satsat.info - Показать сообщение отдельно - Новости мобильного мира!!!
Показать сообщение отдельно
Старый 29.04.2019, 09:10   #1490 (permalink)
online: 25851757
Харьковская обл.
 
Аватар для peresihne
По умолчанию

Не варто переплачувати. Найкращі смартфони до 8000 грн
Смартфони у ціновому діапазоні від 5000 до 8000 грн - найпоширеніший товар. Вибираємо найкращі варіанти за ці гроші. Чому саме цей ціновий діапазон сьогодні "найгарячіший"? Все дуже просто.З одного боку, Україна - країна не багата. Для пересічного українця 8000 грн - це чимала сума. Найчастіше навіть без кредиту не обійтися.
читать дальше

HTC выпустит новый блокчейн-смартфон в текущем году
Тайваньская компания HTC до конца нынешнего года намерена анонсировать блокчейн-смартфон второго поколения. Об этом, как сообщают сетевые источники, объявил операционный директор HTC Чен Синьшэн (Chen Xinsheng).
читать дальше

Представлений Nubia Red Magic 3 з активною системою охолодження
28 квітня китайська компанія Nubia представила свій новий ігровий смартфон Red Magic 3. Новинка перша у світі отримала кулер відцентрового типу, вбудований в корпус.Пристрій комплектується чіпсетом Snapdragon 855, акумулятором потужністю 5000 мАг і 6,65-дюймовим AMOLED-дисплеєм, що підтримує технологію DC Dimming, яка регулює вольтаж управління підсвічуванням з наступним регулюванням яскравості в залежності від навколишнього середовища.
читать дальше

Финальная версия Flyme 7.3 для смартфонов Meizu выйдет в начале мая
Официальные представители компании Meizu подтвердили, что финальная стабильная версия оболочки Flyme 7.3 для смартфонов Meizu будет выпущена в начале мая этого года.
читать дальше

Стали известны характеристики Nubia Mini 5G
На прошедшей выставке MWC 2019 компания Nubia показала гибкий смартфон-часы Alpha и концепт первого 5G-мобильника — Nubia Mini 5G. Помимо того, что устройство сможет работать в сетях пятого поколения, еще одним его преимуществом должны стать компактные размеры.
читать дальше

Эксперты назвали пять недооцененных функций смартфона
Смартфоны можно сравнивать по десяткам параметров. В обилии моделей легко затеряться и позабыть о функциях, которые упростят жизнь любому пользователю.
читать дальше

Смартфону Xiaomi Mi Max 4 приписывают наличие чипа Snapdragon 730 и батареи на 5800 мА·ч
Ресурс Igeekphone.com опубликовал концептуальные изображения и данные о предполагаемых технических характеристиках смартфона Mi Max 4, который проектирует китайская компания Xiaomi.
читать дальше

Nokia 9 PureView стал доступен для покупки в Китае
Через две недели после официального анонса флагманского смартфона Nokia 9 PureView в Китае, он стал доступен для покупки.
читать дальше

Samsung збільшила автономність Galaxy S10 в останньому оновленні
Чи не зробити гірше – ось постулат, яким керуються розробники Apple, працюючи над черговим оновленням iOS. Однак, як показує практика, найчастіше дана установка не працює, що призводить до масових незадоволення користувачів iPhone, чиї смартфони починають страждати від проблем з автономністю. За іронією долі на Android, яка чомусь вважається менш стабільною платформою, ніж iOS, все відбувається з точністю до навпаки. І Samsung – кращий тому приклад.
читать дальше

Последний раз редактировалось Dj Armin; 29.04.2019 в 19:02. Причина: мультипостинг
на форуме  
1 спасибо:
 
Page generated in 0.14098 seconds with 17 queries