satsat.info - Показать сообщение отдельно - Все о кино и что с этим связано
Показать сообщение отдельно
Старый 04.08.2022, 18:30   #3194 (permalink)
online: 25569513
Харьковская обл.
 
Аватар для peresihne
По умолчанию

ВИЙШОВ ТРЕЙЛЕР НОВОГО ФІЛЬМУ РЕЖИСЕРА «ТРЬОХ БІЛБОРДІВ» ТА «ЗАЛЯГТИ НА ДНО В БРЮҐҐЕ»Мартін Макдона знов задіяв свій улюблений дует із «Залягти на дно в Брюґґе» — Коліна Фаррелла і Брендана Глісона. У новому фільмі, який має назву «Банши Інішерина», вони грають двох друзів-ірландців, які посварилися.



Творці серіалу «Андор» розповіли, як впритул наблизять його до фільму «Бунтар Один»Новий серіал “Андор” з Дієго Луною із всесвіту Star Wars завершиться другим сезоном, а фінальні сцени його останнього епізоду безпосередньо переходять до повнометражного фільму «Бунтар Один. Зоряні Війни. Історія» (Rogue One: A Star Wars Story), який вийшов у 2016 році. Про це заявив режисер та шоураннер серіалу Тоні Гілрой під час доповіді на прес-конференції Disney+ TCA,
читать дальше


Кінокомпанія Sony оголосила дату прем’єри анімаційного фільму “Гарфілд”. Реліз відбудеться 16 лютого 2024 року. Одного з найвідоміших котів у світі озвучує зірка “Світу юрського періоду” та “Вартових галактики” Кріс Пратт. А Семюел Л. Джексон озвучить батька Гарфілда – Віка.
читать дальше


Джокер із Хоакіном Феніксом отримав продовження. Картину Джокер: Божевілля на двох покажуть у кінотеатрах вже 4 жовтня 2024 року.Warners Bros. анонсувала прем’єру на середину осені не просто так – компанія зібрала рекордні $96,2 млн під час виходу першого фільму Джокер у жовтні 2019 року. Тоді в США картина зуміла зібрати $335 млн, а також стала найкасовішим фільмом з рейтингом R за всю історію – $1,07 млрд.
читать дальше
вне форума  
1 спасибо:
 
Page generated in 0.05061 seconds with 17 queries