращу переможну серію з моменту переїзду до Брукліну
читать дальше
«Бруклін» здобув перемогу над «Мілвокі» у матчі НБА (118:100).
«Нетс» володіють найдовшою поточною переможною серією в НБА і виграли 12 з останніх 13 матчів. Вони повторили свою найкращу переможну серію з моменту переїзду до Брукліна 10 років тому.
«Бруклін», який змінив по ходу сезону головного тренера Стіва Неша на Жака Вона, піднявся на 4-е місце на Сході (21-12).