satsat.info - Показать сообщение отдельно - Поздравления и события в этот день!
Показать сообщение отдельно
Старый 25.11.2020, 06:44   #2671 (permalink)
online: 29037142
🇺🇦💛💙Україна💛💙🇺🇦
 
Аватар для Olexijj
По умолчанию

25 листопада - вшанування ікони Божої Матері "Милостива".

Ця ікона була написана, за переданням, святим Євангелистом Лукою. Свою назву «Киккотиса» вона отримала від назви гори Киккос, яка знаходиться на острові Кіпр. Перед тим як потрапити на острів Кіпр, чудотворний образ Богородиці за промислом Божим довго мандрував: спочатку знаходився в одній з перших християнських громад у Єгипті, потім - був перевезений до Константинополя, де перебував до часів Олексія Комнина ( кінець ХІ- початок ХІІ століття).
В ці роки старцю-відлюднику Ісаї в знаменні було відкрито, що його стараннями чудотворний образ, написаний євангелистом Лукою, буде перебувати на острові Кіпр. Старець приклав багато зусиль для того, щоб виконати Божественне одкровення. Коли ікона Божої Матері прибула на острів, стали відбуватися багато чудес.
З давніх часів і до наших днів до монастиря Богоматері Милостивої зі всіх сторін стікаються одержимі недугами та отримують зцілення по своїй вірі. У чудодійну силу святої ікони вірують не тільки християни, але й іновірці, і звертаються до неї в бідах та хворобах.

Невичерпна милість Пречистої Богородиці, Заступниці всіх стражденних, тому йвоістину притаманне Її образу ім'я "Милостива"!

Захисти чад Своїх, о Всемилостива, і покрий нас Своїм Чесним, Небесним омофором!

ПРЕСВЯТАЯ БОГОРОДИЦЕ, СПАСИ НАС!
Изображения -->
Тип файла: jpg FB_IMG_1606275601968.jpg (45.0 Кб, 0 просмотров)
вне форума  
 
Page generated in 0.07097 seconds with 18 queries