satsat.info - Показать сообщение отдельно - Новость, касающаяся пользователей Интернета
Показать сообщение отдельно
Старый 13.08.2019, 13:38   #13960 (permalink)
online: 25462043
Харьковская обл.
 
Аватар для peresihne
По умолчанию

Музей Голодомору заявив про хакерську атаку на свій сайт
Повідомляється, що сьогодні о 13:34 на офіційну пошту НМ "Меморіал жертв Голодомору" прийшов лист від сервісу віртуального хостингу про напад на офіційний сайт музею.
читать дальше

В Україні створюють онлайн-сервіс для боротьби з рейдерством
В Україні з’явиться система, яка буде попереджати громадян про те, що хтось намагається заволодіти їхнім майном або бізнесом.Співзасновник Monobank, радник голови СБУ Дмитро Дубілет розповів про створення сервісу, який інформуватиме українців про те, що зловмисники намагаються заволодіти їхнім майном.

........., YouTube і ....... можуть сплатити мільйонні штрафи за шкідливий контент
Якщо компанії не зможуть вчасно видаляти відео, то платитимуть до 5% своїх доходів у вигляді штрафу.Великі соціальні платформи, такі як .........,.......
,іYouTube можуть зіткнутися з величезними штрафами за нездатність видалити шкідливі відео, це ще один жорсткий захід з боку уряду Великобританії щодо контролю контенту соцмереж
читать дальше
Добавлено через 16 часов 28 минут
Черноморская ТРК возобновила работу после кибератаки
3 августа «Черноморка» сообщила о серьезной кибератаке, после которой канал был вынужден почти на две недели прекратить вещание. Работу телерадиокомпаниии удалось возобновить лишь сейчас, и не без помощи СБУ.
читать дальше

Всемирная сеть блогов Tumblr меняет владельца
Второй по величине в США оператор телефонной связи Verizon Communications договорился о продаже своего cервиса блогов Tumblr компании Automattic владеющей WordPress, на платформе которого работают более 30% всех сайтов в мире.
читать дальше

Власник соцмережі TikTok запустив в Китаї нову пошукову систему
Компанія ByteDance, якій належить соціальна мережа TikTok, яка є провідною платформою для коротких відео в Китаї і швидко набирає популярність в інших країнах, запустила в Китаї нову пошукову систему.
читать дальше

Apple обвинили в хранении данных iCloud на сторонних серверах
В иске ставится под сомнение политика Apple по обработке данных в сервисе iCloud и, в частности, отсутствие прозрачности в отношении хранения информации клиентов. Заявители утверждают, что компания сделала ставку на свое имя, сообщив потребителям, что данные iCloud «хранятся у Apple», хотя на самом деле информация поступает и на серверы таких компаний, как Amazon, Google и Microsoft.
читать дальше

Последний раз редактировалось peresihne; 13.08.2019 в 13:38. Причина: Добавлено сообщение
вне форума  
1 спасибо:
 
Page generated in 0.08383 seconds with 17 queries