satsat.info - Показать сообщение отдельно - Евровидение 2021
Показать сообщение отдельно
Старый 12.02.2021, 18:39   #14 (permalink)
online: 25505814
Харьковская обл.
 
Аватар для peresihne
По умолчанию

Литву на Євробаченні 2021 представить гурт The Roop з піснею Discoteque

Литва визначилася з представником на Євробаченні 2021. На музичному конкурсі у Роттердамі з піснею Discoteque виступить музичний гурт The Roop.У фіналі національного відбору гурт отримав найбільше голосів глядачів та журі. За прогнозами букмекерів Eurovisionworld, представники Литви мають шанси посісти перше місце.The Roop – це поп-рок-гурт з Вільнюса, створений у 2014 році. У склад команди входить троє чоловіків. Вони виступали на всіх найбільших музичних фестивалях Литви, а також на багатьох міжнародних шоу.
читать дальше

Євробачення 2021: Албанію представить Анджела Перістері з піснею Karma

Вона здобула перемогу на 59-му шоу Festivali i Këngës, яке проходило 23 грудня на відкритому майданчику в Sheshi Italia в Тирані.Албанія стала першою країно, яка визначилась з учасницею на Євробачення 2021.До фіналу змагання увійшли 18 виконавців. Серед журі були Луана Жегу (композитор, співак), Кастріот Чауші (актор), Зана Шутеріці (музикознавець, композитор), Василь Толе (композитор), Преч Зогай (поет, письменник), Раме Лахай (тенор) та Андрі Джаху (прес-секретар та коментатор Албанії на Євробаченні).
читать дальше
Добавлено через 23 часа 7 минут
Букмекеры спрогнозировали победителя Евровидения 2021

На данный момент самые большие шансы на победу в международном песенном конкурсе у Литвы, Исландии и Болгарии.По прогнозам букмекеров, опубликованным на официальном сайтеЕвровидения, фаворитами конкурсаявляются Литва, Исландия и Болгария. Участник от Украины группа Go_A пока претендует на 26 место.Отметим, что всего пять артистов официально представили клипы на песни или аудио, с которыми будут выступать на конкурсе. А некоторые страны и вовсе не определились с тем, кто поедет на Евровидение 2021.
Добавлено через 22 часа 48 минут
Фіналістка Х-фактора. Учасниця Нацвідбору на Євробачення-2018 VILNA візьме участь в Голосі країни

У неділю, 14 лютого, вийде спеціальний випуск шоу Голос, в якому всі пісні будуть присвячені любові. У ньому візьме участь співачка, яку глядачі запам’ятали по участі в відборі на пісенний конкурс Євробачення. Ірина Бояркіна в складі проекту Vilna в 2018 році виступила з піснею Forest Song.
читать дальше

Последний раз редактировалось peresihne; 12.02.2021 в 18:39. Причина: Добавлено сообщение
вне форума  
1 спасибо:
 
Page generated in 0.06906 seconds with 17 queries