satsat.info - Показать сообщение отдельно - Мобильные операторы Украины (новости/тарифы/обсуждение...)
Показать сообщение отдельно
Старый 19.06.2020, 15:23   #173 (permalink)
online: 9801873
Болохівська земля
 
Аватар для Hurkot
По умолчанию

Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроект №3014 “Про електронні комунікації”, який регулює відносини на ринку між державою, постачальниками та користувачами послуг.

Документ визначає правову основу діяльності у сферах електронних комунікацій і радіочастотного спектра, а також встановлює повноваження держави щодо управління та регулювання діяльності у сфері електронних комунікацій, а також права, обов’язки та засади відповідальності фізичних і юридичних осіб, які беруть участь у даній діяльності або користуються електронними комунікаційними послугами.

У пояснювальній записці до документа наголошується, що реалізація законопроекту передбачає збільшення видатків з державного бюджету, пов’язаних із здійсненням радіочастотного моніторингу.

Отже, що зміниться для абонентів:
абонент більше не отримуватиме тих повідомлень, на які не підписався. За розсилку СМС спаму встановлюється штраф від 1 700 до 8 500 гривень;
заявлена оператором швидкість не буде відрізнятися від реальної;
спрощення процедури захисту прав абонента. При неправомірне списання коштів з рахунку питання можна вирішувати, звернувшись до регулятора з електронною скаргою;
збільшення штрафів за порушення прав абонентів. Суми тепер становитимуть від 17 тисяч до 85 тисяч гривень за кожен факт порушення.
читать дальше

Последний раз редактировалось Volodya; 19.06.2020 в 16:42.
вне форума  
 
Page generated in 0.05180 seconds with 17 queries