Новини українського ТБ - Страница 4 - satsat.info
     
-Российская Федерация: прошлое, настоящее, будущее. 2020 gedasmika
-Украина: прошлое, настоящее, будущее. 2022 San-Sanich
-4.8E Транспондерные новости 2019 kuki1
-26°E Транспондерные новости. kuki1
-ПОГОДА в данный момент 2024 Olexijj
-Транспондерные новости Eutelsat 8 West A/D - 8.0°W kuki1
-Новости о запуске спутников... kuki1
-Спутниковые новости одной строкой kuki1
-ТВ новости (Самые свежие) 2024 kuki1
-Транспондерные новости Eutelsat 7 West A & Nilesat 102/201, 7°W kuki1
-Транспондерные новости Astra 28.2E/Eutelsat 28A (Eurobird 1) 28.5°E kuki1
-Транспондерные новости Intelsat 17, 66.0°E kuki1
-SRTV [Eutelsat W3C(16.0°E)] Biss yzek65
-Азербайджан : Вчера , Сегодня и Завтра Fantomas Barabas
-Казахстан (новости и обсуждение) paren`ok
-Террористы ХАМАС объявили войну Израилю San-Sanich
-Транспондерные новости ChinaSat 11 at 98.0°E San-Sanich
-Транспондерные новости AsiaSat 4. 122.2*E San-Sanich
-BISS ключи на FEED. 2024 San-Sanich
-Техника San-Sanich
-90°E Ямал 401, транспондерные новости. yuriy56
-Latest BISS keys yzek65
-Республика Беларусь сегодня paren`ok
-Свободное общение 2024 Nikolai2a
-Музыка в формате 3D. Nikolai2a
-Все о кино и что с этим связано peresihne
-ВСЕМ ЛЮБИТЕЛЯМ NBA peresihne
-БАСКЕТБОЛ. peresihne
-Скорбим...2024 peresihne
-Telegrаm messenger peresihne
-Kомпьютерные игры и всё ,что с ними связано. peresihne
-Велоспорт peresihne
-Новости мобильного мира!!! peresihne
-Новости IPTV и интернет-телевидения peresihne
-Шорт-трек peresihne
-«LIFECELL Украина (LIFE)» (Оператор мобильной связи) peresihne
-UHDTV-Телевидение сверхвысокой чёткости. Новости (без обсуждения) simon65
-Детское телевидение (только новости, без обсуждения) peresihne
-Знаменательные события истории в этот день peresihne
-Новости цифровой техники peresihne
-Новости HDTV simon65
-Космос 2024 peresihne
-Компьютерные новости peresihne
-Новость, касающаяся пользователей Интернета 2024 peresihne
-Google Chrome – новый браузер peresihne
-Музыка и песни восточных и кавказских исполнителей. Nikolai2a
-Windows 11 peresihne
-Кабельные операторы Киева peresihne
-ТЕННИС peresihne
-НХЛ. peresihne
-Новости операторов спутникового телевидения peresihne
-ПО для спутниковых ресиверов Geant HD yzek65
-PREMIUM-HD yzek65
-Rock music - Видео исполнителей schachmat
-13°E HotBird. Транспондерные новости. 2024 Olexijj
новые сообщения... остальные сообщения...




Разместите рекламу здесь! Напишите на телегу @VOPROS24


!!!



Вернуться   satsat.info > International forums > International forums > Український форум

Український форум (украинский форум)

Ответ
 
LinkBack Опции темы Опции просмотра
Старый 09.02.2009, 16:00   #31 (permalink)
nikolas2323 Меню пользователя nikolas2323 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
16,360 17858 35668
online: 3мес0нед5д5ч52м
Украина
По умолчанию

Документалістика - перспективний напрямок телевиробництва, але без «фільмів про особисте життя Пугачової» поки що не обійтись.

Останніми роками увага до документалістики як із боку глядачів, так і з боку телевізійних менеджерів зростає. Канали налагоджують власне виробництво документальних проектів, відкривають для них стабільні, наближені до прайму слоти і навіть починають продавати їх для показу в інших країнах. Адже українське неігрове кіно може не лише здобувати нагороди на різних фестивалях, а й отримувати показники, вищі, ніж у російського продукту.

Та водночас стрімкий розвиток української документалістики спостерігається переважно в жанрі інфотейнменту, і ймовірно, що саме цей напрямок найближчими роками посилюватиме позиції. Телевізійні топ-менеджери вже зрозуміли: щоби швидко зробити українську документалістику комерційно успішною і запитаною, її треба інтегрувати в загальний процес творення розважального телебачення. Адже саме ця тенденція вже досить тривалий час є панівною: глядач хоче розваг будь-де – у політичних шоу, серіалах, навіть у новинах, і документальне кіно не є винятком.

У пошуках масового глядача
Зокрема, саме про такі пріоритети розвитку нещодавно оголосило керівництво «1+1» – єдиного каналу, який ще рік тому визначав своєю «генеральною лінією» українське історичне кіно, знімав цикл «Україна ХХ століття», стрічки про громадянську війну, голодомор, українізацію 20-х років, дисидентство тощо. Тодішній генеральний директор «Плюсів» Юрій Морозов розповідав, що телеканал не транслюватиме популярної документалістики, а й надалі робитиме іміджеве кіно, набираючи рейтинги в інших сферах: «“1+1” не буде показувати фільми про особисте життя Алли Пугачової».

Тепер для каналу історична документалістика сама стала історією, менеджмент налаштований на отримання доходів від показу проекту, який буде «не тільки цікавим, але й прикладним і корисним – таким, який надаватиме реальні інструкції для дій у складних ситуаціях». Саме так абстрактно про цей напрямок нової концепції «ТК» розказала піар-директор групи компаній «1+1» Анастасія Жук. Тож «1+1», як і більшість каналів, вирішив не підтримувати документальне кіно, а заробляти на ньому, для цього продукт має бути розрахованим на ширше коло глядачів. Адже, як зазначав російський документаліст Віталій Манський, документальне кіно доволі економічне й обходиться дешевше за ігрове, а рейтинги може отримувати не менші.

Найкращою ілюстрацією цього твердження може слугувати ефір каналу СТБ, який будує свій формат не лише на основі комерційно успішної документалістики, а й на ще успішніших проектах власного виробництва. Серед них «Моя правда», «Неймовірні історії про кохання», «У пошуках істини», «Невідома версія», «Зіркове життя» тощо. Показники таких проектів у праймі часто перевищують 10%. А от на каналі «Інтер» минулого року документалістика брала частку, вищу за 30%. А героями рейтингових битв знову ставали зірки, таємниці, НЛО, українські політики та спортсмени. Зокрема, найвищі рейтинги на каналі мали стрічки «Софія Ротару: Секрети її успіху» (рейтинг 8,3%, частка 33,74%, аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK Ukraine), «Леонід Кучма: людина, яку ми не знали» (рейтинг 7,8%, частка 24,1%), «Брати Клички. Смак перемоги» (рейтинг 7,51%, частка 23,24%), «Таємниці століття: НЛО. Підводні прибульці» (рейтинг 6,69%, частка 24,54%), «1961. Таємниця київського потопу» (рейтинг 6,6%, частка 25,4%). А от найрейтинговіший історичний фільм у межах проекту «Великі українці» про Степана Бандеру взяв рейтинг 5,03%, частку 19,76%. Це теж доволі високий показник, але менший за середню частку телеканалу «Інтер».

До речі, документальні фільми про Софію Ротару люблять дивитися й на Першому національному, де стрічка «Пісня пам’ятає все. Софія Ротару» мала рейтинг 1,92%, частку 5,36% (що більш ніж удвічі перевищує показники каналу) і стала найкращою документальною трансляцією. Також велику увагу глядачів НТКУ здобули фільми «Співочий ректор» (рейтинг 1,56%, частка 5,42%, а другий показ – рейтинг 1,7%, частку 8,59%) та «УПА. Тактика боротьби» (1,34%, частка 3,77%).

Ще одним рейтинговим персонажем документальних фільмів є Леонід Кучма, адже крім чималеньких цифр на «Інтері» саме випуск «Моєї правди» на СТБ про колишнього президента взяв рейтинг 2,74%, частку 11,94%. На ICTV серед нечисленних трансляцій найвищі цифри взяли зразки російської жовтої документалістики – фільми з циклу «Спеціальні розслідування»: «Смертельні дієти» (рейтинг 3,24%, частка 7,58%) та «Шлюбні афери» (рейтинг 2,01%, частка 4,73%). Крім того, проект РЕН-ТВ «Надзвичайні історії» у денних слотах мав високі показники: зокрема «Відібрані діти» – рейтинг 1,57%, частка 9,91%. А от власний проект «Бермудський трикутник» взяв рейтинг 1,62%, частку 8,88%. Тож шукаючи успішних трансляцій, «1+1» може придивитися до практики НТН, на якому найкращим документальним фільмом у 2008 році став «Найвідоміші українські маніяки» (який у праймі взяв рейтинг 1,17%, частку 2,77%). На ТРК «Україна» у другій праймовій лінійці доволі успішно транслювалася стрічка «Лихі 90-ті» – рейтинг 2,92%, частка 6,45%.

На самих «Плюсах» показ документалістики минулого року був майже мінімальним. При цьому найвищі показники мала стрічка про зйомки фільму «Чемпіон» – рейтинг 6,84%, частка 17,63%. А от, наприклад, «Хлібна гільйотина» в День пам’яті жертв Голодомору мала лише рейтинг 1,48%, частку 7,94%. Тож із точки зору комерційної вигоди всі переваги на боці «масових» тем.

«Одне й те саме всюди – інфотейнмент», – так коротко схарактеризував найбільш затребувані жанри документалістики в Україні та Росії Ігор Сторчак, директор Film.ua Distribution. Адже подібний продукт на українських каналах (за винятком кількох проектів) спрямований на розважання глядачів історіями з життя зірок, прибульців, маніяків, політиків чи поверховим оглядом містичних явищ і таємниць.

«Український глядач у порівнянні з європейським вимагає вузького спектру таких фільмів. Адже дуже багато тем глядачів не цікавлять узагалі (зважайте, що я кажу про цікавість глядача виключно з точки зору прийнятних показників вечірнього прайму для “Інтера”)», – переконаний директор студії документальних фільмів «07 Продакшн» (группа «Інтер») Ілларіон Павлюк. Тому, за його словами, щоби взяти високі показники, каналу необхідно обирати так звані безпрограшні теми: «Загалом складність роботи для великої загальною аудиторії, якою є аудиторія каналу “Інтер”, полягає в тому, що потрібно догодити всім. Саме тому виходить такий вузький спектр тем. У Європі спектр того, що подобається загальному глядачу, ширший».

Зокрема, за його словами, українськааудиторія цікавиться всім, що пов’язано з зірками, таємницями, сенсаціями. Також глядач дивиться проекти, які розкривають гостросоціальні проблеми, однак успіх таких програм непостійний. «Бо, як я розумію, глядач на “Інтері” о 22.30 не надто хоче дивитися про проблеми, йому їх вистачає в новинах та протягом дня. Він хоче розважатися, – розказує пан Павлюк. – Тому, коли ми показували фільм про вакцини, який був відібраний на телеринок у Францію як продукт, що зацікавив європейських покупців, у нас його подивилося менше глядачів, ніж, наприклад, фільм про секти». Утім, зізнався наш співрозмовник, «Інтер» поставив проект «Вакцини. Бізнес на страху» на 22.20 після того, як на канал надійшло багато листів від глядачів із проханням повторити його (вперше фільм вийшов у пізніший час, після «Свободи на “Інтері”»). Зокрема, 20 листопада фільм «Секти. Контроль свідомості» о 22.50 мав рейтинг 4,39%, частку 23,76%, тоді як 18 грудня стрічка«Вакцини. Бізнес на страху» взяла рейтинг 4,1%, частку 14,93%.

Окрім цього, глядач «Інтера», на думку Ілларіона Павлюка, цікавиться невідомими сторінками історії, але тільки того її періоду, що охоплює Другу світову війну і пізніші події: «Тільки тими сторінками, про які він загалом щось знає і вважає, що розбирається. Тільки там нові дані та сенсації для нього є цікавими».

Керівник департаменту власного виробництва СТБ Галина Пілютикова зазначає: ще однією тенденцією телеперегляду є увага до суперечливих особистостей радянської епохи, зокрема сталінської та брежнєвської. Взагалі увага до документальних фільмів про радянську епоху доволі стабільна. Приміром, на «Інтері» глядач тривалий час цікавиться циклом «Кремлівські діти», на СТБ такі теми часто висвітлюються в проекті «Слідство вели» (російського виробництва). Однак попри велику кількість російської документалістики на українських екранахГалина Пілютикова переконана, що «російські документалісти більш заполітизовані, на відміну від українських».

Важливим напрямком української документалістики паніПілютикова вважає розвиток нового жанру – документальної драми, яка також привертає увагу глядачів: «Де розповідається про реальні події. І робиться акцент на дорогих реконструкціях. Зараз ми йдемо нога в ногу з російськими документалістами у цьому жанрі». На СТБ в цьому жанрі виходять проекти «Документальний детектив» та «У пошуках істини».

Окрім цього, доволі популярними, особливо за минулий рік, стали документальні фільми про зйомки фільмів, серіалів чи програм, навіть на каналах, де документалістика не є надто частим продуктом. Звісно, найпопулярнішим проектом у цьому напрямку є цикл фільмів «Мосфільм. Невідома версія» на СТБ. На «1+1» найкращим документальним фільмом стала стрічка про зйомки серіалу «Чемпіон», на ICTV виходив фільм про «Смерть шпигунам – 2» (1,78%, частка 5,7%). А «Інтер», певно, натхненний успіхом естебешної версії, наприкінці 2008-го зняв свій проект про шоу «Свобода на “Інтері”» – «Ведучі “Свободи”. Неофіційна версія» (рейтинг 5,24%, частка 18,48%).

Звісно, всі ці теми, як видно з рейтингів, цікавлять широке коло глядачів. Однак при всій цій орієнтації на масову аудиторію залишається частина тих, чиї інтереси документалістика на телебаченні не задовольняє. «Тому глядач не може побачити повноцінних культурологічних програм, науково-популярних, оскільки вони належать до “вузького сектору”», – зазначає пані Пілютикова.

Ілларіон Павлюк вважає, що українська документалістика не охоплює великого пласту напрямків через те, що глядач її не дивиться або дивиться досить погано: «От я, наприклад, хотів би знімати багато проектів на міжнародну тематику, або історичні проекти, з яких не всі цікаві глядачу настільки, наскільки цього б хотілося. Тому я думаю, що розвиток цікавості до документалістики є питанням часу. Нещодавно я спілкувався з колегами з Греції, на телеринку вони представляли чудові документальні фільми. Хоча вони присвячені темам, які б не зацікавили інтерівського глядача: дитячі банди в Ель-Сальвадорі чи винищення амазонських лісів. Але зроблені вони дуже якісно. Також греки розповідають, що в Греції їхні фільми мають дуже низькі рейтинги, тому вони і робляться частково на кошти європейських замовників і для європейських замовників. Можливо, згодом зростуть апетити українського глядача до документального продукту і він вимагатиме більш глибоких та більш різноманітних фільмів».

Однак для того, щоби глядач почав «вимагати цієї теми», вона має бути представлена не лише на зарубіжних телеканалах, а й на вітчизняних. «Нині треба говорити про те, чи є можливість появи нових цікавих авторів. У мене є глибоке переконання, що частині суспільства потрібні глибокі розумні речі, але їх йому не пропонують», – переконана Наталія Фіцич, генеральний продюсер «Закритої зони». Утім, українське телебачення не поспішає приміряти роль виховательки українського суспільства. За словами керівника редакції публіцистичних проектів НТН Кирила Лукеренка, таку функцію на себе має взяти громадське телебачення: бо хоча на комерційному телебаченні і можливе все, однак тепер, у період виживання, воно не може дозволити собі таких речей: « А на громадському телебаченні мали б з’являтися програми, завдання яких – підтримувати смак, і вони будуть цікаві невеличкій групі людей».

Ігор Сторчак переконаний, що документалістика залежно від своєї «серйозності» може доноситися до глядача різними шляхами, зокрема супутниковими каналами та новітніми медіа: «Документалістика – дуже загальне поняття для такого продукту. Адже вона включає багато понять від історичної документалістики з реконструкцією подій (тобто докдрама), інфотейнменту до якихось100 Jackass Most Dirty Moments. Тому вона більш за все схильна до сегментації аудиторії на нішеві засоби донесення до глядача – кабель, супутник, нові медіа, DVD, mobileTV».

За крок від прайму
Однак на сьогодні орієнтація документалістики на масового глядача суттєво зміцнила її позиції, що і зумовило відкриття нових лінійок, максимально наближених до прайму. Документалістика в праймі на СТБ, звісно, нікого не дивує, однак і канали-лідери активно шукають їй місце в найкращий час. Зокрема, телеканал «Інтер» після зміни керівництва та оновлення формату одразу запровадив лінійку документалістики о 22.20. Цей крок у програмуванні виявився досить вдалим, адже протягом останнього року «Інтер» переважно випереджає конкурентів у цьому слоті. Екс-програмний директор каналу Сергій Дем’янчук наголошував, що поява документальної лінійки викликана очікуванням глядачів: «У нас є головні новини, серіал, друга лінійка серіалу та документальна лінійка. Це логіка так званого audience flow, себто перетікання аудиторії за канвою нашої сітки мовлення. Ми даємо у сітці ті продукти, які глядач хоче бачити, і це програмування виявилося дуже вдалим». Хоча поки що власні документальні проекти канал показує не щодня, а переважно у четвер о 22.20. Однак, за словами Іларіона Павлюка, незабаром канал може розширити власне виробництво: «У нас є певні плани щодо розширення документального виробництва, але вони поки не оформлені в окреме рішення. Хоча це може відбутися найближчим часом. У нас є ідеї з приводу нових слотів».

«1+1» наразі не розголошує планів стосовно часу показу свого документального «інфотейнменту». Але ймовірно, що ці проекти також з’являться або в передпраймі, або ввечері після серіальних лінійок. Подібні ідеї мав і ICTV: ведучий каналу Костянтин Стогній на відкритті сезону зауважував, що його новий авторський проект «Спецназ» може відкрити нову лінійку о 22.30. «Цікаво, чи наш український продукт зможе конкурувати з хорошим покупним російським продуктом в ефірі каналів – лідерів телепростору?» – запитував він, натякаючи на лінійку документального кіно на «Інтері», СТБ та інших каналах о 22.30.

Утім, деякі канали практикують показ документалістики і в денних слотах вихідних. Наприклад, о цій порі переважно зарубіжні стрічки транслює К1. А той же ICTV о 13 –14-й годині на вихідних випускав в ефір власний проект «Бермудський трикутник».

Тепер, у зв’язку з економічною кризою, документалістика могла б заповнити ті слоти й лінійки, де раніше виходили фільми й серіали. Хоча Іларіон Павлюквідповідаючи на запитання "ТК", зауважує, що це малоймовірно, «тому що документальні фільми власного виробництва доволі дорогі й у будь-якому разі будуть дорожчими за право на показ будь-якого продукту». Однак у цих лінійках телефільми чи серіали може замінити купований документальний продукт. Адже вартість неігрового кіно в порівнянні з іншим телевізійним продуктом суттєво нижча. Зокрема, Ігор Сторчак зазначав, що «в нас співвідношення цифр, як у Польщі, плюс-мінус».

Продаж власних проектів
Як і серіали, українські документальні фільми можуть орієнтуватися на зовнішній ринок, що доводить практика продажів окремих проектів для показу в країнах колишнього СНД. Однак суттєва відмінність від серіального продукту в освоєнні цього напрямку якраз і полягає в тому, що першочергово вони створюються саме для потреб українського глядача. Адже телекіно й серіали зазвичай імітують російські реалії, бо вважається, що в іншому випадку повернути кошти, вкладені в фільм, за рахунок лише українського ринку не було б жодної можливості (саме тому й набір акторів, і мова відповідні).

Керівник відділу перспективного планування СТБ Степан Шевелюра зауважує, що найбільша цікавість до українських програм спостерігається в країнах колишнього СРСР, «оскільки, попри незалежність та суверенітет окремих держав, у нас із ними досі багато спільних тем та героїв». За його словами, на сьогодні вже п’ять проектів СТБ продано в Казахстан, Білорусь, Латвію, Естонію, Росію, а також для показу на супутникових каналах США, Канади та Ізраїлю. Зокрема, це «Моя правда», «Зіркове життя», «Неймовірні історії кохання», «Мосфільм. Невідома версія» та «Документальний детектив».

За словами Костянтина Стогнія, цикл документальних програм «Спецназ» після показу на ICTV також буде продано на російське телебачення. «Один великий російський канал попередньо замовив реалізацію ідеї цього проекту, – розповідає пан Стогній. – Але потім ми почали розуміти, що цей проект буде дуже корисний для нас, бо сьогодні українські війська спеціального призначення практично вимирають. Тому з патріотичних міркувань ми прийняли рішення, що спочатку проект транслюватиметься в Україні».

Подібні плани має і телеканал «Інтер», який, окрім наміру продавати свої формати, збирається налагоджувати продаж документалістики: «Продаж фільмів власного виробництва для нас – дуже важлива мета. І зацікавленість нашим продуктом є». Однак поки що пан Павлюк не розголошує, хто саме зацікавився інтерівськими стрічками.

Тож українська документалістика житиме й активно розвиватиметься не лише на вітчизняних каналах, адже вона комерційно успішна, рейтингова і майже праймова, хоча й живе своїм «зірково-таємничим» життям для задоволення потреб абстрактного масового глядача.


............ua
вне форума  
Старый 09.02.2009, 16:49   #32 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию

ТРК «Україна» оголошує конкурс на найкраще освідчення

09.02.2009


ТРК «Україна» оголошує конкурс на найкраще освідчення в коханні, присвячений запуску серіалу «Одного разу буде кохання».

Освідчення разом із фотографіями можна розмістити на сайті каналу до 23:59 13 лютого 2009 року. Ті освідчення, за які проголосує найбільше людей, прозвучать в ефірі телеканалу «Україна» 14 лютого з 17.00 до 21.30.

Освідчення розміщуються на сайті лише після перевірки модератором; не допускаються до участі освідчення, що містять ненормативну лексику, рекламні матеріали, слова та вирази, які можуть образити чиюсь честь і гідність, а також фото еротичного та порнографічного характеру.

Раніше схожі конкурси проводив «1+1» («Міс руда», «А ми не гірші за Мухтара».

«...........»
вне форума  
Старый 10.02.2009, 18:11   #33 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию

12 лютого на Першому каналі стартує молодіжний проект «Резус-конфлікт»

10.02.2009

В ефірі Першого каналу 12 лютого о 22.15 стартує новий молодіжно-соціальний проект «Резус-конфлікт». Це 26-хвилинне ігрове шоу – ліцензійний продукт української компанії «Афанасьєв-продакшн».

Як пише прес-служба каналу, назва програми пояснюється тим, що у медицині термін «резус-конфлікт» означає реакцію організму на вливання свіжої крові. Автори програми «Резус-конфлікт» вирішили допомогти молоді перебороти свої психологічні проблеми і зробити перші кроки до успіху. Допомагатиме їм у цьому рада старійшин та ведучий (психолог).

Героя програми визначатимуть серед багатьох претендентів, які потребують моральної підтримки та допомоги. Учасник програми проходитиме обов’язкове медичне обстеження та психологічне тестування. Також він має дати письмову згоду на різні випробування. Кожен герой отримуватиме страховий поліс.

Випробування для учасника формуватимуться в залежності від проблеми героя і поставленої ним мети. Це можуть бути – спортивно-екстремальні на сміливість і витримку та емоційні на психологічну витривалість. За правилами, герой може і відмовитися від їх виконання, однак це завадить йому досягти поставленої мети. Завдання будуть видовищні, організовані за участі Федерації екстремальних видів спорту, та соціального характеру (наприклад, протриматися у ролі няньки у дитячому садочку впродовж години; прибрати територію пляжу і тримати її чистою впродовж тієї ж години попри намагання хуліганів насмітити; попрацювати кондуктором чи санітаром дві години тощо).

Підбиватиме підсумки рада старійшин та психолог. Нагородою для героя програми має стати вирішення тієї проблеми, з якою він звернувся.

«...........»
вне форума  
Старый 10.02.2009, 22:13   #34 (permalink)
nikolas2323 Меню пользователя nikolas2323 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
16,360 17858 35668
online: 3мес0нед5д5ч52м
Украина
По умолчанию

18-го та 26 лютого «Інтер» вестиме пряму трансляцію матчів 1/16 фіналу Кубку УЄФА («Динамо» - «Валенсія»)

У середу, 18 лютого, на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановского в Києві відбудеться перший двобій 1/16 фіналу Кубку УЄФА «Динамо» (Київ, Україна) - «Валенсія» (Іспанія). У прямому ефірі матч буде транслювати телеканал «Інтер», що має ексклюзивне право на показ на території України. Початок - о 19.00.

Відповідний двобій «Валенсія» - «Динамо», що пройде 26 лютого, також можна буде побачити в прямому ефірі на «Інтері». Зустріч команд відбудеться у Валенсії. Початок гри - о 22.30.

Коментувати двобої будуть Ігор Циганик і Роберто Моралес, футбольні коментатори, що ведуть програми «Відверто про футбол» (канал «Мегаспорт» ).
вне форума  
Старый 11.02.2009, 12:38   #35 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию

19 лютого на «Інтері» - фільм Івана Кравчишина про «Молоду гвардію»

11.02.2009

19 лютого о 22.20 телеканал «Інтер» покаже документальний фільм-розслідування «Молода гвардія: лічильник смерті», присвячений реальній історії молодіжної підпільної організації часів другої світової війни. Автор і режисер фільму – Іван Кравчишин, виробництво студії «07 продакшн» (група «Інтер»).

Як повідомляє прес-служба каналу, знімальна група «Інтера» поспілкувалась із учасниками подій і відтворила справжню картину, відмінну від викладеної у книзі Олександра Фадєєва.
вне форума  
Старый 12.02.2009, 20:30   #36 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию

«Вертикаль-ТВ» просить Нацраду дозволити трансляцію TVCI

12.02.2009

ТОВ «Вертикаль-ТВ» (місто Донецьк), яке підписує угоду з російським телеканалом «ТВ Центр» на розповсюдження «окремих програм TVCI» у кабельних мережах України, звернулося до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення з проханням внести телеканал до «Переліку іноземних каналів, ретрансляція яких на території України не обмежується». Таку інформацію «........... отримала від асоціації «Укртелемережа».

ТОВ «Вертикаль ТВ» бере на себе зобов’язання виконати вимоги Національної ради, та має підстави вважати, що телеканал повною мірою відповідає положенням Європейської конвенції про транскордонне телебачення, не містить реклами тощо.
вне форума  
Старый 12.02.2009, 20:57   #37 (permalink)
nikolas2323 Меню пользователя nikolas2323 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
16,360 17858 35668
online: 3мес0нед5д5ч52м
Украина
По умолчанию

20 лютого на Першому каналі стартує програма «Автоакадемія»

20 лютого на Першому каналі стартує нова програма виробництва продакшн-студії «Світ ТБ» «Автоакадемія», повідомляє «Медіабізнес».

Ведучі програми та їхні відомі гості розповідатимуть про ситуації, пов’язані з автомобілями, а також ділитимуться враженнями та емоціями. Програма виходитиме щоп’ятниці о 22.20 із повторами в суботу ввечері та вівторок уранці. Хронометраж – 25 хвилин. Програму можна буде побачити у повторному показі на телеканалі «Перший автомобільний», афілійованому зі студією «Світ ТБ».
вне форума  
Старый 12.02.2009, 21:01   #38 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию

«Стар Медіа» відновлює роботу над серіалом «Котовський»

12.02.2009

«Стар Медіа» відновлює підготовку до виробництва історично-пригодницького серіалу «Котовський». Про це повідомляє прес-служба компанії.

За словами голови наглядової ради групи компаній «Стар-медіа» Влада Ряшина, компанія розпочинає роботу над фільмом з іншим бюджетом. «Для нас «Котовський» - принципово важливий проект. Фактично йдеться про початок процесу розконсервації – з іншою собівартістю, іншими гонорарами акторів, іншим кошторисом. Однак, упевнений, на якість проекту це не вплине», - пояснив він.

Автор сценарію серіалу «Котовський» - Олександр Другов, режисер-постановник Євген Марчеллі, продюсери Віталій Бордачов, Влад Ряшин, Олександр Робак і Максим Лагашкін. Зйомки проходитимуть у Кишеневі (Молдова) та Ярославлі (Росія).

«...........»
вне форума  
Старый 12.02.2009, 21:13   #39 (permalink)
nikolas2323 Меню пользователя nikolas2323 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
16,360 17858 35668
online: 3мес0нед5д5ч52м
Украина
По умолчанию

Свободу на «Інтері» замінять новим форматом?

Політичне ток-шоу «Свобода на «Інтері» можуть замінити новим форматом. Про це в інтерв’ю «МедіаБізнесу» розповіла генеральний продюсер телеканалу «Інтер» Ганна Безлюдна.

За її словами, зараз формат шоу змінюється кожної п’ятниці залежно від того, скільки гостей запрошено до студії. Також на початку року до ведення програми були залучені ведучі.

Зараз є ідеї змінити студію шоу, або навіть його правила так, щоби на передачу змогли приходити нові люди, а не одні і ті ж політики. В цьому сенсі, на думку Безлюдної, цікавим може стати канадський формат The Next Great Leader («Наступний лідер»). На канадському телебаченні він виходив з назвою Canada’s Next Prime-Minister («Наступний прем’єр-міністр Канади»).

«Думаю, в Україні таке трактування було б цікавим, – вважає Безлюдна. – Звісно, проект потрібно адаптувати, але ідея дуже хороша, оскільки дає можливість з’являтися новим обличчям. А це, я переконана, потрібно не тільки телебаченню, а й суспільству».

Нагадаємо, що прем’єра нового політичного ток-шоу «Свобода на Інтері» відбулась на телеканалі «Інтер» 10 жовтня 2008 року. Ведучим пешого випуску нової щотижневої програми був Арсеній Яценюк.

Середні показники «Свободи на «Інтері» за минулий рік: доля аудиторії - 23,15%, рейтинг - 7,02% (по панелі 18+, «міста 50+» ).

Телеканал «Интер» – общенациональный канал. В эфире с октября 1996 г. Техническое покрытие в панели GFK – 99 %. Входит в медиагруппу «Интер» наряду с телеканалами НТН, К1, К2, «Энтер», «Энтер-Фильм», «Мегаспорт». Среднесуточная доля аудитории «18+» за 2008 год составила 21,02% (города 50 тыс.+). Председатель правления – Сергей Созановский; генеральный продюсер – Анна Безлюдная. www.inter.ua
Источник - МедіаБізнес
вне форума  
Старый 13.02.2009, 22:50   #40 (permalink)
nikolas2323 Меню пользователя nikolas2323 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
16,360 17858 35668
online: 3мес0нед5д5ч52м
Украина
По умолчанию

«1+1» покаже проект журналістських розслідувань «На власні очі»

Телеканал «1+1» замовив одній з українських продакшн-компаній виробництво документального проекту «На власні очі». За власною інформацією «ТК», програма розповідатиме про цікаві незвичайні події, що відбулися в житті її героїв, у жанрі журналістських розслідувань.

Зйомки проекту вже почалися, проте час запуску програми в ефір наразі невідомий.

Детальніше про концепцію проекту на телеканалі розповісти відмовилися. Керівник телевізійного напрямку групи компаній «1+1» Сергій Дем'янчук зазначив, що про це буде повідомлено в офіційному прес-релізі.
«...........»
вне форума  
Ответ


Опции темы
Опции просмотра

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Выкл.


-Российская Федерация: прошлое, настоящее, будущее. 2020 gedasmika
-Украина: прошлое, настоящее, будущее. 2022 San-Sanich
-4.8E Транспондерные новости 2019 kuki1
-26°E Транспондерные новости. kuki1
-ПОГОДА в данный момент 2024 Olexijj
-Транспондерные новости Eutelsat 8 West A/D - 8.0°W kuki1
-Новости о запуске спутников... kuki1
-Спутниковые новости одной строкой kuki1
-ТВ новости (Самые свежие) 2024 kuki1
-Транспондерные новости Eutelsat 7 West A & Nilesat 102/201, 7°W kuki1
-Транспондерные новости Astra 28.2E/Eutelsat 28A (Eurobird 1) 28.5°E kuki1
-Транспондерные новости Intelsat 17, 66.0°E kuki1
-SRTV [Eutelsat W3C(16.0°E)] Biss yzek65
-Азербайджан : Вчера , Сегодня и Завтра Fantomas Barabas
-Казахстан (новости и обсуждение) paren`ok
-Террористы ХАМАС объявили войну Израилю San-Sanich
-Транспондерные новости ChinaSat 11 at 98.0°E San-Sanich
-Транспондерные новости AsiaSat 4. 122.2*E San-Sanich
-BISS ключи на FEED. 2024 San-Sanich
-Техника San-Sanich
-90°E Ямал 401, транспондерные новости. yuriy56
-Latest BISS keys yzek65
-Республика Беларусь сегодня paren`ok
-Свободное общение 2024 Nikolai2a
-Музыка в формате 3D. Nikolai2a
-Все о кино и что с этим связано peresihne
-ВСЕМ ЛЮБИТЕЛЯМ NBA peresihne
-БАСКЕТБОЛ. peresihne
-Скорбим...2024 peresihne
-Telegrаm messenger peresihne
-Kомпьютерные игры и всё ,что с ними связано. peresihne
-Велоспорт peresihne
-Новости мобильного мира!!! peresihne
-Новости IPTV и интернет-телевидения peresihne
-Шорт-трек peresihne
-«LIFECELL Украина (LIFE)» (Оператор мобильной связи) peresihne
-UHDTV-Телевидение сверхвысокой чёткости. Новости (без обсуждения) simon65
-Детское телевидение (только новости, без обсуждения) peresihne
-Знаменательные события истории в этот день peresihne
-Новости цифровой техники peresihne
-Новости HDTV simon65
-Космос 2024 peresihne
-Компьютерные новости peresihne
-Новость, касающаяся пользователей Интернета 2024 peresihne
-Google Chrome – новый браузер peresihne
-Музыка и песни восточных и кавказских исполнителей. Nikolai2a
-Windows 11 peresihne
-Кабельные операторы Киева peresihne
-ТЕННИС peresihne
-НХЛ. peresihne
-Новости операторов спутникового телевидения peresihne
-ПО для спутниковых ресиверов Geant HD yzek65
-PREMIUM-HD yzek65
-Rock music - Видео исполнителей schachmat
-13°E HotBird. Транспондерные новости. 2024 Olexijj
-ЭТО СТОИТ ПОСЛУШАТЬ! Делимся любимой музыкой! Nikolai2a
-Транспондерные новости Astra 3A/3В, Thor-2 - 23.5° East kuki1
-Инструментальная Музыка Olexijj
-Соединённые Штаты Америки вчера, сегодня, завтра San-Sanich
-Футбольное обозрение. 2023 schachmat
-Новости и новинки зарубежного кино. San-Sanich
-16.0°E Транспондерные новости. 2018 kuki1
-Techno music - Видео исполнителей San-Sanich
-Фид каналы для любителей спорта. San-Sanich
-Electronic music - Видео исполнителей San-Sanich
-Новости провайдера Триколор ТВ и Триколор HD kuki1
-Музыка и исполнители 80-ых. San-Sanich
-36°E, транспондерные новости. 2018 kuki1
-Транспондерные новости Astra 19.2°E kuki1
-Транспондерные новости Intelsat 10-02 - Thor 5/6 0.8 West kuki1
-Транспондерные новости TurkmenAlem (MonacoSat), 52°E kuki1
-9.0°E Транспондерные новости 2018 kuki1
-Український гумор yyyyyhhh
-Транспондерные новости 2024 paren`ok
-68.5°E Транспондерные новости. 2018 paren`ok
-Прошивки для моделей Tiger yzek65
-MEDIASTAR yzek65
-Еврокубки peresihne
-Чемпионат УКРАИНЫ по хоккею с шайбой !!! peresihne
-OPENBOX SOFT (здесь только СОФТ/прошивки/обновления) yzek65
-Биатлон peresihne
-«Киевстар» (Оператор мобильной связи) peresihne
-Новинки игрового мира peresihne
-IPTV каналы pietro
-Євро-2021 peresihne
-Новости музыки и все, что с этим связано peresihne
-КХЛ peresihne
-Свята України yzek65
-Транспондерные новости Star One C2 at 70.0°W San-Sanich
-Playlist Iptv плейлисты других стран Европы pietro
-Новости радио. Без обсуждения! peresihne
-БОКС peresihne
-Списки каналов для ресиверов Technosat (Satintegral) HD. Без обсуждения!!! yzek65
-42.0°E Транспондерные новости. 2018 kuki1
-Обсуждения каналов и вопросы по настройке на Express-AM6 53°E gamakin

–> Ваша реклама может быть здесь... пишите на телегу @VOPROS24


Часовой пояс GMT +3, время: 14:14.


Весь материал, представленный на сайте взят из доступных источников или прислан посетителями сайта.
Любая информация представленная здесь, может использоваться только в ознакомительных целях.
Входя на сайт вы автоматически соглашаетесь с данными условиями.
Ни администрация сайта, ни хостинг-провайдер, ни любые другие лица не могут нести отвественности за использование материалов.
Сайт не предоставляет электронные версии произведений и ПО.
Все права на публикуемые аудио, видео,
графические и текстовые материалы принадлежат их владельцам.
Если Вы являетесь автором материала или обладателем
авторских прав на него и против его использования
на сайте, пожалуйста свяжитесь с нами.

Перевод: zCarot
Powered by vBulletin®
Copyright ©, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0

Зарегистрирована на satsat.info Реклама может быть здесь...
satsat.info TV SAT спутник ключи тюнер код кодировка карты прошивки dreambox IPTV каналы
globo openbox biss via hotbird sirius amos
abs настройка тарелка программы
Page generated in 0.16422 seconds with 19 queries