satsat.info - Показать сообщение отдельно - Супутникове телебачення на Україні
Показать сообщение отдельно
Старый 08.12.2008, 15:46   #3 (permalink)
online: 29749707
По умолчанию

8 грудня на «1+1» стартує скетч-шоу «Смішніші за кроликів»

8 грудня на телеканалі «1+1» стартує скетч-шоу «Смішніші за кроликів». Програма виходитиме о 17.20 із понеділка по п’ятницю.

Проект створений за британським форматом The Sketch Show, і його творці описують програму як «динамічні та дотепні мініатюри, позбавлені політичного забарвлення». Участь у програмі братиме дует «Кролики» (Володимир Данилець та Володимир Моїсеєнко), Олексій Агопян («Маски-шоу»), Олександр Вилков, Ірина Новак та Ксенія Хижняк. Виробляє програму компанія Tvcom. За інформацією виробників, відзнято вже 26 випусків.

Окрім «1+1», програма «Смішніші за кроликів» виходитиме на російському каналі СТС. «Спершу ми зробили пілот і запропонували його «1+1», тоді ще очолюваному Юрію Морозову, - розказав креативний директор Tvcom Лев Капуль. – Пілот йому сподобався, ми затвердили акторів і робили програму передусім для «1+1». Ми змішали різні жанри і спробували зробити оригінальний продукт, не схожий на інші скетч-шоу». У Росії на придбання програми претендували кілька каналів, однак перевагу віддали СТС, «оскільки це добрий гумор для всієї родини, і аудиторія каналу здавалась правильнішою саме для цього продукту».

«...........»
вне форума  
3 спасибо:
 
Page generated in 0.05393 seconds with 17 queries