satsat.info - Показать сообщение отдельно - Футбольное обозрение.2022
Показать сообщение отдельно
Старый 03.01.2022, 17:41   #9 (permalink)
online: 25500746
Харьковская обл.
 
Аватар для peresihne
По умолчанию

Влахович не покинет «Фиорентину» зимой: «Хочу вывести команду в еврокубки»

Есть ли шанс, что вы все-таки договоритесь с «Фиорентиной» о новом контракте?Сейчас я сконцентрирован на новых целях, но никогда не говори никогда. Я уже несколько раз отвечал на такой вопрос. Здесь, в «Фиорентине», написана хорошая футбольная история. У нас хорошая команда, отличные игроки, болельщики прекрасно нас поддерживают. Все это заслуживает уважения. Только богу известно, что будет дальше.
читать дальше

Австрийский клуб продал экс-защитника «Зари» после аренды

Защитник Евгений Чеберко стал полноценным игроком «Осиека»С начала 2021 года украинец выступал в хорватской команде на правах аренды из ЛАСКа. Контракт экс-оборонца «Зари» был выкуплен у австрийского клуба. Соглашение подписано до конца 2025 года.За «Осиек» Чеберко успел отыграть 26 матчей, оформил по одному голу и ассисту. Футболку ЛАСКа защитник надел всего 7 раз.

Полузащитник "Баварии" перешел в "Венецию

Полузащитник "Баварии" Микаэль Кюизанс стал игроком "Венеции". .Отмечается, что контракт 22-летнего футболиста рассчитан до 2025 года.Напомним, ранее сообщалось, что "Венеция" заплатит за Кюизанса 4 миллиона евро плюс бонусы. В этом сезоне Кюизанс провел за "Баварию" два матча в Бундеслиге и Кубке Германии.

Дембеле незадоволений, що Барселона підписала Торреса

На переговори Барселони та Усмана Дембеле щодо нового контракта вплинув перехід Феррана Торреса до каталонського клубу.Французу та його агентам не сподобався цей хід керівництва, тому що Торрес грає на позиції Дембеле.Цей трансфер змусив вінгера сумніватися у намірах Барси, він задумався про те, що з ним хочуть продовжити контракт, аби не втратити безкоштовно та продати влітку.Крім того, керівництво Барси говорило Дембеле та його агентам про фінансові труднощі, з якими зіткнувся клуб. Незважаючи на них "блаугранас" знайшли можливість вкластися в підписання Феррана.Агенти Дембеле вирішили, що їхнього клієнта цінують менше, ніж новачка.

Словацкий клуб сделал предложение «Динамо» по Цитаишвили

Полузащитник Георгий Цитаишвили может покинуть Украину. К грузину есть интерес от братиславского «Слована». Словацкий клуб предложил киевлянам 2 миллиона евро. На данный момент Цитаишвили играет в аренде за «Черноморец». На его счету 15 матчей и один гол в нынешнем сезоне УПЛ.Пока неизвестны планы «Динамо» на 21-летнего Цитаишвили. Первую половину прошлого года он провел в аренде в «Ворскле», но почти не играл из-за травмы.

ОФІЦІЙНО. Аугсбург віддав 20 мільйонів за 18-річного форварда з МЛС

Клуб Бундесліги «Аугсбург» офіційно повідомив про підписання 18-річного форварда «Далласа» та збірної США Рікардо Пепі. Контракт розрахований до літа 2026 з опцією продовження ще на рік. Пепі виступатиме під 18-м номером.Сума трансферу, за інформацією авторитетного інсайдера Фабріціо Романо, становила 20 мільйонів євро.До 18 років Пепі встиг провести 57 матчів і забити 16 голів у МЛС (включно з плей-офф). Також на рахунку форварда 3 голи у 7 матчах за збірну США.

ОФІЦІЙНО. Фіорентина підписала форварда Лілля

Фіорентина» офіційно повідомила про трансфер форварда «Лілля» Жонатана Іконе. Контракт розрахований до літа 2026 року, Іконі виступатиме під 11-м номером.Сума трансферу не повідомляється, але, за інформацією ЗМІ, вона становила 14 мільйонів євро плюс 1 мільйон бонусів.У нинішньому сезоні на рахунку Іконе всього 2 голи та 2 асисти у 25 матчах за «Лілль» у всіх турнірах. ............. оцінює 23-річного форварда у 22 мільйони євро.

Джерело: перехід Морати до Барселони узгоджено

«Барселона» узгодила трансфер форварда «Атлетіко» Мадрид Альваро Морати, який зараз виступає на правах оренди за «Ювентус».Мората перейде до «Барселони» у січні. Йдеться про оренду терміном на 18 місяців.При цьому «Барселона» поки що не зможе заявити Морату через стелю зарплат у Ла Лізі. Аналогічна проблема у каталонців із Ферраном Торресом.У нинішньому сезоні на рахунку Морати 7 голів та 3 асисти у 22 матчах за «Ювентус» у всіх турнірах.

Перший трансфер для Шевченка. Дженоа орендує захисника Брайтона

«Дженоа» близька до першого підписання під час січневого трансферного вікна. Клуб орендує до кінця сезону центрального захисника «Брайтона» Лео Естігора.За інформацією італійських ЗМІ, вже сьогодні 22-річний норвежець має прибути до Генуї.Першу половину нинішнього сезону Естігор провів в оренді в «Сток Сіті». На його рахунку 1 гол у 13 матчах у Чемпіоншипі. Трансферна вартість гравця оцінюється у 3 мільйони євро.

Динамо цікавий форвард болгарського ЦСКА Хорді Кайседо

Київське «Динамо» стежить за 24-річним центрфорвардом софійського ЦСКА Хорді Кайседо, який минулого року дебютував за національну збірну Еквадору.Болгарський клуб готовий продати свого футболіста, але лише за суму у 5,5 мільйонів євро, що стане рекордним вихідним трансфером в історії ЦСКА.
читать дальше

Вулверхэмптон нанес поражение Манчестер Юнайтед

Манчестер Юнайтед — Вулверхэмптон — 0:1
Гол: Моутинью, 82

Последний раз редактировалось peresihne; 03.01.2022 в 21:37.
на форуме  
2 спасибо:
 
Page generated in 0.06996 seconds with 17 queries