satsat.info

satsat.info (https://satsat.info/)
-   С ПРАЗДНИКОМ! (https://satsat.info/s-prazdnikom/)
-   -   1 июня – Международный день защиты детей !!! (https://satsat.info/s-prazdnikom/84944-1-iunia-mejdunarodnyi-den-zashity-detei.html)

Yujniy 01.06.2017 07:31

1 июня – Международный день защиты детей !!!
 
Вложений: 5
1 июня – Международный день защиты детей !!!

Первый день лета ознаменован радостным событием - во многих странах отмечается Международный день детей (International Children's Day) !!!
День защиты детей, приходящийся на первый день лета, ‑ один из самых старых международных праздников, его отмечают во всем мире с 1950 года.
Решение о его проведении было принято Международной демократической федерацией женщин на специальной сессии в ноябре 1949 года. ООН поддержала эту инициативу и объявила защиту прав, жизни и здоровья детей одним из приоритетных направлений своей деятельности.
Международный день защиты детей ‑ это, прежде всего, напоминание взрослым о необходимости соблюдения прав детей на жизнь, на свободу мнения и религии, на образование, отдых и досуг, на защиту от физического и психологического насилия, на защиту от эксплуатации детского труда как необходимых условий для формирования гуманного и справедливого общества.

Поздравляю Всех Детей Мира !!!

Fantomas Barabas 01.06.2021 12:19

В преддверии 1 июня, Международного дня защиты детей, Kapital Bank и благотворительный фонд Red Hearts реализовали проект для людей с синдромом Дауна.

Fantomas Barabas 01.06.2023 04:26

Вложений: 1
azerbazerb
Сегодня в Азербайджане отмечается День защиты детей !
Вложение 975585

yzek65 01.06.2023 07:23

Вложений: 1
З Днем захисту дітей!

Вложение 975587

Olexijj 01.06.2023 12:03

Двоє дітей загинуло 1 червня - у День захисту дітей.

Уявіть, мамочка біжить до паркінгу, обіймаючи немовля…

Ми дві тисячі років шукаємо Ісуса (Бога). Ні, ми ніколи його не знайдемо - з такою жорстокістю і байдужістю. Не знайдемо, бо Бог не любить лицемірів.

Зрештою, це - ми, люди, що живемо на цій Землі, виготовляємо і удосконалюємо зброю, щоб вбивати і знищувати нею якомога більше інших - цього ж біологічного виду. Ми клепаємо пекельну зброю, прекрасно усвідомлюючи, що вона буде нести смерті, вбиваючи і дітей.

Це ми - люди, лицемірно сказали, що все зрозуміли про Гітлера і його злочини, зокрема проти дітей, а насправді нічого не зрозуміли про вселенське зло і його сутність.

Це ми всі разом виростили колективного карла в кремлі і досі заграємо до нього, бо колективний захід «глибоко стурбований» можливою Третьою Світовою. Вона вже триває і давно.

Зокрема, це Меркель та її поплічники-політики з інших країн, які купалися у теплих нафто-газових ваннах, винні у смертях дітей… І тих, хто загинув цієї ночі… Але політики лиш виражають настрої та запити свого електорату. Лиш би їхніх дітей не вбивали - чужих можна. Зрештою і ми в Україні мало переймалися дітьми, загиблими в Алеппо і не лише… Тільки чужих воєн, як і чудих дітей не буває…

Я ненавиджу путіна і його кодло, але ще більше ненавиджу міжнародне політичне лицемірство, бо найбільші злочини якраз і кояться за їх мовчазної згоди.

Хіба не так були закатовані чеченські діти під час обоє чеченських воєн?

Хіба не про це волав Дудаєв у байдужу порожнечу світової політики ? Його хтось почув? Ага, ми, українці, через 30 років згадали про його пророцтва, коли самі захлинаємося у крові.

І ці війни будуть продовжуватися знову і знову, скільки б пафосу не звучало з політичних трибун, бо за пафасом завжди криється цинізм, лицемірство і маніпуляції, аби лиш сподобатися своїм виборцям.

Майбутнє для дітей нових поколінь буде значно страшнішим за нинішнє. Зброю випробують, зокрема на арені нашої війни і удосконалять, щоб вона ще більше смертей і крові приносила у нові нещасні країни, які опиняться під прицілом нового окупанта.

p.s. У війні вбиває найбільше безпорадність, коли ти в темряві під тими ж ракетами і не можеш допомогти іншому, бо, зрештою, не знаєш, кого цього разу жертвою для алтаря смерті обере вона. Кривава не дитяча, а радше пекельно-диявольська лічилка: - Раз, два, три - ти сьогодні помри!


Часовой пояс GMT +3, время: 23:20.

Перевод: zCarot

Page generated in 0.05621 seconds with 15 queries

SEO by vBSEO 3.6.0