satsat.info - Показать сообщение отдельно - Новость, касающаяся пользователей Интернета
Показать сообщение отдельно
Старый 25.06.2022, 11:54   #14870 (permalink)
online: 25566428
Харьковская обл.
 
Аватар для peresihne
По умолчанию

Хакери розсилають небезпечні листи з адреси в домені gov.ua, Хакери розсилають українцям небезпечні листи із темою «Безоплатна первинна правова допомога» з адреси в домені gov.ua, яким користуються офіційні державні структури.Листи та мають вкладення «Алгоритм дій членів сім’ї безвісти відсутнього військовослужбовця LegalAid.rar», захищене паролем.
«Зазначений RAR-архів містить документ «Алгоритм_LegalAid.xlsm», відкриття якого в остаточному підсумку призведе до завантаження та запуску шкідливої програми DarkCrystal RAT», — зазначають урядовці.Зважаючи на e....-адреси отримувачів електронних листів, фахівці припускають, що атака спрямована на операторів та провайдерів телекомунікацій України.

Новая уязвимость в NAS QNAP — пользователям надо срочно обновить ОС,Производитель сетевых хранилищ QNAP сообщил о выявлении очередной уязвимости в своей программной платформе и порекомендовал владельцам устройств срочно обновить ПО. Примечательно, что ошибка обнаружена не в модулях самой QNAP, а в модулях PHP — языка программирования для веб-приложений.
читать дальше
на форуме  
 
Page generated in 0.07612 seconds with 17 queries