"Та у нас династія ціла військових, от я вирішив і не зраджувати традиціям", - каже на одній із передових позицій усмінений військовий. На плитоносці львів’янина - невідомий мені шеврон, на якому скандинавськими рунами написано «Тhor mit uns» - Тор з нами. Тор - це бог грому та блискавки, його вважають покровителем воїнів. Льоха, як кажуть побратими, саме з таких. У свій 21 рік цей лейтенант не вагаючись пішов на "нуль", щойно закінчив Львівську сухопутку. "По спеціальності я, - каже Льоха, - «замполіт», тобто, майже психолог. І хочу далі по ній і далі працювати. А на війні найбільше досвіду, тим паче, що людей тут завжди бракує".
читать дальше
Династія військових у їх родині - це дід, батько, дядько та Льоха. При цьому, дядько служив танкістом у бригаді, де зараз служить Льоха. "Я тому й не міг не піти на фронт. Якось соромно в тилах сидіти", - ділиться лейтенант. Їх позиції в околицях найгарячіші. Через те, що до ворога 300, 400, а місцями й 70 метрів стрілкотня тут 24/7. "Працюють і важким - міномети 82-мм та 120-мм, "беху" підганяють та кошмарять нас, СПГ, словом, не скучно. Наше терпіння теж не вічне. Вони оце працюють, я їх вогневу точку на планшетику помітив. Наступного разу тільки почнуть стріляти по нам, а ми їх туди прямою наводкою і відпрацюємо. Дуже корисна штука, дякуємо!" - каже Льоха, тримаючи у руках планшет. Його ми придбали завдяки вашій допомозі. Наш Андрей Моруга доставив гаджет із програмою ГРК Броня - Armor на фронт, навчив хлопців користуватися нею і тепер пристурнити окупантів можна в рази простіше. Після війни Льоха хоче продовжувати кар’єру військового, вдома його чекає родина та кохана дівчина. Наблизити скоріше повернення хлопців, живих та з перемогою,
Без названия(17).jpg