satsat.info - Показать сообщение отдельно - KOCMOC
Тема: KOCMOC
Показать сообщение отдельно
Старый 21.05.2020, 21:19   #13682 (permalink)
online: 25491522
Харьковская обл.
 
Аватар для peresihne
По умолчанию

НАСА переименовала телескоп WFIRST в честь Нэнси Грейс Роман
Космическое агентство НАСА сегодня поделилось достаточно интересными новостями относительно своего сверхмощного телескопа под названием WFIRST, или Wide Field Infrared Survey Telescope – дело в том, что данный проект, находящийся на данный момент в стадии активной проработки перед финальным релизом готового оборудования, был переименован в Nancy Grace Roman Space Telescope, в честь одной из самых знаковых фигур истории НАСА и космических исследований в масштабах всего человечества по имени Нэнси Грейс Роман, которая являлась первой женщиной, занявшей один из самых высоких постов в структуре и организации космического агентства НАСА.
читать дальше

Тонка атмосфера Плутона може бути набагато більш стійкою
Тонка оболонка повітря карликової планети генерується випаровуванням поверхневих льодів, що призводить до утворення азоту і невеликої кількості метану та інших газів. Це випаровування викликане сонячним світлом, інтенсивність якого сильно варіюється під час еліптичного 248-літнього походу Плутона навколо Сонця
читать дальше

Der Spiegel: США хочуть встановити правила поділу багатств Місяця між землянами
Міжнародні угоди забороняють будь-якій країні привласнювати космічні об'єкти, але в NASA вважають, що для видобутку корисних копалин володіти Місяцем не обов'язково.
читать дальше


Учені виявили космічний об'єкт, який змінює уявлення про утворення Всесвіту

Група дослідників з Інституту астрономії Товариства Макса Планка (Велика Британія) відкрила древню масивну галактику, яка стала найстарішою зі всіх нині відомих.
читать дальше

Астрономы сняли рождение новой планеты (видео)
Впервые в истории ученые наблюдают зарождение новой планеты.Формирование газопылевого облака происходит вокруг молодой звезды AB Aurigae в 520 световых годах от Земли,
читать дальше

Ілон Маск разом з директором NASA і астронавтами відвідав космодром напередодні польоту Crew Dragon
У космічному центрі імені Кеннеді на мисі Канаверал, штат Флорида, йде підготовка до історичної події – 27 травня, вперше з 2011 року, астронавти NASA відправляться на МКС з території США і на американському кораблі. Місія отримала назву Crew Dragon Demo-2.
читать дальше
вне форума  
2 спасибо:
 
Page generated in 0.11199 seconds with 17 queries