satsat.info

satsat.info (https://satsat.info/)
-   Magyarok ide! (https://satsat.info/magyarok-ide/)
-   -   Minden, ami foci. (https://satsat.info/magyarok-ide/9886-minden-ami-foci.html)

Karcsi 19.09.2009 10:20

Minden, ami foci.
 
friss foci hirek a világból
Добавлено через 4 минуты
Emmanuel Adebayort három mérkőzésre eltiltotta az FA, mivel az Arsenal elleni meccsen fejberúgta Robin van Persie-t. A támadónak így ki kell hagynia a Manchester United elleni bajnokit.

Az Ágyúsok drukkereinek provokálását egy későbbi időpontban fogják megtárgyalni.

Karcsi 19.09.2009 10:22

Nem nehéz kitalálni: Magyarországra a három pontért jönnek Crisék,(LYON) a másik találkozójukon ugyanis az Anfield Roadra látogatnak.
- Jó kezdés – nyugtázta a győzelmet Cris, a francia védelem oszlopa. Azért nem volt ennyire egyértelmű a találkozó. Az első félidőben teljesen kiegyenlített játék folyt a pályán, a hosszabbításban viszont Gilardino piros lapja felborította a tökéletes egyensúlyt.


- A kiállítás után könnyebb dolgunk volt. Többet volt nálunk a labda, saját játékunkat tudtuk játszani – folytatta a brazil bekk.
A második játékrészben már valóban a Lyon akarata érvényesült, a vendégektől leginkább csak szabálytalanságokat jegyezhettünk fel. Nyomott a francia csapat, melynek meg is lett az eredménye: negyed órával a vége előtt kapitulált a Fiorentina.

- Örülök, hogy betaláltam, de ez a csapat érdeme – mondta a gólszerző, Pjanic. Kim Källström gyenge lövését még lefülelte Frey, a 19 éves bosnyák támadó viszont jókor reagált.

A Fiorentina a gól után nehezen ébredt, és csak a hajrában szegezte kapujához a hazaiakat. A lyoni védelem és Hugo Lloris eszén azonban senki nem járt túl, a francia bronzérmes, ha nehezen is, de otthon tartotta a három pontot.

Az Olympique következő körben éppen Debrecenbe (jobban mondva a Puskás Ferenc Stadionba) látogat szeptember 29-én, kedden, majd az Anfield Roadon lép pályára.

- Két idegenbeli találkozó következik, melyektől négy pontot várok – zárta a Lyon védője. A számolgatás könnyű, de ahogy Pepe Reina, a Liverpool hálóőre fogalmazott a DVSC elleni meccs után: „Egyetlen csapatra sem mondhatod, hogy könnyen megverjük őket”.

Karcsi 19.09.2009 10:25

Silva nem lesz a Man United játékosa



Hiába szeretne a Premier League-ben focizni, angol lapértesülések szerint mégsem igazol a Manchester Unitedbe David Silva, a Valencia vezéregyénisége.





A Sky Sports úgy tudja, a télre jósolt átigazolás meghiúsul.

„Elsősorban azért nem szerződteti a Manchester United Silvát, mert közeleg a világbajnokság, és ahhoz, hogy neki stabil helye legyen a csapatban megbízható, kezdő helyre van szüksége. Ezt Angliában senki sem tudja garantálni" – érvel a televíziós csatorna.

Karcsi 19.09.2009 10:35

Rómába költözhet Adriano

Olasz lapértesülések szerint a korábbi Internazionale csatár az AS Roma csapatához szerződhet januárban.

Adriano a Flamengo csapatában egyre jobb formát mutat, amivel elérte azt is, hogy Dunga a hónap elején hosszú idő után újra behívta Brazília válogatottjába. A 27 éves futballista rövidesen újra visszaköltözne Európába. Adriano korábban az olasz élvonalban szerepelt éveken át, az Inter mellett a Parma és a Fiorentina színeiben is nagyon eredményes tudott lenni.

robert46 19.09.2009 12:00

Wengernek nem tetszenek az új szabályok

Nem túl boldog az új szabályok miatt Arséne Wenger, az Arsenal menedzserének is több szigetországi játékost kell rövidesen beépíteni együttesébe.

A következő idénytől kezdve minden angol élvonalbeli gárda keretében három olyan labdarúgónak kell helyet kapnia akik huszonegy éven alattiak és legalább három évet lehúztak már egy angol vagy walesi csapatnál. A külföldiekkel telezsúfolt együttesnél lesznek talán a legnagyobb gondok az "átállással".

"Már elmondtam egy párszor, hogy nem vagyok túl boldog ezek miatt a szabályok miatt." - mondta a francia mester. "Ha a szurkolók a legjobb játékosokat szeretnék a legjobb ligában látni, akkor nem kéne elzárni őket buta szabályokkal ennek lehetőségétől."

stubyte 19.09.2009 22:07

Akkor most az uniós munkavállalás szabadságával mi van ?

Ott volt az Espanyol, volt hogy 11 urugvay-i volt a pályán. Senki sem sírt miatta, pedig katalán csapat, akiknél a nemzeti öntudat számít...

Karcsi 20.09.2009 09:09

Megérkezett a Fradihoz Haber játékengedélye
Az MTK II elleni kupameccsen több játékos sem állt Bobby Davison vezetőedző rendelkezésére.

A Fradi betegség és kisebb sérülések miatt több játékosa nélkül állt ki a kis MTK ellen, és szenvedett végül 2-0-ás vereséget. A legújabb sérült a gárda fiatal középpályása, Vass Máté, aki részleges külső bokaszalag-szakadást szenvedett, így legalább három hétig nem tréningezhet. Jó hír viszont a Fradi szurkolói számára, hogy megérkezett a máltai kapus, Justin Haber játékengedélye, aki minden bizonnyal Megyeri Balázs helyettese lesz, amíg a fiatal hálóőr az egyiptomi U20-as világbajnokságon szerepel majd.

stubyte 20.09.2009 15:36

Csak az a szomorú, hogy a 1920-as évektől a magyar kapusok Európa élvonalába tartoztak. Az utánpótlás nevelésben is nagy hangsúlyt kapott a kapusposzt. De a 90'-es évek közepétől ez szinte megállt, és elkezdődött az élvonabeli együtteseknél is a kapusimport.
Добавлено через 5 минут
Na a Digi Sport hu-n pocsék a kép, de United-City 1:0

Karcsi 21.09.2009 00:02

Inzaghival hosszabbítana a Milan

Filippo Inzaghi szerződése 2010-ben lejár, és a nyáron ingyen távozhat a Rossoneritől.

Ezt azonban megelőzné a vezetőség, és két újabb évre hosszabítaná meg a 36 éves csatár kontraktusát. Az Olympique Marseille elleni találkozón két gólt is szerzett, aminek köszönhetően a csapat 2-1 arányban győzedelmeskedett. A szerződése 2010-ben lejár, és olasz jelentések szerint a Milan készen áll újabb két évig a csapatban tudni.

stubyte 21.09.2009 08:36

Inzaghi-val volt szerencsém élőben is találkoznom a '90-es években. Tipikusan olyan alkatú és mentalitású focista aki ellen rossz játszani. Nem túl magas, de jó a súlypontemelkedése, de ha kell szinte "limbózva" ki tud bújni a védő kezei alatt. Rúg, csíp harap... és nem altatja a védőjét - mint pl. : Platini. Nem gondoltam volna, hogy még 36 évesen is jegyezni fogják Európában, ráadásul a legjobbak között. De továbbra is fenntartom álláspontomat, hogy szinte semmit sem ér a jó csatár ha nincsenek társai.


Часовой пояс GMT +3, время: 05:42.

Перевод: zCarot

Page generated in 0.05797 seconds with 14 queries

SEO by vBSEO 3.6.0