satsat.info - Показать сообщение отдельно - Новости мобильного мира!!!
Показать сообщение отдельно
Старый 20.03.2023, 18:55   #2531 (permalink)
online: 25501607
Харьковская обл.
 
Аватар для peresihne
По умолчанию

фото Samsung випустила фірмові аксесуари-триноги для смартфонів серії Galaxy S23,Серія Galaxy S23 від Samsung може похвалитися вражаючим апаратним забезпеченням камери і тепер компанія пропонує користувачам пару аксесуарів для використання з камерами.Samsung Camera Grip та Slim Tripod — це модульні аксесуари, сумісні з чохлом Samsung. Тонкий прозорий силіконовий чохол має спеціальну точку кріплення на задній панелі, яка дозволяє міняти різноманітні аксесуари.
читать дальше


Oppo патентує сенсорний модуль з клавішами піаніно для смартфонів,Нещодавно компанія Oppo подала нову заявку на патент на структуру, що відкривається та закривається, і електронне обладнання. Анотація до патенту показує, що заявка надає сенсорний модуль і систему електронного пристрою, яка включає досить цікаву функцію – сенсорні компоненти, які забезпечують фізичний сенсорний ефект, подібний до ефекту клавіш піаніно. Це може бути використано, щоб запропонувати більш задовільний і приємний досвід користувача для тих, хто має пристрої зі складаним дисплеєм.
читать дальше


Чип Snapdragon 7+ Gen 2 «поборовся»‎ з флагманами. Спойлер: результат непоганий,Нещодавно Qualcomm анонсувала новий чипсет Snapdragon 7+ Gen 2, і з анонсу можна було припустити, що розробник планує вийти на продуктивність, як у флагманів, але в телефонах середнього рівня. Проте чи вдасться це реалізувати?
читать дальше


Apple винайшла дисплей із захистом від падіння,Патент виявили на сайті відомства з патентів та товарних знаків США (USPTO). У документі описується конструкція дисплея для складного смартфона, який може автоматично складатися під час падіння. Таким чином, технологія дозволить захистити передню панель пристрою.
читать дальше


В Мережі представили специфікації OnePlus Nord CE 3 та Nord CE 3 Lite 5G
читать дальше


Як економити заряд батареї на смартфоні з OLED дисплеєм: ефективний лайфхак,Використання темного режиму на смартфоні з OLED-дисплеєм може допомогти економити заряд батареї та збільшити час автономної роботи пристрою.Перш за все, варто зазначити, що існують два основних типи дисплеїв: рідкокристалічні (LCD) і органічні світлодіодні (OLED), також відомі як AMOLED, Super AMOLED тощо. На OLED-екранах кожен піксель висвітлюється окремо, і при відображенні чорного кольору він просто вимикається. Саме це дозволяє економити заряд акумулятора.
читать дальше


Запечатані оригінальні 16-річні iPhone все ще продаються на аукціоні,Apple готується випустити серію iPhone 15 пізніше цього року. Але здається, що вартість iPhone першого покоління все ще набагато вища, ніж будь-яка з його поточних ітерацій, оскільки останні аукціони на оригінальний iPhone принесли ставки, які перевищили колосальні $50 000.
читать дальше


Huawei P60 представлять вже цього тижня. Все, що про нього відомо
читать дальше


Samsung Galaxy A54 5G проти Galaxy A34 5G: який із смартфонів вибрати
читать дальше


На рендерах показали Galaxy Z Flip 5 з величезним дисплеєм,Коли Samsung вперше випустила Galaxy Z Flip у 2020 році, головною претензією був розмір зовнішнього 1,1-дюймового дисплея розкладачки, який показував сповіщення та вхідні дзвінки, а також дозволяв користувачам керувати потоковим мультимедіа. Але розмір зовнішнього дисплея був набагато меншим, ніж 2,7-дюймовий зовнішній екран Quick View на Motorola Razr (2020). Samsung вирішила, що збільшить розмір зовнішнього дисплея Galaxy Z Flip у майбутніх моделях.
читать дальше


Galaxy Z Fold5 та Z Flip5 можуть мати нову технологію сенсорного екрана
читать дальше


5 кращих смартфонів бренду Lenovo за всі роки існування компанії
читать дальше
Изображения -->
Тип файла: jpg 6(22).jpg (84.1 Кб, 0 просмотров)
на форуме  
1 спасибо:
 
Page generated in 0.21390 seconds with 19 queries