satsat.info - Показать сообщение отдельно - Поздравления и события в этот день!
Показать сообщение отдельно
Старый 21.12.2019, 22:33   #2535 (permalink)
online: 29033892
🇺🇦💛💙Україна💛💙🇺🇦
 
Аватар для Olexijj
По умолчанию

22 грудня - святкування Зачаття праведною Анною Пресвятої Богородиці.

Святі та праведні Іоаким і Анна жили в місті Назареті. Були вони дуже побожними і праведними, але, доживши до глибокої старості, у них не було дітей.
Одного разу Іоаким прийшов до храму, щоб принести жертву Богу, але первосвященник Іссахар не захотів прийняти дарів від нього, сказавши, що той є недостойним, бо немає дітей і через це не отримає Божого Благословіння. Щось подібне говорили і інші люди на протязі багатьох років.
З великою скорботою і сердечним болем вийшов Іоаким з храму і пішов не додому, а в пустелю, де в покаянні і пості молився сорок днів, просячи Бога благословити його народженням дитини.
Анна, взнавши про те, як повелися з її чоловіком, зі слізьми почала молитися і просити Бога зняти з них ганьбу, давши обітницю присвятити дитину Господу.
Господь почув їх гарячі та сердечні молитви та благословив народженням дівчинки Марії, яка стала "початком нашого спасіння".

Свята Православна Церква називає це зачаття "преславним" і ставить нам у приклад життя Іоакима і Анни, як потрібно молитись і праведно жити.

У народі це свято називають святої Анни, тому я щиро вітаю всіх, хто носить це святе ім'я.
Нехай за молитвами святої Анни Господь благословляє нас і веде шляхом спасіння!
Изображения -->
Тип файла: jpg FB_IMG_1576956615827.jpg (76.6 Кб, 0 просмотров)
вне форума  
 
Page generated in 0.06228 seconds with 18 queries