satsat.info - Показать сообщение отдельно - Все о кино и что с этим связано
Показать сообщение отдельно
Старый 14.03.2023, 18:45   #3464 (permalink)
online: 25554194
Харьковская обл.
 
Аватар для peresihne
По умолчанию

Джекі Чан повертається до відомої ролі 20 років потому: який проєкт "реанімують" продюсери,Гонконзький актор Джекі Чан повертається до однієї зі своїх найпопулярніших ролей — інспектора Чан Квок-Віна. Про це стало відомо на одному з кінофорумів, який відвідав знаменитість. Останнім часом Чан рідко з’являється на публіці.
читать дальше



Том Круз відмовився приходити на церемонію "Оскар", щоб не зустрітися з ексдружиною Ніколь Кідман
читать дальше

The Last of Us перевершив "Дім Дракона": все, що відомо про 2 сезон серіалу,Серіал The Last of Us Part I за мотивами однойменної гри одразу після прем’єри завоював серця справжніх кіноманів. Одразу після першого сезону стало відомо, що шоу продовжено. Очевидно, він матиме назву на The Last of Us Part II.
читать дальше

Називає статуетку “вони/їх”: Джеймі Лі Кертіс присвятила Оскар своїй доньці,Джеймі Лі Кертіс застосувала до своєї статуетки Оскар займенник “вони/їх”. Нагороду вона отримала на церемонії 2023 року в категорії Найкраща жіноча роль другого плану.Зірка розповіла про своє рішення докладніше – це потрібно для підтримки Рубі, дитини Кертіс.
читать дальше


Що зірки роблять після "Оскара": Сальма Хаєк кумедно зруйнувала гламурний міф,Мексиканська та американська акторка Сальма Хаєк, яка відвідала цьогорічну премію нагородження "Оскар" разом зі своєю 15-річною донькою Валентиною, здивувала шанувальників кумедним відео. Зірка показала, що зробила одразу після повернення додому з церемонії.
читать дальше

Майклу Кейну – 90. П’ять найнесподіваніших образів оскароносного актора,І навіть у ексцентричних ролях цей виходець з робітничого класу залишався зразковим британським джентльменом,90 років тому в Лондоні у родині вантажника на рибному ринку та прибиральниці народився Моріс Міклуайт. Сьогодні його знають у всьому світі під ім’ям Майкла Кейна – лицаря, командора ордена Британської імперії, дворазового лауреата премії "Оскар". У день народження одного з найбільших акторів сучасності "Телеграф" пропонує згадати його найнесподіваніші образи.
читать дальше


Тріумфатори «Оскара» 2023: кліп до пісні-переможця знімали у Києві,У неділю, 12 березня, у Лос-Анджелесі відбулася 95-та церемонія вручення премії «Оскар». Як уже повідомляли «ФАКТИ», тріумфатором стала картина «Все скрізь і відразу», яка отримала сім нагород Американської кіноакадемії, зокрема в номінації «Найкращий фільм».
читать дальше

Вийшов тизер другого сезону серіалу “Ведмідь”"Ведмідь" — це комедійно-драматичний серіал, створений Крістофером Сторером. За сюжетом, молодий шеф-кухар з Чикаго повертається до свого рідного міста, аби врятувати сімейний заклад, у якому продають сендвічі з яловичини. У серіалі детально показують особливості роботи на кухні і як там проходять всі процеси.
читать дальше


Джессіка Честейн зіграє в новому фільмі про монстрів для Netflix,Відома акторка, оскароносна Джессіка Честейн, яка відвідала Україну, виконає головну роль у новому науково-фантастичному проекті “Я не одна” (I Am Not Alone) для Netflix. Міша Грін («Країна Лавкрафта») адаптує сценарій і обійме режисерську посаду,
читать дальше


Третій сезон серіалу Ейфорія: трейлер та дата виходу,Новий сезон популярного американського серіалу Ейфорія від HBO Max може вийти вже цьогоріч.Виконавчий віцепрезидент HBO Франческа Орсі зазначила, що вони готові продовжувати працювати з командою серіалу й надалі:
читать дальше


Universal Pictures представила новый постер «Форсажа 10». На нём в виде коллажа изображены все основные персонажи семейной саги на фоне уличных гонок. В целом постер напоминает дух первых гоночных частей, как ранее уже обещал Тайриз Гибсон. Возможно, зрителей и правда ждёт некое возвращение к корням.
читать дальше


Компания Global Film представила эксклюзивный фрагмент хоррора "Дети кукурузы". Это ремейк одноименного произведения Стивена Кинга, премьера в России - 16 марта.
читать дальше


Кинокомпания ВОЛЬГА показала трейлер триллера со взрослым рейтингом R "Мизантроп" (To Catch a Killer). В главных ролях - Шейлин Вудли и Бен Мендельсон.
читать дальше


Компания "Экспонента" представила дублированный трейлер фантастического детектива "Возрожденные" о мире, где воскрешение становится реальностью. И она оказывается пугающей.
читать дальше


Стася Милославская и Глеб Калюжный снимутся в новом сериале Федора Бондарчука " Челюскин. Первые" о спасательной операции в Арктике.
читать дальше

Фильм "Снегирь" режиссера Бориса Хлебникова по мотивам романа Георгия Владимова "Три минуты молчания" выйдет в широкий прокат 8 июня, в кинокомпании СТВ во вторник.
читать дальше


Режиссёр Роберт Родригес, снявший две части франшизы «Мачете» с Дэнни Трехо, рассказал, что в планах действительно есть третья часть. Судя по всему, мы когда-нибудь сможем увидеть «Мачете убивает вновь… В космосе!».
читать дальше


Актриса Юлия Пересильд сыграет Елизавету I.в.документально-художественном фильме «Императрицы»
читать дальше


Во время кинофестиваля SXSW прошёл показ «Джона Уика 4». После фильма на сцену вышли Чад Стахелски и Киану Ривз, сыгравший в картине главную роль. Фанаты закидали режиссёра и актёра вопросами, большая часть из которых коснулась фильма.
читать дальше


Актриса Нелли Уварова известна зрителям по роли Кати Пушкаревой в сериале “Не родись красивой”, где главная героиня превращается из дурнушки в уверенную в себе красавицу. Однако после Кати Пушкаревой за актрисой не было замечено громких ролей.
читать дальше

На съёмочной площадке проекта вновь встретились Мишель Йео и Ке Хюи Куан, сыгравшие в оскаровском хите «Всё везде и сразу».
читать дальше
на форуме  
 
Page generated in 0.05822 seconds with 17 queries