satsat.info - Показать сообщение отдельно - «Дакар-2021»
Показать сообщение отдельно
Старый 07.01.2021, 13:08   #6 (permalink)
online: 25222268
Харьковская обл.
 
Аватар для peresihne
По умолчанию

Дакар-2021, Етап 3: Аль-Аттія знову здобув перемогу

Гонщик Toyota Нассер Аль-Аттія здобув другу перемогу поспіль на Дакар-2021, проте у загальному заліку досі лідирує Стефан Петрансель на Mini.Третій етап навколо міста Ваді-Аль-Давасір пропонував учасникам 403 км спеціальних ділянок, які мали як піщані пагорби та й швидкі відрізки, де можна було багато виграти, або програти.
читать дальше

Экипаж Мардеева из-за ошибки в навигации потерял семь минут на третьем этапе «Дакара»

Экипаж команды «Камаз-мастер» под руководством россиянина Айрата Мардеева потерял семь минут из-за ошибки в навигации на третьем этапе ралли-марафона
читать дальше
Добавлено через 23 часа 37 минут
Дакар-2021, Етап 4: Аль-Аттія здобув третю перемогу

Гонщик Toyota Нассер Аль-Аттія знову переміг на етапі Дакара-2021, але лідером заліку позашляховиків залишається екіпаж Стефана Петранселя на Mini.Четвертий день змагань, який проходив від Ваді-Аль-Давасіра у напрямку Ер-Ріяду, запропонував учасникам найдовший 813-кілометровий етап у випуску «Дакара» 2021 року. Проте спеціальні ділянки складались «лише» з 337 км, які були в основному швидкісними.
читать дальше

Сотников выиграл четвертый этап ралли «Дакар» в зачете грузовиков

Российский экипаж команды «Камаз-мастер» под управлением Дмитрия Сотникова одержал победу на четвертом этапе ралли-марафона «Дакар» в зачете грузовиков. Гонка проходит в Саудовской Аравии.
читать дальше

Активисты призвали к бойкоту ралли-марафона Дакар-2021




Сторонники активистки Люджейн аль-Хазлюль призвали к бойкоту ралли-марафона "Дакар"-2021, сообщает The Guardian. Аль-Хазлюль известна тем, что она была ярым сторонником движения за право женщин водить автомобиль в Саудовской Аравии.
читать дальше
Добавлено через 19 часов 23 минуты
Мотогонщик введен в кому после аварии на ралли Дакар

Ралли Дакар - настоящее испытание для любителей автоспорта и далеко не всегда гонка проходит по запланированному сценарию. Индийский мотогонщик Сантош Чанчангуппе Шивашанкар, выступающий за команду Hero Motorsports, угодил в серьезную аварию на четвертом спецучастке ралли-рейда, после чего был введен в состояние искусственной комы.
читать дальше

Дакар-2021, Етап 5: де Вільє виграє, Петрансель збільшує відрив

Гонщик Жініель де Вільє приніс для команди Toyota чергову перемогу на Дакар-2021, проте лідирує в заліку досі Стефан Петрансель на Mini.П’ятий етап із 457-кілометровою гоночною ділянкою заздалегідь анонсувався як найважчий, де можна не лише постраждати від випадкових помилок навігації, але й отримати проколи на кам’янистих відрізках, що коштуватиме часу на фініші.
читать дальше

Действующий победитель «Дакара» Каргинов выиграл свой первый этап на ралли 2021 года

Российский экипаж команды «Камаз-мастер» под управлением Андрея Каргинова стал лучшим на пятом этапе ралли-марафона «Дакар» в зачете грузовиков. Гонка проходит в Саудовской Аравии.
читать дальше

Последний раз редактировалось peresihne; 07.01.2021 в 20:06. Причина: Добавлено сообщение
вне форума  
1 спасибо:
 
Page generated in 0.10588 seconds with 17 queries