satsat.info - Показать сообщение отдельно - Мобильные операторы Украины (новости/тарифы/обсуждение...)
Показать сообщение отдельно
Старый 01.11.2019, 18:35   #76 (permalink)
online: 25222268
Харьковская обл.
 
Аватар для peresihne
По умолчанию

Lifecell запускає в Україні тестування 5G
Компанії lifecell та Ericsson з 1 грудня запускають в Україні тестування мобільного інтернету 5G. Тестові роботи триватимуть пів року – до 31 травня 2020 року.Як сказано у повідомлені, вони отримали пропозицію від компаній про тестування технології 5G. При цьому у комісії вже запропонували ряд заходів для уникнення шкідливих перешкод, можливих при демонстрації обладнання.
читать дальше

Vodafone запустив “халявний” тариф, але підключити його дуже важко
Останнім часом в Україні з’явилося багато тарифних планів, один дешевше іншого. Здається, що зупинити цей процес вже практично неможливо. Компанії немов зі шкіри геть лізуть, щоб зробити інтернет дешевше, ніж у конкурентів. Такими темпами ми скоро, мабуть, дійдемо до повністю безкоштовного інтернету.
читать дальше
Добавлено через 22 часа 46 минут
ТриМоб первым среди украинских мобильных операторов предложил абонентам eSIM
Начиная с 1 ноября абоненты ТриМоб (3Mob) имеют возможность первыми в Украине воспользоваться преимуществами технологии eSIM.Технология eSIM — альтернатива физическим симкам, которая монтируется в телефон на этапе производства. Телефон с такой картой можно использовать в любой мобильной сети, если её оператор поддерживает это решение. Такой телефон, например, используют в США, Австрии, Канаде, Индии, Испании, Великобритании и Германии.
читать дальше

Последний раз редактировалось peresihne; 01.11.2019 в 18:35. Причина: Добавлено сообщение
вне форума  
2 спасибо:
 
Page generated in 0.07987 seconds with 17 queries