«1+1» назвав дату прем’єри та ведучих нового шоу «Ліпсінк Батл»
Телеканал «1+1» 6 березня о 20:20 покаже прем’єру нового шоу зіркових пародій «Ліпсінк Батл» (американський формат Lip Sync Battle). Ведучими нового проєкту стали співаки Тіна Кароль та ПТП (Олексій Потапенко). Про це канал повідомив 15 лютого.
читать дальше
«За форматом шоу, відомі особистості перевтілюються у зірок світового шоу-бізнесу під хіти, які знають і люблять всі. Головне завдання зірок – максимально переконливо відтворити пісню, копіюючи міміку, зовнішній вигляд, манеру триматися на сцені оригінального виконавця хіта. Учасники проєкту розіб’ються на пари та влаштують між собою запеклий батл за звання кращого пародиста», – йдеться в описі.
У «Ліпсінк Батлі» участь візьмуть 36 співаків, акторів та телеведучих.
Над адаптацією шоу працює команда творців «Танців з зірками» та «Голосу країни» – Big Entertainment Shows «1+1» під керівництвом Володимира Завадюка. «Зараз йде активна підготовка до зйомок найвеселішого шоу "Ліпсінк батл", і я можу сміливо сказати, що це наймасштабніше зіркове шоу в Україні. У проєкті лише зіркових учасників – 36, не враховуючи ведучих та запрошених артистів. Такого не було навіть на "Танцях з зірками"», – розповів пан Завадюк.
Над образами ведучих, які кожен ефір будуть розпочинати із перевтілення, та учасників працює головний стиліст «1+1» Ольга Слонь.
«Зараз всі учасники годинами займаються із хореографами, викладачами з акторської майстерності, щоб вміти "ліпсінкувати", а також працюють над своїми образами», – йдеться в повідомленні.
Тина Кароль и Потап станут ведущими нового шоу, подробности
Украинская певица Тина Кароль и известный продюсер Потап станут ведущими нового шоу на канале «1+1»об этом стало известно из анонса нового шоу «Липсинк Батл», которое стартует на телеканале в марте. Отмечается, что в шоу пародий украинцы увидят 36 звезд, которые будут участвовать в перфомансах.
читать дальше
В анонсе зрителям показали несколько пародий, которые изобразили ведущие Тина и Потап. Так, Потап засветился с париком, а Тина в весьма откровенном наряде – практически без одежды. Парочка схлестнулась на сцене, чтобы доказать, кто из них лучший пародист. Известно, что Тина и Потап будут начинать каждый эфир с перевоплощений, поэтому зрителям предстоит увидеть много интересного.
Сама артистка считает, что это шоу никого не оставит равнодушным, а пародии на суперзвезд подарят украинцам положительные эмоции.
В комментариях к анонсу поклонники пришли в восторг от хорошей новости.
«Жаль Тина не в жюри», «Тина в образе Мадонны и Бритни Спирс. Я хочу это видеть», «Какая красивая», «Тина с хвостом, наконец-то», «Урааа, классная новость, ждём», «если шоу будет такое как это видео - будет довольно интересно!», - пишут пользователи сети.