satsat.info - Показать сообщение отдельно - Я ХОЧУ РОЗМОВЛЯТИ УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ.
Показать сообщение отдельно
Старый 15.10.2014, 10:25   #5828 (permalink)
online: 17924021
Львів (Україна-Європа)
 
Аватар для K_B_T
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от Gennadiy57Посмотреть сообщение
А Вы призываете шашки на голо и всех заставить учить украинский язык.

Не радикалізуте проблеми, читайте уважніше, ось що написав:
Цитата:
Сообщение от K_B_TПосмотреть сообщение
буде проводитися там проукраїнська політика на державному рівні, і не насильницькими методами, а роз"яснювальною роботою, викриванням всіх фейків російської пропаганди!

І таку політику треба проводити обов"язково, а ви як хотіли? Жити в Україні і не знати мови цієї країни? Я так думаю, що за 23 роки вже можна було б її вивчити, і не один раз, було б бажання, я ж чомусь вивчив російську, польську, англійську.
Цитата:
Сообщение от Gennadiy57Посмотреть сообщение
Вы не понимаете проблемы в первых рядах кто поддерживал сепаратистов были учителя и все бюджетники

Дуже добре розумію, тому що ваші ваші вчителі та бюджетники, підневільні люди, сказало начальство підтримати, от і підтримали, на свою голову, там же була тотальна диктатура ПР, чомусь в других областях подібної підтримки не наблюдається.

Цитата:
Сообщение от Gennadiy57Посмотреть сообщение
почти не было шахтеров

Так, це правда що, ваші шахтарі не підтримали терористів, бо знали що, при приєднанні їхнього регіону до Росії, шахти закриють через дороговизну їхнього вугілля в порівнянні із російським і вони залишаться без роботи. Шахтарі просто виявилися мудрішими за ваших вчителів та бюджетників, і мовна проблема тут ні причому, що на шахті немає ніякої документації?!!!
Цитата:
Сообщение от Gennadiy57Посмотреть сообщение
это врачи милиция короче все чиновники которые потеряли бы работу.а переучиваться человеку в возрасте да еще в таких экономических условиях ох как не просто.

Ще раз повторюся, це не є причина, по якій не треба вчити державну мову країни проживання, тим більше вчителям, які в першу чергу повинні розвиватися самі та розвивати та навчати цьому дітей! ...І виховути дітей в українському дусі, патріотів своєї держави, а не зрадників та бандитів, які потім беруть в руки зброю і воюють поти своєї ж держави! Гнати в шию із навчальних закладів треба таких вчителів, і чим скоріше, тим краще, а то вони нам наштампують ще не одне покоління різного роду держслужбовців, які не будуть знати державної мови України. Незамінимих людей немає!!!

Последний раз редактировалось K_B_T; 15.10.2014 в 10:45.
вне форума  
9 спасибо:
 
Page generated in 0.07901 seconds with 17 queries