05.12.2014, 17:51
|
#501 (permalink)
|
online: 27071950
Україна, Донецька область, м. Краматорськ
|
O.Torvald виклали в мережу новий кліп
читать дальше
39539_3.jpg
Альт-рокери O.Torvald відсвяткували старт свого нового всеукраїнського туру презентацією кліпа на пісню «Все З Початку» з нової платівки «Ти Є». Режисером відео виступив Денис Дужник, для якого ця робота стала дебютом в якості кліпмейкера.
Як повідомляється, Денис зняв для гурту фільм під назвою «Крик» та всі промо-матеріали до альбому «Ти Є».
«Для нас це був експеримент. Ми запросили зняти кліп Дениса Дужника - людину, яка останні півроку постійно була поруч. Він знімав репортажі, монтував ролики, їздив з нами на концерти. У нього не було досвіду зйомок музичних кліпів. Але ми вирішили ризикнути, - говорить фронтмен команди Євген Галич. - Сцени в гаражі з групою зняли на одному диханні - ми просто грали, як на репетиції і отримували задоволення. У якийсь момент звідусіль, а ми знімали кліп у селі під Києвом, збіглися діти і слухали нас. Це було дуже круто.
Музикант згадує, что на зйомках кліпу час від часу ставало небезпечно: одного разу продюсер гурту Олексій Согомонов, так захопився, пояснюючи одну зі сцен, що розсік Євгену шкіру на лобі пістолетом для скоб.
Нагадаємо, тур на підтримку альбому «Ти Є» стартує 4 грудня в Харкові та продовжиться виступами в Полтаві, Дніпропетровську, Одесі, Львові та Києві. Розклад туру можна подивитися тут.
'АнтитілА' презентували перший трек з нової платівки
читать дальше
39538_3.jpg
Українські рокери «АнтитілА» презентували перший сингл з майбутнього нового альбому. Композицію під назвою «Завжди моя», що може здивувати фенів незвичним, більш важчим звучанням, викладено для прослуховування на YouTube та SoundCloud.
Пісню «Завжди моя» можна трактувати і як звернення до коханої жінки, і як присвяту рідній землі. «Ти будеш завжди моя! І що б не сталося, ми не відступимо, і говоримо у повний голос: моя Любов, моя Доля, моя Земля»!» - говорить вокаліст гурту «АнтитілА» Тарас Тополя.
Нагадаємо, протягом всього року «АнтитілА» займалися активною волонтерською діяльністю, збираючи кошти і закуповуючи на них необхідний одяг та обладнання для українських бійців.
Наразі музиканти вже декілька тижнів сумлінно працюють над четвертим доробком в своїй дискографії – послідовником платівки 2013-го року «Над полюсами». Запис здійснюється на одній із студій в самому серці Києва – на Подолі.
Новий альбом планується видати наприкінці весни 2015-го.
|
|
|