satsat.info - Показать сообщение отдельно - Новость, касающаяся пользователей Интернета
Показать сообщение отдельно
Старый 26.01.2023, 16:44   #15258 (permalink)
online: 25505814
Харьковская обл.
 
Аватар для peresihne
По умолчанию

В Сети появились архивы с исходными кодами проектов «Янд==кса». В компании признали их подлинность — материалы действительно были похищены из внутреннего репозитория, — но отвергли предположения, что это произошло в результате взлома.
читать дальше


Генеральный директор нью-йоркского стартапа DoNotPay Джошуа Браудер (Joshua Browder), который недавно пообещал совершить революцию в системе правосудия с выступлением ИИ-адвоката на заседании по делу, связанному с нарушением правил дорожного движения, отказался от своей затеи — ему пригрозили тюремным заключением.
читать дальше


В прошлом году фотобанк Shutterstock и компания Open AI объявили о партнёрстве, в рамках которого последняя планировала интегрировать в фотосервис свою ИИ-модель DALL-E 2 для генерации изображений по текстовому описанию. Теперь же было объявлено, что пользователи онлайн-платформы для дизайнеров Creative Flow от Shutterstock смогут генерировать изображения по текстовому описанию, используя для этого инструмент на основе DALL-E 2.
читать дальше


Сьогодні зранку 26 січня перестали працювати сайти Чернігівської ОВА, Департаменту цивільного захисту та оборонної роботи, Чернігівської, Новгород-Сіверської, Ніжинської та Корюківської райрад та Чернігівської міської ради. Причина — спланована хакерська атака. Мова йде про вірусну атаку. Вірус було завантажено у систему заздалегідь, а тепер він був ативований. Інформацію Суспільному підтвердили в ОВА, пресслужба міської ради опублікувала відповідне повідомлення в соцмережах.
читать дальше


Громадяни Великобританії попередили про небезпеку з боку російських та іранських хакерів,У Національному центрі кібербезпеки Великобританії NCSC заявили, що пов’язані з державою хакери з росії та ірану продовжують здійснювати кібератаки на британські сайти та акаунти громадян країни з метою збирання інформації.
читать дальше


Американская криптобиржа Coinbase оштрафована регуляторами Нидерландов на 3.6 миллиона долларов,Американская криптобиржа Coinbase оштрафована центральным банком Нидерландов за отсутствие местной регистрации.
читать дальше


Компания Mango Markets подала в суд на хакера,Mango Markets вчера подали иск в окружной суд США по Южному округу Нью-Йорка. Иск направлен против Авраама Айзенберга и требует возместить ущерб в размере 47-ми миллионов долларов США.
читать дальше


Хакери навчились використовувати вразливості Galaxy App Store і таємно встановлювати шкідливі додатки на гаджети Samsung. Про дефект у магазині додатків Samsung стало відомо ще наприкінці грудня минулого року — тоді ж експерти з кібербезпеки NCC Group виявили вразливості та попередили про це виробника. Втім, розв’язати всі проблеми Galaxy App Store вдалось лише зараз, після запуску оновлення
читать дальше


FTX раскрыла своих кредиторов: Apple, Netflix, New York Times и некоторые правительства,
читать дальше


Користувачі “Дії” зможуть отримати грошову допомогу,Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що користувачі державного порталу «Дія» зможуть отримати допомогу від держави. Річ у тім, що у порталі почалось тестування функції прийому заявок на надання державної допомоги. Міністр повідомив, що на допомогу зможуть розраховувати сім’ї з дітьми.Така опція буде набагато зручніша: для отримання допомоги вам всього за декілка кліків вдасться подати заяву. А пріоритеті будуть сім’ї, які усиновили дитину або доглядають за хворою дитиною, діти з інвалідністю та інваліди дитинства, а також самотні батьки або матері, які не перебувають у шлюбі. Стати учасником тестування можна тут
Скрытый текст (вы должны войти под своим логином или зарегистрироваться и иметь 15 сообщение(ий)):
У вас нет прав чтобы видеть скрытый текст, содержащейся здесь.
вне форума  
 
Page generated in 0.10556 seconds with 17 queries