satsat.info

satsat.info (https://satsat.info/)
-   Magyarok ide! (https://satsat.info/magyarok-ide/)
-   -   MinDig TV (https://satsat.info/magyarok-ide/11365-mindig-tv.html)

acsbela 31.01.2010 15:42

MinDig TV
 
A MinDig TV szolgáltatás 2008 decemberében indult, és országos lefedettséggel a lakosság immár 99%-a számára elérhető. Elsősorban azoknak a háztartásoknak kínál alternatívát, amelyek a 3 földfelszíni analóg csatornát (M1, RTL Klub, TV2) nézték otthonukban vagy hétvégi házukban tető- vagy szobaantennával, és nem fizettek előfizetési díjat egyetlen szolgáltatónak sem. Mivel az analóg vételi lehetőség megszűnt, jó választás helyette a MinDig TV. Azoknak is ajánljuk, akik előfizetési díj nélküli HD-minőségű csatornákat szeretnének, illetve jó megoldás lehet a Mindig TV a lakásban a második vagy harmadik tévé számára.

A digitális földfelszíni adás vételéhez szükséges eszközök:
• a régebbi tévékészülékekhez dekóder (azaz jelátalakító készülék, más néven set-top-box) vagy
• integrált tévé - olyan televíziókészülék, amelybe már gyárilag beépítették ezt a jelátalakító berendezést (DVB-T MPEG-4 tuner),
• és minden esetben megfelelő antenna.

A korábbi, analóg kínálathoz (M1, RTL Klub, TV2) képest jóval több csatorna (M1, M2, RTL Klub, TV2, Duna TV, Duna World, Euronews) műsora elérhető, ráadásul kiváló minőségben, szellemkép, villódzás, színtorzulás nélkül. A legmodernebb technológia alkalmazásával nagyfelbontású (HD) adásokat is foghatunk ingyenesen.

A magyarországi országos analóg földfelszíni televíziós sugárzás teljes lekapcsolására 2013. október 31-én 12.30 perckor került sor. A tető- vagy szobaantennával fogható analóg földfelszíni televíziózás helyébe a digitális földfelszíni műsorszórás, azaz az ingyenesen elérhető, 7 csatornát kínáló MinDig TV szolgáltatás lépett.

jocoka 03.02.2010 13:55

MinDig TV
 
Lehet e fogni a foldi minidigi csomagot Szolos-Huszt kornyekin ?Elvileg jonnie kel Tokajrol.

acsbela 03.02.2010 19:53

Hány csatorna fogható?

Speciális beltéri kell hozzá és kártya is?

Az antennát milyen irányba kell állítani?

Ha Fehérgyarmat (Penyige) is sugározza, akkor az jóval közelebb van hozzánk, mint a tokaji adó.

Ha van valakinek személyes vételi tapasztalata, írja meg nekünk. Nem igazán hiszem, hogy most ebbe fog beruházni valaki, de hátha...

Ameddig a Nagra2 kódolással megy a Digi, addig a Thorról bő a választék. Gondolom, a többség azt nézi, meg a néhány magyar csatornát az Amosról.

Rentner 04.02.2010 01:34

:bt:Egyelőre: M1 - M2 - Duna - Autonómia - TV2 - RTL Klub - Euronews (több nyelven, de magyarul nem!) programok foghatóak.
A vételhez szükséges vevők elég drágák, és még az adásrendszerben is vannak hibák (formátumkezelés, stb...) és csak csökkentett teljesitménnyel sugározzák.
Ha minden igaz, nemsoká emelni fogják a teljesitményt, de pl. a fehérgyarmati adó is bizonytalan. MinDig tv-nek hívják.

h*tp://www.mindigtv.hu/ (a csillag helyett írj "t"-t = INFO !)

h*tp://www.mapavysilacu.cz/mapglobal.html;jsessionid=AD8590AAB9E6BC 8BD67411C22AE4C95B

:az:

jocoka 04.02.2010 11:13

Tehat nem valoszinu Tokajt befogni ,Fehergyarmat alitolag ev vegen indul....ranok alitolag Ungvaron elinditattak foldi digi csomagot ki mit tud errol, es meg azt irjak hogy ukran gyartmanyu dekoderek 40-60 zold hasuba fog kostalni.

gyusziii 21.02.2010 17:44

Írta vpeti22 - 2010 február 17 szerda - 13:11:36 Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
DigiTV kártyacsere utolsó felvonás
Mai napon a DigiFilm1 és DigiFilm2 csatornákról lekerült a Nagravision 2 kódolás. Ezután már csak az új, Nagravision 3 kódolást támogató kártyákkal rendelkező előfizetők tudják fogni a csatorna műsorait.
A magyarországi előfizetőket ez nem érinti mivel a két DigiFilm csatorna csak Románia területén érhető el, ott is csak az úgynevezett PPV (csak azért kell fizetni, amit meg akarunk nézni) szolgáltatás keretein belül.
A DigiTV 2009 év folyamán folyamatosan cserélte a régi előfizetői kártyákat az új kódolási rendszert támogatókra. Mindezt azért tette, mert a régi rendszert teljesen feltörték a kalózok, és ez volt az egyetlen módszer az illegális vétel meghiúsítására.
Rossz hír ez azoknak, akik illegális módon fogják a DigiTV adását, információink szerint 2010 első félévében megtörténik a teljes átállás az új kódolási rendszerre. Ezután már csak hivatalos előfizetői kártyával lehetséges dekódolni a műsorokat.
Az illegális vételt használó "előfizetők" , ha továbbra is TV-t szeretnének nézni kénytelenek lesznek előfizetni a DigiTV-nél, vagy más műholdas szolgáltatónál. Mint arról egy korábbi hírünkben már beszámoltunk rövidesen a UPC Direct is elérhető lesz a DigiTV nyugati 1 fokos pozíciójából, ez is egy kevés befektetést igénylő alternatíva lehet.

jocoh 21.02.2010 18:42

Цитата:

Сообщение от acsbela (Сообщение 426355)
Ha van valakinek személyes vételi tapasztalata, írja meg nekünk. Nem igazán hiszem, hogy most ebbe fog beruházni valaki, de hátha...

Beregszászban a tokaji adó nekem digiben nem jön be, sem az ungvári adó, de viszont a szlovák digi adások bejönek. A beltérim Orton HD TS 9600.

acsbela 21.02.2010 21:11

"rövidesen a UPC Direct is elérhető lesz a DigiTV nyugati 1 fokos pozíciójából"
Ehhez azt tudnám hozzátenni, hogy már több, mint egy hónapja sugároz a Thorról is az UPC szolgáltató. Még közel sem a teljes csomagot, de sharingban jól jönnek.

Rentner 21.02.2010 21:32

Ez annál is inkább megfontolandó, mivel a Mindig TV csatornakinálata elég szegényes, a vevő ára már az olcsóbb Sharing-ot tudó (DM 500) beltériével vetekszik, és azt azért sokkal jobban lehet használni.

gyusziii 22.02.2010 10:12

szerintetek miabbol az igaz hogy márciustol a digi tv átál a nagra 3 -ra, és ha átál, akkor nekünk ukrajnai magyaroknak csak a Sharing marad hogy magyar de kódolt csatikat nézhessünk? vagy ezt még most koraji lenne megjosólni?


Часовой пояс GMT +3, время: 16:58.

Перевод: zCarot

Page generated in 0.06182 seconds with 14 queries

SEO by vBSEO 3.6.0