satsat.info - Показать сообщение отдельно - Новость, касающаяся пользователей Интернета
Показать сообщение отдельно
Старый 06.10.2019, 09:27   #14012 (permalink)
online: 25222268
Харьковская обл.
 
Аватар для peresihne
По умолчанию

Первым участником, покидающим Libra Association, становится PayPal
Компания PayPal, которой принадлежит одноимённая платёжная система, объявила о намерении покинуть Libra Association, организацию, которая планирует запустить новую криптовалюту Libra. Напомним, ранее сообщалось о том, что многие участники Libra Association, в том числе Visa и Mastercard, решили пересмотреть возможность своего участия в проекте по запуску цифровой валюты, созданной ....... .
читать дальше

Китайские пользователи .......а недовольны Мори и Воджнаровски, которые поддержали протесты в Гонконге
Генеральный менеджер «Рокетс» Дэрил Мори поддержал в ........ протестующих в Гонконге.Мори оставил сообщение: «Сражайся за свободу. Поддержи Гонконг». Позже оно было удалено.
читать дальше

Rozetka пояснила, чому запровадила оплату за самовивезення товарів
Rozetka запровадила плату за самовивезення товарів з офлайн-магазинів.Плата буде стягуватися тільки з дрібних замовлень на суму менш як 300 гривень і складатиме 10 гривень,Через те, що багато замовлень приїжджають в магазини, а потім їх не забирають, ми змушені зробити вивезення товару зі складу платним”, – пояснили у Rozetka.Нововведення поширюється тільки на роздрібні магазини українського сектору. Замовлення як і раніше можна безкоштовно забрати з поштоматів чи мобільних точок видачі.

У Telegram есть шанс – новые решения позволят обходить любую блокировку
К 31 октября программисты Telegram должны представить работающую блокчейн-платформу TON, иначе Павлу Дурову придётся вернуть инвесторам $1,7 млрд. Однако, даже в случае удачного запуска, главным риском для инвесторов называют готовность российских властей продолжать борьбу с мессенджером: Роскомнадзор уже разворачивает новое оборудование, которое позволит ему блокировать нежелательные сайты и сервисы, минуя операторов связи. Тем не менее, усилия властей могут оказаться тщетными – появились новые способы обхода блокировок, которые смогут свести эффективность запретов на нет.
читать дальше

Інтернет-покриття в Україні можна буде відстежувати за онлайн-картою
Уряд України планує створити онлайн-карту, яка буде показувати реальне інтернет-покриття.Міністерство цифрової трансформації України анонсувало створення онлайн-карти, на якій буде відображено реальний стан наявності інтернет-покриття в кожному населеному пункті,
читать дальше

Сбербанк вычислил сотрудника, причастного к утечке данных клиентов
Стало известно о том, что Сбербанк завершил внутреннее расследование, которое проводилось из-за утечки данных по кредитным картам клиентов финансовой организации. В результате служба безопасности банка, взаимодействуя с представителями правоохранительных органов, сумела выявить сотрудника 1991 года рождения, причастного к данному инциденту.
читать дальше
Добавлено через 18 часов 42 минуты
Електронні гроші в Україні 2019: як працюють електронні гаманці
Електронні платіжні системи набирають все більшої популярності по всьому світу, Україна також не стала винятком, адже українці охоче користуються електронними гаманцями для оплати товарів або послуг. Але частина з існуючих електронних гаманців стала під забороною для жителів України. У статті докладніше як створити електронний рахунок як ним користуватися та яких електронних систем потрібно уникати.
читать дальше

WhatsApp отримає нову корисну функцію: деталі
Популярний месенджер WhatsApp отримає нову функцію. В мережі з’явилися перші скріншоти додатку, на яких показали можливість автоматичного видалення повідомлень.Що відомо про нову функцію? У бета-версії WhatsApp з’явилася нова функція автоматичного видалення відправлених повідомлень через заданий час,
читать дальше

Последний раз редактировалось peresihne; 06.10.2019 в 09:27. Причина: Добавлено сообщение
вне форума  
 
Page generated in 0.12778 seconds with 17 queries