satsat.info - Показать сообщение отдельно - Новини українського ТБ
Показать сообщение отдельно
Старый 18.12.2014, 16:49   #507 (permalink)
online: 13230825
Україна💙💛
 
Аватар для vitaliu
По умолчанию Нацрада оголосила попередження «_______ TV» за трансляцію виступу Путіна

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження ТОВ «Голдберрі» (цифровий ефірний телеканал «_______ TV») за пряму трансляцію виступу президента Російської ФедераціїВолодимира Путінаперед Федеральними зборами 4 грудня. Відповідне рішення Нацрада ухвалила на засіданні 18 грудня.
Санкцію до каналу застосовано за порушення статті 6 закону «Про телебачення і радіомовлення» («Неприпустимість зловживання свободою телерадіоорганізацій») в частині заборони використання ТРО для «пропаганди винятковості, зверхності або неповноцінності осіб за ознаками їх релігійних переконань, ідеології, належності до тієї чи іншої нації або раси, фізичного або майнового стану, соціального походження»; а також за порушення статті 28 закону «Про інформацію» («Неприпустимість зловживання правом на інформацію»), яка вказує, що «інформація не може бути використана для закликів до повалення конституційного ладу, порушення територіальної цілісності України, пропаганди війни, насильства, жорстокості, розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, вчинення терористичних актів, посягання на права і свободи людини».
Детальніше про прийняте рішення та дискусію членів Нацради з представниками каналу «_______ TV» читайте на «Телекритиці» згодом.
Це вже друга санкція Нацради для ТОВ «Голдберрі», яке володіє ліцензією на цифрове ефірне мовлення в мультиплексі МХ-3. У жовтні компанія, яку придбавканал «_______ TV», отримала попередженняза відхилення від програмної концепції за попередню діяльність, коли ще не належала «_______ TV».
Нагадаємо, 4 грудня телеканал «_______ TV» транслюваву прямому ефірі виступ президента РосіїВолодимира Путіназі щорічним посланням до Державної думи РФ. На думку телеканалу «112 Україна», трансляція виступів президента РФ може бути кваліфікована як розпалювання ворожнечі.
Тоді ж Юрій Артеменко повідомив що сам факт трансляції виступу російського президента в сучасних українських реаліях є правомірним. Така ж думка в керівника центру адвокації та лобіювання НАМОльги Большакової.
Шеф-редактор телеканалу «_______ TV»Віталій Пировичзаявив, що «_______ TV» регулярно транслює виступи російського президента, починаючи від подій Майдану та анексії Криму:«Тому що ворога треба знати».
Изображения -->
Тип файла: jpg gFFtB1hQcaM.jpg (7.3 Кб, 259 просмотров)
вне форума  
7 спасибо:
 
Page generated in 0.09358 seconds with 18 queries