satsat.info - Показать сообщение отдельно - Новини українського ТБ
Показать сообщение отдельно
Старый 10.02.2009, 17:11   #33 (permalink)
online: 29749707
По умолчанию

12 лютого на Першому каналі стартує молодіжний проект «Резус-конфлікт»

10.02.2009

В ефірі Першого каналу 12 лютого о 22.15 стартує новий молодіжно-соціальний проект «Резус-конфлікт». Це 26-хвилинне ігрове шоу – ліцензійний продукт української компанії «Афанасьєв-продакшн».

Як пише прес-служба каналу, назва програми пояснюється тим, що у медицині термін «резус-конфлікт» означає реакцію організму на вливання свіжої крові. Автори програми «Резус-конфлікт» вирішили допомогти молоді перебороти свої психологічні проблеми і зробити перші кроки до успіху. Допомагатиме їм у цьому рада старійшин та ведучий (психолог).

Героя програми визначатимуть серед багатьох претендентів, які потребують моральної підтримки та допомоги. Учасник програми проходитиме обов’язкове медичне обстеження та психологічне тестування. Також він має дати письмову згоду на різні випробування. Кожен герой отримуватиме страховий поліс.

Випробування для учасника формуватимуться в залежності від проблеми героя і поставленої ним мети. Це можуть бути – спортивно-екстремальні на сміливість і витримку та емоційні на психологічну витривалість. За правилами, герой може і відмовитися від їх виконання, однак це завадить йому досягти поставленої мети. Завдання будуть видовищні, організовані за участі Федерації екстремальних видів спорту, та соціального характеру (наприклад, протриматися у ролі няньки у дитячому садочку впродовж години; прибрати територію пляжу і тримати її чистою впродовж тієї ж години попри намагання хуліганів насмітити; попрацювати кондуктором чи санітаром дві години тощо).

Підбиватиме підсумки рада старійшин та психолог. Нагородою для героя програми має стати вирішення тієї проблеми, з якою він звернувся.

«...........»
вне форума  
 
Page generated in 0.09684 seconds with 17 queries