satsat.info - Показать сообщение отдельно - Дії президента Зеленського.
Показать сообщение отдельно
Старый 01.12.2019, 11:51   #3327 (permalink)
online: 27792197
Ukraine Odessa District
 
Аватар для murov
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от vovasumu01Посмотреть сообщение
а интересно а ЗЕ пожмёт руку путлеру

Да... ще й вклониться...
Цитата:
Сообщение от vovasumu01Посмотреть сообщение
пусть ЗЕ попробует

Замголови МЗС України Олена Зеркаль, що подала заяву про звільнення, заявила, що президент Володимир Зеленский прагне до миру з Росією, але навряд чи Москва проявить аналогічне бажання у відповідь.
Цитата:
"Президент Зеленский хоче миру з Росією. Він неодноразово про це заявляв. Я думаю, усі вже побачили, що в його розумінні мир: це припинення вогню; це те, щоб повернулися усі наші українці, які зараз незаконно знаходяться і в РФ, і в Криму; це налагодження стосунків з РФ. Це нові договори з РФ. Цікаво також, як ми досягатимемо цієї дружби, на яких умовах. Якщо президент Зеленский говорить про те, що ми забезпечимо територіальну цілісність і суверенітет, - це одне. Але у мене виникають сумніви відносно того, що Путін погодиться на те, що Крим - це Україна."

P.S. т.в.о. Президента - звичайний п..ц. У нього перед очима парочка прикладів. Є Осетія, Абхазія, Придністров'я.Там теж були переговори, розмови і чим все закінчилося, щось повернули, без повної здачі держав Грузії і Молдови? Нічого!!!! От і все.

Последний раз редактировалось murov; 01.12.2019 в 12:11.
вне форума  
6 спасибо:
 
Page generated in 0.06299 seconds with 17 queries