satsat.info - Показать сообщение отдельно - Новость, касающаяся пользователей Интернета
Показать сообщение отдельно
Старый 20.03.2023, 17:50   #15356 (permalink)
online: 25507429
Харьковская обл.
 
Аватар для peresihne
По умолчанию

Хакеры стали более жадными,Хакеры стали почти в три раза чаще организовывать атаки с помощью программ-вымогателей ради получения денежного выкупа от пострадавшей организации.рассказали в лаборатории цифровой криминалистики компании Group-IB, специализирующейся на кибербезопасности.
читать дальше


российский магазин Android-приложений RuStore не начали предустанавливать на ввозимые и продаваемые в России смартфоны несмотря на то, что он был включён правительством в список приложений для обязательной установки на продаваемые мобильные устройства в 2023 году. В Минцифры отметили, что на предустановку влияет срок поставок новых устройств и мораторий на проверки Роспотребнадзором.
читать дальше


Стоимость биткоина 19 марта преодолела отметку в $28 тысяч — впервые с середины июня прошлого года. За последние семь дней криптовалюта подорожала на 27 %. В настоящий момент, по данным ресурса Coindesk, стоимость одного биткоина составляет $28 293.
читать дальше


Социальная сеть «Одноклассники» представила обновлённый логотип, который сократился до «OK». В компании пояснили, что это «первый шаг к созданию новой айдентики и визуального стиля соцсети».
читать дальше


Підробні Tele=m та WhatsApp крадуть паролі від криптовалютних гаманців за допомогою OCR
читать дальше


Twi=er заявив про готовність розкрити алгоритм стрічки новин,
читать дальше


У США ПОЧАЛА ДІЯТИ ПРОГРАМА ПЛАТНОЇ ВЕРИФІКАЦІЇ АКАУНТІВ У фACEBOOK ТА INST=RAM
читать дальше


Головний хакер Путіна та ГРУ РФ: хто стоїть за атаками на Україну та очолює Sandworm,Небезпечне хакерське угрупування Sandworm тільки однією диверсією завдало збитків на $10 млрд і від нього постраждала як Україна, так і Європа.
читать дальше


TikTok заборонили уряди та високопосадовці в ЄС та вісьмох країнах. Хто та чому?Лише за кілька місяців понад півдесятка країн запровадили повну або часткову заборону TikTok на державних пристроях. У виданнi Gizmodo склали актуальну інтерактивну підбірку. Переказуємо головне.
читать дальше


Британская вещательная корпорация, она же BBC, насчитывающая более 20 тыс. сотрудников, попросила их не использовать на корпоративных гаджетах приложение TikTok за исключением случаев, когда это так или иначе оправдано в служебных целях. В частности, пользоваться принадлежащей китайской ByteDance социальной сетью всё-таки можно для распространения медиаконтента среди аудитории.
читать дальше


Українського власника бренда Starlink після перемоги над SpaceX атакують хакери. Вимагають $5000,На ресурси української компанії «Старлінк» (та сама, що виграла позов у першій інстанції проти SpaceX за бренд Starlink) йде масована атака.
читать дальше


З 2025 року британських користувачів зобов’яжуть вносити до своїх регулярних податкових декларацій доходи, які отримують від інвестицій у криптовалюти. Про це йдеться у тексті поправок до державного бюджету, який подав Мінфін. Якщо документ затвердять в існуючому вигляді, британцям доведеться звітувати про свої криптовалютні доходи за період 2024-2025 років.
читать дальше


Нові вимоги. Росіянам відмовляють в оплаті картками інших країн,У росіян у ЄС почалися проблеми із оплатою банківськими картками, оформленими в інших країнах. Деякі компанії в Німеччині та Італії тепер вимагають підтвердження, що картки видані резидентам, а не "картковим туристам".
читать дальше


Чат-бот ChatGPT перестав працювати у понеділок, користувачі в усьому світі скаржаться на проблеми з OpenAI.Down Detector зареєстрував сотні повідомлень від користувачів ChatGPT зі скаргами на збій у роботі лабораторії OpenAI та чат-бота.Більшість користувачів стикнулися з проблемою у роботі ChatGPT (80%), але також виникали труднощі під час входу в акаунт (12%) та під час користування сайтом (8%).ChatGPT — чат-бот зі штучним інтелектом, розроблений OpenAI. Він здатний відповідати на складні питання, писати по команді прозу або комп'ютерний код.


Користувачів попереджають про фейкові аірдропи Arbitrum,Шахраї використовували анонс адміністрації протоколу для обману юзерів
Кількість фейкових сторінок нібито з дропом токенів перевалила за дві сотні
Справжня роздача ARB відбудеться 23 березня
читать дальше


В Україні запустили юридичний сервіс щодо можливостей виїзду працівників ІТ-компаній за кордон,Асоціація IT Ukraine запустила проєкт юридичної підтримки компаній IT-індустрії з питань бронювання, військового обліку та тимчасового виїзду працівників за кордон. Він називається Bron’ Legal Support.
читать дальше


Китайський режим посилює цензуру в Інтернеті та атакує впливових людей,Управління кіберпростору (CAC) комуністичного режиму Китаю розпочало двомісячну «чистку». Її мета — суворий контроль за поширенням інформації в китайському Інтернеті та посилення цензури цивільної онлайн-журналістики. Це викликало обурення серед користувачів мережі.
читать дальше


Американская компания Cloudflare, предоставляющая услуги CDN, объявила о том, что все её клиенты смогут бесплатно воспользоваться средствами постквантовой криптографии для защиты от будущих угроз веб-сайтов, API, облачных сервисов и удалённых сотрудников.
читать дальше
на форуме  
 
Page generated in 0.24094 seconds with 17 queries