satsat.info - Показать сообщение отдельно - Новости IPTV и интернет-телевидения
Показать сообщение отдельно
Старый 07.04.2021, 09:11   #2728 (permalink)
online: 25559898
Харьковская обл.
 
Аватар для peresihne
По умолчанию

Zoom обмежив використання сервісу для російських компаній з державною участю

Компанія Zoom Video Communications обмежила використання свого сервісу відеоконференцій для російських компаній з державною участю, випливає з повідомлення на сайті IT-дирекції "Вищої школи економіки".Сам навчальний заклад з 7 квітня не може користуватися корпоративною ліцензією Zoom - це означає, що тривалість сесій з корпоративних акаунтів буде обмежена 40 хвилинами.
читать дальше

Netflix придбав права на документальний серіал про Каньє Веста — Billboard

Стрімінговий сервіс Netflix придбав права на показ документального фільму про репера Каньє Веста приблизно за 30 мільйонів доларів.Серіал охопить більше двох десятиріч зйомок та домашніх відео про життя та творчість музиканта. Багатосерійна документалка, яка ще не має назви, походиме від музичного відео дуету Coodie & Chike, які, зокрема, зняли і продюсували кліп Веста 2004 года “Jesus Walks (Version 3)”За даними інсадерів, документальна серія буде включати кадри із репером, що раніше не публікувалися, і розповість про його кар’єру у музиці і моді, невдалу президентську кампанію у 2020 році, смерть його матері. Очікується, що проект вийде вже цього року, проте представники Netflix цю інформацію не коментують.

Apple при помощи подкастов будет продвигать TV+

Корпорация Apple не является новичком в сфере подкастов. Более того, она является одним из самых крупных представителей этой области контента. Теперь же компания собирается использовать их для того, чтобы увеличить количество пользователей своего другого сервиса — Apple TV+. Издание Variety сообщает, что вышеуказанный технический гигант представила «The Line», свою первую попытку скомбинировать подкасты с оригинальным шоу. Документальный видеофильм Джеффри Цимбалиста о бывшем морском котике по имени Эдди Галлахере дебютирует не раньше осени, однако мы с вами уже сейчас можем «послушать данный аудиосериал», состоящий сразу из шести частей.
читать дальше
Изображения -->
Тип файла: jpg Каньє-Вест-886x668.jpg (73.8 Кб, 0 просмотров)

Последний раз редактировалось peresihne; 07.04.2021 в 15:40.
вне форума  
1 спасибо:
 
Page generated in 0.06024 seconds with 19 queries