satsat.info - Показать сообщение отдельно - БОКС
Тема: БОКС
Показать сообщение отдельно
Старый 19.06.2022, 14:20   #17353 (permalink)
online: 25222268
Харьковская обл.
 
Аватар для peresihne
По умолчанию

Дворазовий олімпійський чемпіон одним ударом вирубав непереможного суперника: відео ефектного нокауту

У ніч на неділю, 19 червня, в андеркарді бою Артур Бетербієв — Джо Сміт-молодший на арені Madison Square Garden Theater у Нью-Йорку відбувся поєдинок у напівлегкій вазі (до 57,2 кг) між дворазовим олімпійським чемпіоном кубинцем Робейсі Раміресом (10 перемог, 6 з них — нокаутом, 1 поразка) та непереможним досі уродженцем Пуерто-Ріко зі США Абрахамом Новою (21 перемога, 15 з них — нокаутом, 1 поразка).
читать дальше

Артур Бетербієв: «Хочу бути абсолютним чемпіоном»

Чемпіон WBC, WBO та IBF у напівважкій вазі росіянин Артур Бетербієв прокоментував перемогу над американцем Джо Смітом (28-4, 22 KO).«Джо трохи відкрився і мені стало легше його дістати. Двоє бійців мають гарний удар, і обидва намагалися влучити першими. Цього разу мені пощастило.Бої за об’єднання цікавіші, більш мотиваційні. Я віддаю перевагу боротьбі за об’єднання поясів. Я хочу бути абсолютним чемпіоном», – сказав Бетербієв.

Ніжинський боксер Петро Іванов 2 липня боротиметься за титул IBF International

Професійний боксер з Ніжина Петро Іванов 2 липня у Німеччині вийде на ринг проти поляка Роберта Таларека. Бій запланований 12-раундний, боксери боротимуться за титул IBF International.Як прокоментував Суспільному Петро Іванов, перший місяць підготовки до цього бою він провів у Ніжині, зараз готується у Німеччині, в місті Карлсруе. Почувається у хорошій формі.Я готовий пройти дистанцію у 12 раундів, але, за можливості, буду намагатись завершити бій раніше", — каже Петро Іванов.Додамо, всі попередні титульні бої Петро Іванов завершував достроково, нокаутувавши суперників. Найдовший бій, який він проводив, тривав дев'ять раундів.
вне форума  
 
Page generated in 0.05151 seconds with 17 queries