С.К.А.Й та Alloise презентували спільну композицію
читать дальше
Рокери С.К.А.Й і поп-виконавиця Alloise презентували спільний трек під назвою «Знайду». Пісня, запис якої відбувся наприкінці липня, стала першим офіційним україномовним синглом в репертуарі співачки.
«Пісню написав Олег Собчук, вокаліст гурту С.К.А.Й, - пояснила Alloise в інтерв’ю онлайн-виданню Pre-Part. – Так як вони завжди були мені симпатичні, я погодилась заспівати з ними українською, щоб не порушувати ідеї. Тобто, пісню можна було перекласти англійською, але оскільки вона була написана азартно і талановито, ми вирішили нічого не змінювати і записати її українською. Для мене це був експеримент, і вийшов він більше ніж вдалим».
Нагадаємо, в репертуарі Alloise вже є україномовна пісня – переспів «Вербова дощечка». Загалом же для співачки більш прийнятною вважається англійська.
Ймовірно, що «Знайду» увійде до складу нового студійного альбому, запис якого наразі завершує співачка. Дата релізу та інші подробиці послідовника «Bygone» 2013-го року поки не розкриваються.
Також повідомляється, що С.К.А.Й і Alloise планують найближчим часом вирушити в спільний тур містами України. Дати його будуть анонсовані пізніше.
ПРЕМ'ЄРА! С.К.А.Й. ft. Alloise - Знайду