satsat.info - Показать сообщение отдельно - Украина: прошлое, настоящее, будущее. 2020
Показать сообщение отдельно
Старый 10.07.2021, 22:35   #15279 (permalink)
online: 5456343
 
Аватар для BodiaK
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от Vovka126Посмотреть сообщение
В общем, интересно будет почитать...

І де ви викопуєте ці "релікти"? А біографію цього діяча чому не продемонстрували? А це вже дійсно цікаво. Ось декілька фактів діяльності цього прогандиста-марксиста:
Іван-Павло Химка (англ. John-Paul Himka — Джон-Пол Химка; нар. 18 травня 1949, Детройт, США) — канадський історик українського походження, професор-емерит історії Східної Європи Альбертського університету. Належить до критиків українського радикального націоналізму.
читать дальше
Ось хто такий цей "дослідник", який спокійно розгулював по соцтабору та срср у часи залізної завіси. То що ви хотіли від цього закордонного Ярослава Галана почути? Ви би ще запропонували "видатні" дописи Анни Герман чи "геніального проффесора" сучасності Януковича.
Цитата:
Сообщение от mazurelaПосмотреть сообщение
...никогда KYEV не был русской столицей

А де хоч таке місто знаходиться? Знаю КИЇВ, рашкіською КИЕВ, у латинській транскрипції K Y I V, а ще викривлене ватою KIEV. Так от Київ якраз був руською(Київської Русі) столицею, але до слова чи визначення "руський" ви і ваші одноплемінники ніякого відношення не маєте. Ви, у кращому випадку росіяни і, як завжди, намагаєтесь поцупити та привласнити визначення "руський, русич", як і все, що погано лежить. Одним словом - орда.

Цитата:
Сообщение от mazurelaПосмотреть сообщение
это он хочет сказать,галицийская сволочь,тоже УКРАИНЦЫ!!!!

Та що у вас на уроках географії у школах вчать? І чим же вам так насолили іспанці, адже Галичина в Україні, а от Галіція у Іспанії і аж ніяк галіційці не можуть бути українцями. ПроФФесура, одначе.
вне форума  
4 спасибо:
 
Page generated in 0.06892 seconds with 17 queries