Про все,крім політики - Страница 2 - satsat.info
     
-Украина: прошлое, настоящее, будущее. 2022 San-Sanich
-ТВ новости (Самые свежие) 2024 peresihne
-Казахстан (новости и обсуждение) paren`ok
-Российская Федерация: прошлое, настоящее, будущее. 2020 paren`ok
-Electronic music - Видео исполнителей San-Sanich
-Olexijj, з Днем Народження!!! KANDIK
-Rock music - Видео исполнителей Nikolai2a
-Techno music - Видео исполнителей San-Sanich
-ЭТО СТОИТ ПОСЛУШАТЬ! Делимся любимой музыкой! Nikolai2a
-Инструментальная Музыка San-Sanich
-Прошивки для моделей Tiger yzek65
-Армения (прошлое,настоящее,будущее) trqqnox
-Новости провайдера Триколор ТВ и Триколор HD kuki1
-Транспондерные новости AsiaSat 7, 105.5°E kuki1
-Транспондерные новости NSS 6. 95E kuki1
-Новости прессы о спутниковом телевидении kuki1
-Новости HDTV kuki1
-Транспондерные новости Hellas Sat 2, 39E kuki1
-Транспондерные новости Arabsat 5A, 30.5°E kuki1
-Транспондерные новости Intelsat 10-02 - Thor 5/6 0.8 West kuki1
-Транспондерные новости Eutelsat 7 West A & Nilesat 102/201, 7°W kuki1
-16.0°E Транспондерные новости. 2018 kuki1
-26°E Транспондерные новости. kuki1
-IPTV каналы pietro
-68.5°E Транспондерные новости. 2018 Rusllan
-Свободное общение 2024 Nikolai2a
-Playlist Iptv плейлисты других стран Европы pietro
-BISS ключи на FEED. 2024 yzek65
-ПОГОДА в данный момент 2024 yzek65
-Український гумор yyyyyhhh
-Еврокубки peresihne
-БАСКЕТБОЛ. peresihne
-Kомпьютерные игры и всё ,что с ними связано. peresihne
-ВСЕМ ЛЮБИТЕЛЯМ NBA peresihne
-Все о кино и что с этим связано peresihne
-БОКС peresihne
-Смешанные боевые искусства (Бои без правил) peresihne
-Биатлон peresihne
-Все о допинге в спорте peresihne
-Шахматы peresihne
-Космос 2024 peresihne
-Музыка и исполнители 80-ых. Nikolai2a
-Новости мобильного мира!!! peresihne
-КХЛ peresihne
-Рэп (Хип-хоп) - Видео исполнителей Nikolai2a
-«Киевстар» (Оператор мобильной связи) peresihne
-Анонсы телеканала ТНТ peresihne
-Скорбим...2024 peresihne
-Yandex.Браузер peresihne
-Знаменательные события истории в этот день peresihne
-Новости цифровой техники peresihne
-Компьютерные новости peresihne
-Новость, касающаяся пользователей Интернета 2024 peresihne
-Спутниковые новости одной строкой peresihne
-ТЕННИС peresihne
новые сообщения... остальные сообщения...




Разместите рекламу здесь! Напишите на телегу @VOPROS24


!!!



Вернуться   satsat.info > International forums > International forums > Український форум

Український форум (украинский форум)

Ответ
 
LinkBack Опции темы Опции просмотра
Старый 14.02.2009, 17:52   #11 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию

У турецьких в’язницях до Дня святого Валентина - день відкритих дверей


У зв`язку з Днем святого Валентина, що відзначається сьогодні, в турецьких в`язницях проводиться день відкритих дверей.

Як повідомляє радіо «Свобода», членам сімей, родичам, знайомим дозволено вільно відвідувати ув`язнених в місцях позбавлення волі.

Тюремна влада, проте, просять відвідувати ув`язнених у чітко відведений час і приводити із собою тільки найближчих родичів. Щоб уникнути безпорядків, вжито підвищених заходів безпеки.

Міністр внутрішніх справ Алі ШААХІН в інтерв`ю одному з телеканалів розповів: "Така акція проводиться вперше. Ми хочемо, щоб в День закоханих ув’язнені відчули турботу і підтримку своїх близьких".

Побачення, втім, заборонені для особливо небезпечних злочинців і в`язнів одиночних камер, де звичайно утримуються політичні в`язні.

За даними ЗМІ, турецькі в`язниці переповнені, у місцях позбавлення волі перебувають понад 200 тисяч чоловік. Умови утримання багатьох ув`язнених не відповідають санітарним нормам. Між охоронцями і в`язнями нерідко виникають конфлікти.


w*w.unian.net
вне форума  
Старый 15.02.2009, 21:03   #12 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию



Нацкомісія: Досягнення у сфері свободи слова можуть бути нівельовані

15.02.2009

Заява Нацкомісії з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі при Президентові України.
Національна комісія з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі при Президентові України висловлює занепокоєння ситуацією, яка склалася в українському інформаційному просторі.

На порозі президентської виборчої кампанії є загроза повернення до маніпулятивних технологій, інформаційних спецоперацій, обслуговування інтересів власників та наближених до них фінансово-політичних груп, а також до втягування журналістів у політичну боротьбу.

Результати моніторингу інформаційного та суспільно-політичного мовлення свідчать, що ситуація в деяких редакціях сягнула рівня несвободи, якого вітчизняні засоби масової інформації не знали з 2004 року. ЗМІ дедалі більше орієнтуються у своїй редакційній політиці на інтереси власників, зневажаючи принцип балансу думок та інші стандарти цивілізованої журналістики. Ситуація, у якій медіа не виконують своїх соціальних функцій та підмінюють інформацію пропагандою та дезінформацією, завдає шкоди громадянському суспільству, гальмуючи його розвиток і становить загрозу національній безпеці. Засобом політичної боротьби стають тенденційні випуски новин та сервільні інтерв’ю, як і спеціально зрежисовані політичні ток-шоу, в яких інструментами маніпуляції стають добір учасників, послідовність їхніх виступів та запитання ведучих.

Розвиток подій дозволяє прогнозувати подальше посилення нового виду цензури як прояву тиску з боку власників, а також і самоцензури журналістів. Важка ситуація на ринку праці медіа є додатковим чинником, що стримують журналістський протест та прагнення працювати згідно з професійними стандартами. Зокрема і з бажання уникнути політичного тиску в деяких редакційних колективах помітне прагнення не політизувати інформаційне мовлення, відмовитися від ґрунтовного аналізу та докладного висвітлення актуальних політичних подій або висвітлювати їх за допомогою інструментарію розважальної журналістики.Натомість непропорційно роздуваються кримінальні теми, створюється негативна, гнітюча картина навколишньої реальності, що дезорієнтує аудиторію і створює можливості для маніпуляції громадською думкою.

Національна комісія при Президентові України наголошує, що практика повернення цензури в українські медіа є неприпустимою. Ми нагадуємо усім гілкам влади та політикуму, що громадські організації, які працюють у сфері ЗМІ, пильно відстежують ситуацію в медійному просторі держави і будуть усіма доступними засобами інформувати громадськість про усі порушення принципів свободи слова, плюралізму думок та збалансованості новин.

Ситуація, що склалася нині в інформаційному просторі країни, також знову довела гостру необхідність запровадження в Україні системи незалежного суспільного мовлення, роздержавлення медіа та посилення ролі органів самоорганізації журналістів.

Закликаємо політичні сили країни до підтримки реформування інформаційного простору країни. Інакше, найбільші досягнення України у сфері демократизації – свобода слова та преси – вже ближчим часом можуть бути цілковито нівельованими.

Національна комісія з питань утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі при Президентові України

Національна комісія з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі є
консультативно-дорадчим органом при Президентові України. Комісія у своїй діяльності керується Конституцією та законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, міжнародними договорами України, а також Положенням про Нацкомісію. Основними завданнями Комісії є підготовка пропозицій щодо виконання зобов'язань України, які випливають з її членства в міжнародних організаціях; проведення моніторингу ефективності реалізації законів та інших нормативно-правових актів щодо свободи слова та розвитку інформаційної галузі, їх відповідності стандартам міжнародних організацій, підготовка проектів відповідних законодавчих, опрацювання пропозицій щодо запровадження європейських стандартів в інформаційній галузі тощо. До складу комісії входять Олександр Богуцький, Тетяна Ворожко, Василь Гандабура, Віталій Докаленко, Валерій Іванов, Сергій Квіт, Костянтин Квурт, Дмитро Котляр, Андрій Куликов, Тетяна Лебедєва, Наталія Лигачова, Петро Лисенко, Олександр Литвиненко, Ігор Лубченко, Віктор Набруско, Наталія Петрова, Володимир Притула, Володимир Різун, Алі Сафаров, Дмитро Крикун, Вікторія Сюмар, Олександр Чекмишев, Андрій Шевченко, Віталій Шевченко та Тарас Шевченко. Голова комісії – Тарас Петрів.
вне форума  
Старый 18.02.2009, 23:21   #13 (permalink)
Serjoga Меню пользователя Serjoga показать/скрыть дополнительную инфу?
учаcтник неактивен
7,249 12518 24957
online: 6мес0нед1д12ч38м
latvia
 
Аватар для Serjoga
По умолчанию

незнаю в тему ли....


НАЧАЛОСЬ ВОРОВСТВО САТ-ТАРЕЛОК Ответить с цитатой
"Сумским заречным отделом милиции задержан 31-летний мужчина, подозреваемый в многочисленных кражах спутниковых телевизионных антенн. За последний месяц он демонтировал 41 антенну. По информации сектора по связям с общественностью УМВД Украины в Сумской области в четверг 12 февраля возбуждено уголовное дело по ч. 2, ст. 185 Уголовного Кодекса Украины. Подозреваемому грозит лишение свободы до пяти лет.
По словам начальника криминальной милиции по делам детей Заречного отдела милиции, майора милиции Юрия БЕЗУГЛОГО, заявления от граждан о краже параболических антенн в дежурную часть начали поступать с конца прошлого года. «Стоимость антенн разная — от 600 грн. до 2 тыс. грн. Сбывал он их на рынке по 50—60 грн. В прошлом подозреваемый уже отбывал наказание за квартирные кражи. Свою вину не отрицает, сознавшись, что не работал и нуждался в деньгах» — говорит он.
По словам задержанного, для него это был лёгкий заработок: «Лёгкие деньги. Два болта открутил, ножницами отрезал и продал»."
вне форума  
Старый 21.02.2009, 16:22   #14 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию

Працівникам НТКУ відключили міжміський телефон



У Національній телекомпанії України обмежено загальний доступ співробітників до користування міжміським телефонним зв’язком. Про це повідомляє прес-служба державної компанії.

Причиною такого кроку керівництва стала «складна економічна ситуація в країні, яка спричинила недофінансування НТКУ». «Але це не означає, що жоден співробітник телекомпанії не може скористатися міжміським зв’язком, якщо на це є службова необхідність, – запевняє прес-служба НТКУ. – За кожним підрозділом збережений номер телефону з виходом на міжміський зв'язок».

«...........»
вне форума  
Старый 15.03.2009, 23:11   #15 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию

Привид Великого Брата

Влад Требуня, «Галицький кореспондент», 15.03.2009

В Україні оголошено війну за чистоту суспільної моралі. Спеціальну Національну комісію створено ще в 2004 році, але довгий час вона про своє існування майже не нагадувала. Та віднедавна висновки й приписи комісарів посипалися лавиною. Прозріли?
Заборона кліпу Кузьми «Скрябіна», мультсеріалу «Сімпсони», книги лауреата Малої шевченківської премії Олеся Ульяненка, низки закордонних фільмів – такий результат діяльності комісії на сьогодні. В той же час у прайм-тайм на телеканалах іде, наприклад, російський шовіністичний серіал «Кадети» чи незчисленні фільми про подвиги російського спецназу у Чечні...
Чи не є пожвавлення моральних комісарів ознакою наразі малопомітної «пересічному громадянину» тоталітаризації України й повернення цензури? На одному з інтернет-блогів портрет голови комісії Василя Костицького поставили впритул з портретом Геббельса – фізіоногномічна подібність сенсаційна. То, може, Ломброзо зі своєю теорією все-таки правий?
До речі, як стало відомо «Галицькому кореспонденту», в обласному управлінні внутрішніх справ існує список фільмів, які начебто пропагують жорстокість і аморальність. Правоохоронці мають вилучати вказані у списку фільми з торгової мережі та відеопрокатів. На прохання журналіста показати цей документ представник УМВС погодився зустрітись... через декілька днів. Продовження буде?..
«Галицький кореспондент» звернувся до людей, які мають відношення до творчості, а отже, знаходяться в зоні ризику, чи потрібна Національна Комісія з питань захисту суспільної моралі і чим може обернутися її діяльність для української культури?

Анатолій Ульянов, арт-критик:

8-го лютого член Комісії з моралі Данило Яневський в ефірі «УТ-1» заявив: «Я особисто виступаю за впровадження цензури в нашій країні. У прямій формі. ... Рабам і холуям не потрібна свобода слова. Не потрібна! Вони повинні сидіти, їм потрібно заткнути рота...».
Ці слова – відповідь на питання про суть Комісії з моралі. Це саме те, що знаходиться за маскою т.з. етичної боротьби, – цензура і деспотія. Ліберальні суспільства зрозуміли це давно, тому подібних комісій немає в розвинених демократичних країнах. Зате вони є в Китаї, Ірані, Росії і Білорусії. Те, що раніше називалося інквізицією, нині обзивається комфортнішими для вух словами. Достатньо заглянуть в історію світової літератури, щоб виявити цілі нарости подібних комісій, які, забороняючи Флобера, Руссо, Толстого, Набокова або Бодлера, теж називали себе захисниками моральності і суспільства. Нині ж те, що колись називалося аморальним, – класика в шкільному підручнику.

Можна довго сперечатись навколо кожного рішення Комісії з моралі. Безперечно ось що – існування такої Комісії і такого юридично неспроможного і неграмотного Закону про мораль (закону, який, нібито ратуючи за традиційну українську мораль, написаний далеким від місцевих традицій сектантом Леонідом Черновецьким) протирічить Конституції України і Європейській Конвенції з прав людини, легітимізує цензуру, потурає корупції, розвитку кримінального ринку дитячої порнографії і зростання насильства на сексуальному ґрунті. І тут доречно пригадати слоган нинішнього Президента – «не словом, а ділом».

Влада проголошує європейський вектор України, і тут же дозволяє існувати цензурній Комісії. Слово і діло розходяться – мораль двоїться. Держава, яка за допомогою Комісії втручається в наше особисте життя і намагається регулювати його, – це держава, що володіє, як мінімум, однією ознакою тоталітаризму. І ні про яку Європу в цих обставинах не може бути й мови.
Оголошення нового роману лауреата Малої шевченківської премії Олеся Ульяненка порнографією – ще один симптом того, що Україна рухається в бік вже навіть не Росії, але оруеллівського суспільства Великого Брата. Ми оплачуємо зі своїх кишень групку лицемірів, ханжів і кабінетних цензорів-корупціонерів, які займаються тим, що розповідають нам, самостійним і освіченим людям, різницю між добром і злом. Чи є в цієї держави моральне право вчити нас моралі – ось ключове питання. Порнографія – це коли в сім'ї нема що їсти. Аморально – це коли пенсіонери вимушені лазити по смітниках і жебракувати. Хай наші мужі розберуться з цими, реальними, проблемами, а вже потім розповідають нам, як нам виховувати наших дітей.
Загалом, більшість із нас народилася в Радянському Союзі. Але чи хочемо ми там же померти?

Андрій Бондар, письменник:
Цензура в Україні заборонена 15 статтею Конституції України. Тому коли держава створює наглядові й рекомендаційні органи, які обмежують людську свободу (чим де-факто запроваджує цензуру), виглядає на те, що сама ж держава першою і порушує Конституцію. НЕК з дотримання суспільної моралі – потворна структура, яка керується Законом про суспільну мораль, ініційованим і написаним теперішнім мером Києва Л.Черновецьким, членом тоталітарної секти Посольства Божого. До того ж, 8 стаття Конституції визначає, що «Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй». Тому очевидним є мертвонароджений характер і Закону про мораль, і паразитарної структури НЕК.

Тобто від самого початку нас усіх збираються навчати правильної моралі люди глибоко корумповані в усіх сенсах цього слова. Люди, для яких Конституція – порожній звук. Звісно, не було б нічого серйозного і на НЕК не звертали б жодної уваги, як на якусь чергову «шарашкіну контору», рекомендації якої не варті й паперу, на якому вони написані (бо насправді не мають прямої дії і на практиці легко оскаржуються в судах), коли б не страх, що викликають її рішення.

Особливо крикучим є втручання НЕК у сферу художньої творчості, що показав скандал із самозабороною нового роману Ульяненка. «Пильне» видавництво КСД сприйняло порожню рекомендацію НЕК як вказівку до дії і… зняло книгу з продажу. Іншими словами, народ, який не звик грамотно захищати свою свободу, легко і без боротьби ладен відмовитись від неї. І це, на мою думку, є серйозним симптомом. Сьогодні це стосується лише неформатних письменників, музикантів, художників, а завтра – всіх нас. Тому тут все зрозуміло: або паразитарна НЕК, або наша і ваша свобода.

Сергій «Пістончік» Прилуцький, білоруський поет-емігрант:
Політик, який переймається мораллю, подібен на атеїста, який викликає духів. Те саме можна сказати і про високодуховні клопоти держави. Вона поправляє для нас мотузки, щоб усе сталося швидко і без конвульсій. Як кому, а мені в словосполученні Комісія з моралі визначальним видається слово комісія. Така регламентація духовної планки суспільства зазвичай веде до ще більшого зниження її рівня.
Поняття моралі досить відносне і легко надається до різних ницих маніпуляцій. Ясна річ, показувати порнуху вдень на першому каналі не можна, так її там, зрештою, й не буває. У суспільстві існує негласна домовленість – оберігати дитячі очі й вуха від надто дорослих кадрів і слів. Та коли з’являються бурі лисі мужики і кажуть: «а давайте ми будемо контролювати ваш рівень моральності», то все виглядає так, наче вони хочуть відбити контрольний пакет акцій в порно-індустрії. Наче якийсь хрін набивається на роль твого «внутрішнього морального закону», позбавляючи тебе права робити вибір самостійно.

Фото: gametoo.ru/?p=946

Влад Требуня, «Галицький кореспондент»
вне форума  
Старый 08.04.2009, 21:35   #16 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию

Ігор Курус: «Я залишаюся членом Нацради…»

Леся Ганжа 08-04-2009

Як уже повідомляла «...........», 8 квітня голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Віталій Шевченко заявив, що подав заяву про відставку. Услід за ним до аналогічного кроку вдався і перший заступник голови Ігор Курус. Пан Шевченко поки що відмовляється коментувати причини свого рішення. Натомість Ігор Курус погодився прокоментувати ТК ситуацію, що склалася.



- Пане Ігоре, чим викликане ваше рішення подати заяву про відставку?

- Я підтримую голову Національної ради Віталія Шевченка і вважаю, що як голова йде відставку, то і заступник має подати у відставку. Далі у керівництво мають прийти нові люди.



- Хотілося б уточнити, чи ідеться про знак солідарності чи про принципову ситуацію, яка розколола сьогодні Національну раду?

- Ніякі ситуації не розколюють Національну раду. Є дуже проста історія: голова Нацради подав у відставку і я його підтримаю. Посада у будь-якому державному органі не є медом, це дуже важка робота, яка потребує дуже багато зусиль, нервів і таке інше. Оскільки Віталій Федорович подав у відставку, а я вважаю, що це найкращий глава Нацради за всю її історію, то я солідарно з ним також вирішив подати у відставку.



- Тобто ви не пов'язуєте відставку ані з упровадженням цифрового телебачення, ані з тим конфліктом довкола «Радіо Алла», який ми спостерігали сьогодні на засіданні?

- Сьогодні під час обговорення ви спостерігали не конфлікт - це робоча ситуація. У Нацраді під час обговорень трапляються емоційні моменти. Але що мене підштовхнуло до такого рішення, так це те, що один із членів Нацради висловив мені недовіру, заявивши, що я не маю права підписувати листів в інші органи державної влади (йдеться про запит до Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі, - «ТК»). У зв'язку з чим я під час засідання оголосив про те, що напишу заяву про звільнення з посади. Я її написав.



- Якою буде подальша процедура?

- Нацрада має розглянути ці заяви на наступному засіданні. Я особисто наполягаю на тому, щоб моя заява була розглянута і проголосована. А далі буде запропоновано кандидатури: якщо звільнять тільки першого заступника - то на посаду першого заступника, якщо мене і пана голову - то на обидві посади.



- Але при цьому ви і Віталій Федорович залишатиметеся членами Нацради?

- Звичайно. Я не можу написати заяви про звільнення з Нацради - там інша процедура.



- І ви, і пан Шевченко є членами президентської четвірки. Ви погоджували свій крок з Президентом?

- Мене Президент призначав на позицію члена Національної ради - я членом Національної ради і залишаюся.



- Хто може очолити Нацраду після відставки Віталія Федоровича і обійняти посаду першого заступника?

- Ситуація покаже. Я маю кандидатуру, яку я буду пропонувати, якщо Віталій Федорович не відкличе свою заяву.



- Заяву пана Шевченка коментують як емоційну...

- Моя заява не емоційна. Я прийняв своє рішення свідомо, без емоцій... І я наполягатиму на тому, щоб її було розглянуто.
вне форума  
Старый 12.04.2009, 09:20   #17 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию

Лукашенко не бачить проблеми в закритті російських каналів у Білорусі – адже в Росії нема білоруських



Президент Білорусі Олександр Лукашенко не бачить проблеми у тому, що на території цієї держави припинено ретрансляцію низки державних та приватних російських телеканалів, повідомляє БАЖ.

Про це Лукашенко заявив під час зустрічі з губернатором Ленінградської області Росії. «Знов розкручують темУ, що ми начебто позакривали російські канали. ... іде, ОРТ («Первый канал. Всемирная сеть», - ТК) працює разом із нашим каналом ОНТ. Ті канали, які повинні бути присутніми, транслюються в Білорусі», - наголосив білоруський президент. За його словами, він не вбачає у припиненні трансляції деяких російських телеканалів жодної небезпеки.

Разом із тим він зазначив, що у медіапросторі Росії практично не діють білоруські ЗМІ. «Назвіть бодай один наш канал, який транслюється в Росії. Створили канал «Беларусь-ТВ». Пам'ятаю наші переговори з Путіним, коли домовились забезпечити економічний інтерес. Так у деяких місцях кабельні мережі дозволили ввійти, а в Москві запросили сплатити під 45 мільйонів доларів!», - сказав Лукашенко. На його думку, відсутність білоруського телебачення в Росії та Євросоюзі створює проблеми для потенційних інвесторів та партнерів, оскільки на цих територіях немає об'єктивної інформації про життя в Білорусі.

«Білорусь взагалі не представлена в російському медійному просторі. А якщо представлена, то Президент - ідіот, діти в нього ненормальні, шахраї. Навіть дійшли до малюка - 5 років ще нема... Що ж це за ставлення до глави держави? В нас хоч одне погане слово на адресу Медведєва, Путіна, посла Росії ви чули? Ні!», - сказав президент Білорусі. Проте, за його словами, він уже дійшов згоди з президентом Росії щодо того, що ситуацію буде врегульовано в ході переговорів між головами президентських адміністрацій.

Нагадаємо, з 1 квітня було припинено ретрансляцію на території Білорусі російських телеканалів РЕН ТВ, «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-Планета», «...-Мир» та TVCi, оскільки вони не виконали формальностей, передбачених ухваленим нещодавно законодавством.
вне форума  
Старый 08.05.2009, 18:38   #18 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию

Bild описала драку украинского министра с немецкими полицейскими



Вид на аэропорт Франкфурта-на-Майне. Фото пользователя Melkom с сайта wikipedia.org

Немецкая газета Bild опубликовала новые подробности пьяной драки между минстром внутренних дел Украины Юрием Луценко и его сыном с одной стороны и сотрудниками аэропорта Франкфурта-на-Майне - с другой.

Как пишет издание, нетрезвые Луценко и его 19-летний отпрыск нанесли легкие телесные повреждения четырем немцам: двум сотрудникам пограничной охраны и двум полицейским.

В частности, женщина-полицейский кем-то из украинцев была сбита с ног ударом в спину, а мужчина-пограничник получил сильный удар в пах. "Тестикулярная контузия", - констатирует издание, добавляя, что пострадавшему придется пройти лечение.

Кроме того, дебоширы плевались, били стражей порядка по ногам и до крови расцарапали им руки.

Ранее сообщалось, что сопротивление оказалось бесполезным - немцы доставили Луценко с сыном в КПЗ аэропорта, где и продержали некоторое время.

После прибытия консульских работников и начальника местной полиции дебоширов освободили и отправили отсыпаться в гостиницу.

Поводом к драке послужило то, что обоих Луценко немцы не хотели пускать в самолет в Сеул, на который у них были билеты. Сотрудники авиакомпании пошли на такой шаг ради безопасности перелета: министр и его сын показались им слишком пьяными.

Напомним, что министерство внутренних дел Украины опровергло информацию о пьяной драке с участием своего начальника, однако в полиции Франкфурта эти данные подтвердили.
вне форума  
Старый 02.07.2009, 18:58   #19 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию

Журналісти чи ідіоти: в кого більше впливу?

Андрій Кокотюха , для «Телекритики» 02-07-2009

Цю історію розказав мені кілька років тому головний редактор львівської газети «Ратуша» Микола Савельєв. І в тому, що така ситуація саме з цією людиною цілком могла трапитися, мені згодом підтвердили кілька працівників правоохоронної системи: за родом своєї діяльності спілкуюся з офіцерами прес-служб силовиків. Історія ця про одну львівську журналістку, яка доводила всім довкола: вона веде непримиренну боротьбу зі зловживаннями у правоохоронних органах. За це міліція погрожує її вбити. Якось вона довела колегам, що її слова - не порожній звук. Подзвонила в міліцейське управління, натрапила на чергового і почала ставити безглузді запитання, назвавшись журналістом і згадавши своє прізвище. І ввімкнула гучний зв'язок. Після третього чи четвертого дзвінка чергового офіцера перемкнуло. «Ще раз подзвониш - уб'ю!» - вигукнув він. «О! - зраділа журналістка. - Всі чули? Мені погрожують!»



Історія пригадалася 25 червня. Цей день став для української журналістики справжнім чорним четвергом. Бо в один і той самий день і навіть із невеликим розривом у часі до двох знімальних груп у різних місцях було застосовано фізичну силу. Спершу напали на знімальну групу «Закритої зони», постраждав оператор. Потім із виявами агресії зіткнулися журналісти «Вікон» (СТБ). Того ж вечора «Вікна» об'єднали в сюжет ці дві події. Наступного вечора епізод із нападом на журналістів «Вікон» увійшов до сюжету про трагедію на пароплаві «Ай-Петрі», показаного у випуску новин, що вийшов у перерві гала-концерту шоу «Україна має талант!». Того ж дня діями журналістів були не задоволені українські даішники. А загалом, якщо задатися такою ціллю, можна щотижня складати окремий список претензій, висловлених журналістам за їхню професійну діяльність. Часом нас б'ють. Ще частіше нам просто погрожують. Але здебільшого нас кудись просто не пускають. Або - і це найпоширеніша практика! - нам відмовляють у коментарі з будь-якого, навіть невинного, приводу.



Все це заважає працювати. Не дає можливості виконувати свої професійні обов'язки так, як належить. Але - увага! - кожен окремий випадок, коли нас із вами, колеги, посилають за відомою адресою, кожен випадок, коли перед нашими носами зачиняють двері, кожен випадок, коли нам казали: «Тут не можна фотографувати! Заберіть камеру! Вимкніть диктофон!» уже є фактом перешкоджання професійній діяльності!



Чому проблему піднімають лише тоді, коли комусь із нас пшикають в обличчя сльозогінним газом? І найголовніше - хто це робить? Хто перешкоджає нашій із вами професійній діяльності?



Українська влада, - кажуть найбільш запальні колеги. «Ми повинні тиснути на владу!» - заявляє голова Київської незалежної медіа-профспілки Юрій Луканов, говорячи про факти нападів на журналістів. Проте поза увагою лишається одне: українська влада як така насправді діяльності журналістів не перешкоджає! Представники влади не нападають на журналістів. На моїй пам'яті хіба що одіозний депутат Олег Калашников зробив це особисто, за що, до речі, його не було покарано, як би журналісти, тобто ми, на владу не тиснули. Натомість колега зі Львова, згадана мною на початку, дістала міліцейського клерка і він, доведений до сказу, перестав стежити за язиком. Інструкцій від свого керівництва говорити з журналістами саме так він не отримував. На оператора «Закритої зони» напав охоронець КП «Київська фармація», якому, напевне, теж такої вказівки дано не було. Між іншим, як прізвище охоронця? Журналісти, що проводили важливе розслідування, не потурбувалися дізнатися й оприлюднити прізвище свого кривдника. Так само, як і прізвище тієї жінки, котра вихопила мікрофон у журналістки з «Вікон»? Вона не керівник, а лише клерк із ВАТ «КРП», людина, яка нічого не вирішує. І її, до речі, так само не покарають, як би ми з вами не тиснули на владу. То прізвища ідіотів від нас приховують так само, як факти зловживань?



Тим не менше, саме факти сутичок журналістів із неврівноваженими ідіотами стають топ-новинами і приводами для розмов про утиски свободи слова. За всім цим забувається інше: а чим займалися журналісти в цей час? «Закрита зона» розслідувала діяльність «Київської фармації». Є підозра у фінансових зловживаннях. Але з таким самим успіхом у фінансових зловживаннях можна підозрювати будь-яке інше комунальне підприємство. Взагалі, Україна - країна корупційна, тут роботи для журналістів - непочатий край. Ось тільки результатів не буде. Бо журналісти, котрі хочуть покласти себе на олтар розслідувань і сенсаційних викриттів, хочуть лише одного - підмінити собою правоохоронні органи.



Згоден, міліція в нас працює погано. Чиновники крадуть, міліція або не звертає уваги, або - в долі. Проте навіть якщо припустити, що міліція в нас таки не вся корумпована, все одно навіть людині з міліцейськими «корочками» чи слідчому прокуратури важко, а часом неможливо отримати докази тих чи інших зловживань.



Запитання: чому міліція, від якої приховують інформацію, не кричить про перешкоджання професійній діяльності? І чому журналістів повинні всюди пускати і все їм розповідати? Якби журналістам довіряли більше, ніж міліції, якби вони в нашій країні справді могли комусь допомогти, злив інформації у ЗМІ про ті чи інші зловживання відбувався б цілодобово, цілий рік, без вихідних.



Правда, на журналіста може напасти ідіот. Вахтер, охоронець, безіменна працівниця річкового порту. Керівник підприємства до преси просто не вийде. Виняток - голова Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі Василь Костицький. Він юрист і знає: журналісти все одно нічого йому не зроблять. Тому й спілкується з пресою, причому скаржиться: «Тиск журналістів на моральну комісію справді відчувається». Ми радіємо власним успіхам - але ж НЕК не розігнали, як би ми з вами на неї не тиснули! Подібних прикладів можна наводити багато.



І журналісти, тобто ми з вами, відчуваємо безсилля. Не почуваємося тією четвертою владою, якою хотіли б почуватися. Звідси - миттєва реакція на кожен матюк на свою адресу, на кожен ідіотський напад, на кожен конфлікт із соціумом. Він, соціум, агресивний. Не лише до журналістів. Проте якщо нас штовхнули, ми радіємо - хоч якийсь реальний результат нашої роботи! Нас таки помічають! Не має значення, що нас помітили всього-на-всього агресивні ідіоти, чия картярська масть дорівнює шістці.



Якщо вже журналіст подає себе як інвестигейтора (того, хто займається розслідуванням), він повинен позиватися не лише проти ідіота, який виявив агресію, а й проти його керівника. І довести, раз він уже проводить розслідування: охоронець «Київської фармації» і жінка з річкового порту виконували наказ свого начальства. Але навряд чи це відповідає дійсності. Вияв агресії - приватна ініціатива ідіотів.



В такому випадку не варто говорити про централізоване перешкоджання журналістській діяльності та утиски з боку влади.



Ну, а про що говорити варто? Про те, наприклад, що в КП «Київська фармація» таки є фінансові зловживання. Докази? Для чого? Докази нехай шукають ті, кому належить, - правоохоронні органи. Бо наперед провальна спроба розкопати цю чи подібну справу самотужки призведе до спалаху агресії чергового ідіота на посту. З якого завжди мов із гусака вода. Журналіст, на мою думку, відрізняється від інших громадян умінням відчути проблему та сміливістю озвучити її, навіть не вступаючи у дурний конфлікт під час роботи. Якщо ми з вами й повинні за щось відповідати, то лише - за вже сказане, а не за те, що збираємося сказати і не можемо.



Так, Юрій Луканов у контексті останніх подій всує згадав справу Ґонґадзе. Але українські журналісти вже давно і звично повторюють: «Вбивство замовив Кучма!». Доказів на підтвердження цього суспільство, зверніть увагу, не вимагає! А сам Кучма і його речники не спростовують подібних тверджень. Нікого не звинувачено в наклепі на Кучму, нікого не покарано. Ми з цим живемо, так само житимемо з будь-якою іншою заявою колег-журналістів. Наприклад, про те, що ДАІ бере хабарі, що вона незаконно використовує прилад «Візір», що в КП «Київська фармація» - зловживання, що на річкових пароплавах не турбуються про безпеку п'яних пасажирів тощо.



Журналісти дратують різних ідіотів, мов комарі задушної літньої ночі. І певній кількості колег це подобається. Бо принести матеріал про те, як тебе на роботі обматюкали чи вдарили, завжди простіше, аніж добути реально доведені факти зловживань. Виглядає, що за кожен напад на журналіста ми, журналісти, повинні ставити ідіотам могорич. Скажімо, в сюжеті про трагедію на пароплаві так і не прозвучало жодного коментаря від працівників річпорту. Журналісти робили висновки самі. І екшен у кадрі лише додав сюжетові драйву, проте в ситуації журналісти все одно розбиралися самі, без неприємних контактів із адміністрацією порту.



Висновок: якщо ми наперед знаємо, що нас пошлють чи спробують побити, для чого нариватися? Аби потім мати зайвий привід говорити, як нас усі переслідують? Люди нас не люблять. І наочна демонстрація такої нелюбові, як на мене, підміняє собою повноцінну інформацію та журналістську аналітику. Натомість активісти повинні не вимагати покарання чергового ідіота, який нічого не вирішує, а домагатися: журналісту ніхто не має права відмовити в отриманні інформації. Нехай коментар із приводу чергової підозри в зловживанні вийде безбарвним - зате дасть його людина, котра назве своє прізвище. Без конфлікту, лише в контакті.



Зрозуміло, до чого я підводжу? Журналістську недоторканність по можливості потрібно узаконити. Прирівняти її хоча б до такої, яку мають правоохоронці. Бо ідіоти правоохоронців не чіпають - навіть якщо хтось із них просто легенько штовхне звичайного сержанта міліції, наслідки будуть плачевні. Та погодьтеся, це неможливо.



Журналістам треба визначитися, що для них краще: уникати конфліктів із такими людцями, чи, навпаки, нариватися на ці конфлікти. Що важливіше: нарватися на скандал і роздути з цього історію про тотальне переслідування за професійною ознакою, забувши про основну історію, якою займався і яку недотягнув до кінця, чи поводитись по-партизанськи, триматися непомітно й посилати суспільству меседжі, що ґрунтуються на власних спостереженнях та висновках.



Тому, між іншим, журналістські стендапи уже займають основну частину телесюжетів. Коли немає можливості про щось сказати і щось показати, журналіст показує в кадрі себе і говорить про себе. Не думаю, що це правильно: мати амбіції підміняти собою міліцію, одночасно будучи посереднім самодіяльним актором...
вне форума  
Старый 02.07.2009, 19:00   #20 (permalink)
Vitalycos Меню пользователя Vitalycos показать/скрыть дополнительную инфу?
учаcтник неактивен
2,602 2404 4798
online: 1мес3нед2д21ч14м
ЛЬВОВ
 
Аватар для Vitalycos
По умолчанию

В Україні спростять процес проходження техогляду
Державтоінспекція планує найближчим часом спростити систему технічного огляду. Передбачається, що водії зможуть отримувати техталони за місцем проходження перевірки. Про це сьогодні під час прес-конференції заявив начальник Департаменту ДАІ МВС України Сергій Коломієць
Про це повідомляє «proUA».

- Найближчим часом планується зібрати на території суб′єкта підприємницької діяльності (недержавного СТО, на якому можна пройти техогляд) «даішника» з повними базами даних і тих, хто проводить обстеження автомобілів, - зазначив Коломієць.

За його словами, подібне нововведення може бути реалізоване вже через місяць, коли кожне СТО буде забезпечено працівником ДАІ. На думку Коломійця, все це дозволить прискорити процес проходження техогляду.
вне форума  
Ответ


Опции темы
Опции просмотра

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Выкл.


-Украина: прошлое, настоящее, будущее. 2022 San-Sanich
-ТВ новости (Самые свежие) 2024 peresihne
-Казахстан (новости и обсуждение) paren`ok
-Российская Федерация: прошлое, настоящее, будущее. 2020 paren`ok
-Electronic music - Видео исполнителей San-Sanich
-Olexijj, з Днем Народження!!! KANDIK
-Rock music - Видео исполнителей Nikolai2a
-Techno music - Видео исполнителей San-Sanich
-ЭТО СТОИТ ПОСЛУШАТЬ! Делимся любимой музыкой! Nikolai2a
-Инструментальная Музыка San-Sanich
-Прошивки для моделей Tiger yzek65
-Армения (прошлое,настоящее,будущее) trqqnox
-Новости провайдера Триколор ТВ и Триколор HD kuki1
-Транспондерные новости AsiaSat 7, 105.5°E kuki1
-Транспондерные новости NSS 6. 95E kuki1
-Новости прессы о спутниковом телевидении kuki1
-Новости HDTV kuki1
-Транспондерные новости Hellas Sat 2, 39E kuki1
-Транспондерные новости Arabsat 5A, 30.5°E kuki1
-Транспондерные новости Intelsat 10-02 - Thor 5/6 0.8 West kuki1
-Транспондерные новости Eutelsat 7 West A & Nilesat 102/201, 7°W kuki1
-16.0°E Транспондерные новости. 2018 kuki1
-26°E Транспондерные новости. kuki1
-IPTV каналы pietro
-68.5°E Транспондерные новости. 2018 Rusllan
-Свободное общение 2024 Nikolai2a
-Playlist Iptv плейлисты других стран Европы pietro
-BISS ключи на FEED. 2024 yzek65
-ПОГОДА в данный момент 2024 yzek65
-Український гумор yyyyyhhh
-Еврокубки peresihne
-БАСКЕТБОЛ. peresihne
-Kомпьютерные игры и всё ,что с ними связано. peresihne
-ВСЕМ ЛЮБИТЕЛЯМ NBA peresihne
-Все о кино и что с этим связано peresihne
-БОКС peresihne
-Смешанные боевые искусства (Бои без правил) peresihne
-Биатлон peresihne
-Все о допинге в спорте peresihne
-Шахматы peresihne
-Космос 2024 peresihne
-Музыка и исполнители 80-ых. Nikolai2a
-Новости мобильного мира!!! peresihne
-КХЛ peresihne
-Рэп (Хип-хоп) - Видео исполнителей Nikolai2a
-«Киевстар» (Оператор мобильной связи) peresihne
-Анонсы телеканала ТНТ peresihne
-Скорбим...2024 peresihne
-Yandex.Браузер peresihne
-Знаменательные события истории в этот день peresihne
-Новости цифровой техники peresihne
-Компьютерные новости peresihne
-Новость, касающаяся пользователей Интернета 2024 peresihne
-Спутниковые новости одной строкой peresihne
-ТЕННИС peresihne
-НХЛ. peresihne
-Музыка и песни восточных и кавказских исполнителей. Nikolai2a
-Техника San-Sanich
-это интересно. Olexijj
-Новости IPTV и интернет-телевидения kuki1
-4.8E Транспондерные новости 2019 kuki1
-Акции и Конкурсы от "Телекарта"--"Телекарта HD" kuki1
-Транспондерные новости Eutelsat 8 West A/D - 8.0°W kuki1
-Детское телевидение (только новости, без обсуждения) kuki1
-Новости о запуске спутников... kuki1
-Транспондерные новости Astra 28.2E/Eutelsat 28A (Eurobird 1) 28.5°E kuki1
-Транспондерные новости Intelsat 17, 66.0°E kuki1
-SRTV [Eutelsat W3C(16.0°E)] Biss yzek65
-Азербайджан : Вчера , Сегодня и Завтра Fantomas Barabas
-Транспондерные новости Intelsat 12, 45 ° East & Galaxy 27, 45.1° East Olexijj
-Террористы ХАМАС объявили войну Израилю San-Sanich
-Транспондерные новости ChinaSat 11 at 98.0°E San-Sanich
-Транспондерные новости AsiaSat 4. 122.2*E San-Sanich
-90°E Ямал 401, транспондерные новости. yuriy56
-Latest BISS keys yzek65
-Республика Беларусь сегодня paren`ok
-Музыка в формате 3D. Nikolai2a
-Telegrаm messenger peresihne
-Велоспорт peresihne
-Шорт-трек peresihne
-«LIFECELL Украина (LIFE)» (Оператор мобильной связи) peresihne
-UHDTV-Телевидение сверхвысокой чёткости. Новости (без обсуждения) simon65
-Google Chrome – новый браузер peresihne
-Windows 11 peresihne
-Кабельные операторы Киева peresihne
-Новости операторов спутникового телевидения peresihne
-ПО для спутниковых ресиверов Geant HD yzek65
-PREMIUM-HD yzek65
-13°E HotBird. Транспондерные новости. 2024 Olexijj
-Транспондерные новости Astra 3A/3В, Thor-2 - 23.5° East kuki1
-Соединённые Штаты Америки вчера, сегодня, завтра San-Sanich
-Футбольное обозрение. 2023 schachmat
-Новости и новинки зарубежного кино. San-Sanich
-Фид каналы для любителей спорта. San-Sanich
-36°E, транспондерные новости. 2018 kuki1

–> Ваша реклама может быть здесь... пишите на телегу @VOPROS24


Часовой пояс GMT +3, время: 18:33.


Весь материал, представленный на сайте взят из доступных источников или прислан посетителями сайта.
Любая информация представленная здесь, может использоваться только в ознакомительных целях.
Входя на сайт вы автоматически соглашаетесь с данными условиями.
Ни администрация сайта, ни хостинг-провайдер, ни любые другие лица не могут нести отвественности за использование материалов.
Сайт не предоставляет электронные версии произведений и ПО.
Все права на публикуемые аудио, видео,
графические и текстовые материалы принадлежат их владельцам.
Если Вы являетесь автором материала или обладателем
авторских прав на него и против его использования
на сайте, пожалуйста свяжитесь с нами.

Перевод: zCarot
Powered by vBulletin®
Copyright ©, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0

Зарегистрирована на satsat.info Реклама может быть здесь...
satsat.info TV SAT спутник ключи тюнер код кодировка карты прошивки dreambox IPTV каналы
globo openbox biss via hotbird sirius amos
abs настройка тарелка программы
Page generated in 0.21244 seconds with 19 queries