satsat.info - Показать сообщение отдельно - Формула-1. Новости. 2020
Показать сообщение отдельно
Старый 07.01.2020, 13:10   #4 (permalink)
online: 25559898
Харьковская обл.
 
Аватар для peresihne
По умолчанию

Хэмилтон занял первое место по зарплатам в «Формуле-1» за сезон-2020

Издание Racing Elite составило рейтинг зарплат гонщиков «Формулы-1» за сезон-2020.Первое место в списке занял пилот «Мерседеса» Льиюс Хэмилтон с 50 миллионами евро, на второй строчке расположился Себастьян Феттель из «Феррари» (40), третьим стал представитель «Рено» Даниэль Риккардо (18).
читать дальше
Добавлено через 5 часов 11 минут
Феррари верит, что Мик Шумахер может дорасти до Формулы-1

Пилот программы развития Феррари Мик Шумахер сезон-2020 проведет в Формуле-2. Это будет второй год молодого гонщика в серии, а итальянская команда ждет от него прогресса.
читать дальше
Добавлено через 17 часов 8 минут
Гран Прі Німеччини: Формула-1 мусить визначитися зі ставленням до історичних трас

Директор автодрому "Хоккенхайм" Йорг Теске хоче зрозумілих правил гри. У Формулі 1 повинні визначитися з тим, наскільки для них важливі історичні траси, наскільки заради цього вони готові піти на компроміс при визначенні плати за проведення етапу.Я не кажу, що нам обов'язково потрібні субсидії. Якщо гонка вийде успішною, це покриє витрати, але не повинно бути такого, що ризик лежить виключно на наших плечах, коли мова йде про мільйони євро. Повинні бути і інші зацікавлені сторони, які теж намагаються знайти рішення, а не просто говорять слова підтримки", - наполягає Теске.
Добавлено через 5 часов 14 минут
Формула-1 без Шухамера: нейрохірург розповів, як себе почуває легендарний гонщик

Нейрохірург Нікола Аччаррі розповів про стан легендарного німецького гонщика, семиразового чемпіона Формули-1 Міхаеля Шумахера, який у 2013 році отримав серйозну черепно-мозкову травму і на кілька місяців впав у кому.За словами Аччарі, сьогодні 51-річний Шумахер мало схожий на себе колишнього. Йому потрібна сильна команда фізіотерапевтів, які могли б нейтралізувати наслідки тривалого перебування в нерухомості - м'язової атрофії, ураження сухожиль і остеопорозу. Ми повинні уявити собі людину, яка дуже сильно відрізняється від того, якого ми пам'ятаємо.
Добавлено через 21 час 17 минут
Отмар Сафнауэр: «В 2021 году «Формула-2» может стать быстрее «Формулы-1», это неправильно»

Руководитель «Рейсинг Пойнт» Отмар Сафнауэр заявил, что поддержал бы более строгое ограничение расходов, и высказался за большую свободу по части технического регламента.
читать дальше

Последний раз редактировалось peresihne; 07.01.2020 в 13:10. Причина: Добавлено сообщение
вне форума  
 
Page generated in 0.07000 seconds with 17 queries