satsat.info - Показать сообщение отдельно - Viasat Ukraina (новости) 2016.04
Показать сообщение отдельно
Старый 18.05.2019, 04:48   #104 (permalink)
online: 95164226
УЗБЕКИСТАН ШИРОТА 41.31005
 
Аватар для Maxsimus
По умолчанию

Новости от Viasat Украина Офіційна платформа супутникового телебачення Viasat повідомляє, що в рамках підготовки до анонсованого медіагрупами кодування супутникового сигналу в Україні розширює лінійку обладнання для підключення до платформи. Viasat вибрав додаткового постачальника обладнання – компанію «Shenzhen Newglee Technology Co., Ltd» – одного з провідних виробників та постачальників супутникового приймального обладнання.

Компанії домовилися про поставку понад 100 000 одиниць сеттопбоксів, і перша партія має надійти на ринок вже у вересні. Це сучасний сеттопбокс для прийому супутникового сигналу з розширеним функціоналом – він здатний приймати закодований супутниковий сигнал, є максимально простим для налаштування, тобто абсолютна більшість клієнтів зможе підключати його до Viasat самостійно.

«За останньою доступною інформацією, кодування має відбутись 20.01.2020, тобто залишається дещо півроку на підготовку. Тому ми поспішаємо, аби бути готовими до цієї події і наповнити ринок необхідною кількістю обладнання. У нас вже є успішний досвід у використанні сеттопбоксів Newglee, переконаний, що цей проект буде не менш успішним», – зазначив Дмитро Шедько, керівник платформи Viasat.
вне форума  
1 спасибо:
 
Page generated in 0.04873 seconds with 17 queries