satsat.info - Показать сообщение отдельно - Чекаємо "ЄВРО-2012"
Показать сообщение отдельно
Старый 15.06.2012, 15:12   #153 (permalink)
online: 41399556
Украина
 
Аватар для vopros
По умолчанию

Сьогодні у Львові Україна обіграла Францію з рахунком 2:1



Львів вболіває за національну збірну! Усі, хто вболіває за збірну України, мали змогу стати учасниками параду «Україно! Львів з тобою!». Парад стартував об 11:30 год. від пам'ятника А. Міцкевичу. Учасники параду пройшлися проспектом Свободи до площі Ринок, де відбувся імпровізований футбольний матч між збірними України та Франції. Україна перемогла з рахунком 2:1.

Участь у параді взяли близько тисячі осіб. Зокрема, оркестр Львівської філармонії, дівчата-вболівальниці, діти-гуртківці львівських УДЮМКів у вишиванках з кульками у руках, волонтери приймаючого міста, розмальовані у кольори української збірної, фани з Португалії, Німеччини, Польщі, Данії, велосипедисти, байкери з львівського клубу «Галичина МС» , горбаті «Запорожці» ЗАЗ « Козак», всі охочі львів'яни та гості міста.

Після параду відбувся футбольний матч між збірними України та Франції. Волонтери сформували уявне футбольне поле, на якому зіграли актори на ходулях Львівського театру «Воскресіння». Матч коментував ведучий радіо «Львівська хвиля» Андрій Антонюк. У імпровізованому матчі, звісно, перемогла Україна. Рахунок – 2:1 на користь української збірної.

«Ми прогнозуємо, що саме з таким рахунком Україна переможе. Львів – перше місто в Україні, яке показало футбольний матч на ходулях. Мета цього заходу – показати, як Львів підтримує збірну України. Сьогодні волонтери скандували «Україно! Львів з тобою!» - саме з таким закликом ми й організовували нашу акцію», - розповіла заступник начальника відділу промоції Львівської міської ради Марта Іванишин.

Фінальним акордом акції стали кульки, які діти випустили в небо під звуки гасел «Україна - чемпіон! Україно, Львів з тобою!».

Організаторами акції виступає Львівська міська рада.

Нагадаємо, матч між національними збірними України та Франції відбудеться сьогодні о 19:00год.
вне форума  
 
Page generated in 0.07069 seconds with 17 queries