satsat.info - Показать сообщение отдельно - MinDig TV
Тема: MinDig TV
Показать сообщение отдельно
Старый 21.02.2010, 16:44   #6 (permalink)
online: 3128949
По умолчанию

Írta vpeti22 - 2010 február 17 szerda - 13:11:36 Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
DigiTV kártyacsere utolsó felvonás
Mai napon a DigiFilm1 és DigiFilm2 csatornákról lekerült a Nagravision 2 kódolás. Ezután már csak az új, Nagravision 3 kódolást támogató kártyákkal rendelkező előfizetők tudják fogni a csatorna műsorait.
A magyarországi előfizetőket ez nem érinti mivel a két DigiFilm csatorna csak Románia területén érhető el, ott is csak az úgynevezett PPV (csak azért kell fizetni, amit meg akarunk nézni) szolgáltatás keretein belül.
A DigiTV 2009 év folyamán folyamatosan cserélte a régi előfizetői kártyákat az új kódolási rendszert támogatókra. Mindezt azért tette, mert a régi rendszert teljesen feltörték a kalózok, és ez volt az egyetlen módszer az illegális vétel meghiúsítására.
Rossz hír ez azoknak, akik illegális módon fogják a DigiTV adását, információink szerint 2010 első félévében megtörténik a teljes átállás az új kódolási rendszerre. Ezután már csak hivatalos előfizetői kártyával lehetséges dekódolni a műsorokat.
Az illegális vételt használó "előfizetők" , ha továbbra is TV-t szeretnének nézni kénytelenek lesznek előfizetni a DigiTV-nél, vagy más műholdas szolgáltatónál. Mint arról egy korábbi hírünkben már beszámoltunk rövidesen a UPC Direct is elérhető lesz a DigiTV nyugati 1 fokos pozíciójából, ez is egy kevés befektetést igénylő alternatíva lehet.
вне форума  
2 спасибо:
 
Page generated in 0.08210 seconds with 17 queries