satsat.info - Показать сообщение отдельно - Новости мобильного мира!!!
Показать сообщение отдельно
Старый 25.11.2022, 19:36   #2359 (permalink)
online: 25505814
Харьковская обл.
 
Аватар для peresihne
По умолчанию

Doogee V30 стане першим захищеним телефоном із функцією eSIM,Більшість провідних брендів утримують свої позиції завдяки інноваціям. У індустрії надійних телефонів Doogee зробив це, випустивши продукти з унікальними функціями, які мають цінність для споживачів. Новий продукт компанії Doogee V30 є серйозною заявою для свого конкурента. Це один із найкращих смартфонів року з екологічно чистою шкірою на задній панелі. Це також єдиний міцний телефон, який має eSIM як одну з основних функцій. Це унікальна функція, тому перед тим, як рухатися далі, трохи пояснимо, чому це дивовижна функція.
читать дальше



Смартфон Xiaomi 13 з 12 ГБ ОЗП протестовано у GeekBench,Очікується, що офіційний дебют серії смартфонів Xiaomi 13 відбудеться лише за кілька тижнів.Тим часом стало відомо про тестування у бенчмарку GeekBench базової моделі. Повідомляється, що в основі Xiaomi 13 лежить однокристальна система Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2.У GeekBench також зазначено, що протестований смартфон обладнаний 12 ГБ оперативної пам'яті та управляється операційною системою Android 13. Результат в одноядерному тесті складає 1497 балів, а багатоядерному — 5089 балів.Раніше повідомлялося, що Xiaomi 13 буде оснащений основною камерою від Leica, керувати ним повинна встановлена фірмова прошивка MIUI 14.Точних термінів випуску серії Xiaomi 13 наразі немає.


Xiaomi припинила програмну підтримку Mi Note 10, Mi Note 10 Pro та Redmi Note 8 Pro,Xiaomi оновила перелік пристроїв, які досягли життєвої стадії End of Support (EOS). У ньому прописалися три нові моделі Mi Note 10, Mi Note 10 Pro (він же Mi CC9 Pro) та Redmi Note 8 Pro. Свого часу вони були дуже популярні, особливо останній, але зараз все: ці телефони більше не отримають жодного оновлення.Mi Note 10, Mi Note 10 Pro та Redmi Note 8 Pro вийшли у 2019 році. Враховуючи, що Xiaomi в більшості випадків забезпечує програмну підтримку своїх пристроїв протягом трьох років, то нічого дивного в перекладі цих моделей на стадію EOS немає.Нагадаємо, Mi Note 10 і Mi Note 10 Pro свого часу стали першими у світі телефонами зі 100-мегапіксельними датчиками зображення.
вне форума  
 
Page generated in 0.06630 seconds with 17 queries