satsat.info - Показать сообщение отдельно - Армения (прошлое,настоящее,будущее)
Показать сообщение отдельно
Старый 21.07.2016, 12:00   #606 (permalink)
online: 42519206
 
Аватар для bpali
По умолчанию

Вірменський журналіст: Чотири дні у Єревані відсутня влада, її просто немає
Сьогодні люди, які підтримують захоплювачів, вимагали передати їм їжу. На вулиці Єревана вийшли сотні вірмен, які почали закидати камінням поліціянтів, які блокують заколотників. У відповідь правоохоронці застосували гумові палиці та димові гранати. Кілька людей отримали поранення.

Вірменський журналіст Арман Сулейманян розповів про перебіг подій на місці.

Все розпочалося з нічого. Сьогодні стало ясно, що вже чотири дні люди, які захопили поліцію, погано їдять, їм не дають їжу. Поліція обманювала весь час, що з їжею проблем немає. Насправді є. Сьогодні громадяни просто намагалися купити їжу і передати їм. Поліція відмовилась. Після цього полетіли пластикові пляшки з обох сторін і світошумові гранати в людей. Поліції вдалося на деякий час розігнати демонстрантів, але люди збудували барикаду буквально в декількох кроках від поліцейського кордону. Барикада побудована зі сміттєвих баків, які при спеці в Єревані дуже сильно смердять.

Ситуацію вдалося врегулювати завдяки опозиційному депутату Ніколу Пашиняну. Він виявив провокаторів, і сказав, що поліція спеціально пішла на цей крок, щоб звинуватити людей в тому, що вони хулігани і відсунути бар’єр якомога далі, щоб зайнятися штурмом. Зараз люди спокійно стоять і не збираються йти.

Власті у Вірменії четвертий день немає. Ніхто не знає де президент, прем’єр і голова поліції. Ніхто не контактує із захопниками чи журналістами.
вне форума  
4 спасибо:
 
Page generated in 0.13580 seconds with 17 queries