satsat.info - Показать сообщение отдельно - Windows 10
Тема: Windows 10
Показать сообщение отдельно
Старый 25.06.2019, 18:03   #1060 (permalink)
online: 25491522
Харьковская обл.
 
Аватар для peresihne
По умолчанию

Windows 10: виявлено проблему уповільненого процесу виключення ПК
Microsoft виявив наявність ще однієї проблеми в осінньому оновленні Windows 10 (версія 1803). Ця проблема призводить до сильного уповільненого процесу виключення комп’ютера, перезавантаження або переведення його у режим сну.
читать дальше

Windows 10 почала працювати в декілька разів повільніше через критичну проблему
Ні для кого не секрет, що компанія Microsoft просто не вміє створювати якісне програмне забезпечення. З ним постійно виникають якісь проблеми, а стосуються вони в першу чергу його якості. Вирішуючи одну проблему в тій же самій Windows 10 найчастіше з’являються відразу кілька нових. Як так виходить і чому за цим ніхто не стежить – невідомо, однак з року в рік ситуація не змінюється. Днями для десятої «вінди» було випущене чергове оновлення, яке вже встигло встановитися на десятки мільйонів комп’ютерів, ноутбуків, планшетів та інших пристроїв, власники яких зіткнулися з великими неполадками.
читать дальше

Microsoft випустила першу попередню версію Windows Terminal для Windows 10
Минулого місяця під час проведення конференції Build корпорація Microsoft анонсувала новий додаток для роботи з командним рядком – Windows Terminal. Це новий єдиний простір, звідки користувач може отримати доступ до традиційного командного рядка CMD, засобу PowerShell і підсистемі Windows Subsystem for Linux (WSL), яка дозволяє запускати програми для Linux всередині Windows.
читать дальше

Последний раз редактировалось peresihne; 25.06.2019 в 22:14.
вне форума  
2 спасибо:
 
Page generated in 0.06973 seconds with 17 queries