Супутникове телебачення на Україні - Страница 11 - satsat.info
     
-Украина: прошлое, настоящее, будущее. 2022 San-Sanich
-Казахстан (новости и обсуждение) paren`ok
-Российская Федерация: прошлое, настоящее, будущее. 2020 paren`ok
-Electronic music - Видео исполнителей San-Sanich
-Olexijj, з Днем Народження!!! KANDIK
-Rock music - Видео исполнителей Nikolai2a
-Techno music - Видео исполнителей San-Sanich
-ЭТО СТОИТ ПОСЛУШАТЬ! Делимся любимой музыкой! Nikolai2a
-Инструментальная Музыка San-Sanich
-Прошивки для моделей Tiger yzek65
-Армения (прошлое,настоящее,будущее) trqqnox
-Новости провайдера Триколор ТВ и Триколор HD kuki1
-Транспондерные новости AsiaSat 7, 105.5°E kuki1
-Транспондерные новости NSS 6. 95E kuki1
-Новости прессы о спутниковом телевидении kuki1
-ТВ новости (Самые свежие) 2024 kuki1
-Новости HDTV kuki1
-Транспондерные новости Hellas Sat 2, 39E kuki1
-Транспондерные новости Arabsat 5A, 30.5°E kuki1
-Транспондерные новости Intelsat 10-02 - Thor 5/6 0.8 West kuki1
-Транспондерные новости Eutelsat 7 West A & Nilesat 102/201, 7°W kuki1
-16.0°E Транспондерные новости. 2018 kuki1
-26°E Транспондерные новости. kuki1
-IPTV каналы pietro
-68.5°E Транспондерные новости. 2018 Rusllan
-Свободное общение 2024 Nikolai2a
-Playlist Iptv плейлисты других стран Европы pietro
-BISS ключи на FEED. 2024 yzek65
-ПОГОДА в данный момент 2024 yzek65
-Український гумор yyyyyhhh
-Еврокубки peresihne
-БАСКЕТБОЛ. peresihne
-Kомпьютерные игры и всё ,что с ними связано. peresihne
-ВСЕМ ЛЮБИТЕЛЯМ NBA peresihne
-Все о кино и что с этим связано peresihne
-БОКС peresihne
-Смешанные боевые искусства (Бои без правил) peresihne
-Биатлон peresihne
-Все о допинге в спорте peresihne
-Шахматы peresihne
-Космос 2024 peresihne
-Музыка и исполнители 80-ых. Nikolai2a
-Новости мобильного мира!!! peresihne
-КХЛ peresihne
-Рэп (Хип-хоп) - Видео исполнителей Nikolai2a
-«Киевстар» (Оператор мобильной связи) peresihne
-Анонсы телеканала ТНТ peresihne
-Скорбим...2024 peresihne
-Yandex.Браузер peresihne
-Знаменательные события истории в этот день peresihne
-Новости цифровой техники peresihne
-Компьютерные новости peresihne
-Новость, касающаяся пользователей Интернета 2024 peresihne
-Спутниковые новости одной строкой peresihne
-ТЕННИС peresihne
новые сообщения... остальные сообщения...




Разместите рекламу здесь! Напишите на телегу @VOPROS24


!!!



Вернуться   satsat.info > International forums > International forums > Український форум

Український форум (украинский форум)

Ответ
 
LinkBack Опции темы Опции просмотра
Старый 20.01.2009, 19:50   #101 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию

НТКУ припинила трансляцію мультсеріалу «Легенди України»
20.01.2009



Перший канал надалі не транслюватиме мультсеріал «Легенди України» виробництва телекомпанії «Арт-відео», який стартував на каналі 1 вересня 2008 року.

За словами директора творчого об’єднання дитячих та юнацьких програм Марини Литвиненко, припинення трансляції пов’язане із економічною кризою і браком коштів.

«Ми не назавжди розриваємо стосунки з «Арт-відео», можливо за кращих умов відновимо співпрацю», – сказала Марина Литвиненко. Вона також повідомила, що об’єднання продовжує роботу над власними новими проектами, зокрема над проектом «Батьки і діти».

«...........»
вне форума  
Старый 21.01.2009, 20:04   #102 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию

Перший діловий запустив спецпроект «Як стати президентом США?»
21.01.2009


До інавгурації 44-ого президента США Барака Обами Перший діловий телеканал запустив чотирьохсерійний спецпроект «Як стати президентом США?». Показ документального серіалу планується 20-24 січня о 20.20.

«Як стати президентом США?» - це історія про те, як кенійський біженець став президентом супердержави в переплетенні з історичними реаліями виборчих процесів США.

Перша серія «Найскладніша виборча система у світі» - про ієрархію американської влади і загальну структуру передвиборчих кампаній у США.

В другій серії («Дуелі») розкриваються основні позиції передвиборчих кампаній двох головних партій США, історія, еволюція політичних поглядів «червоних» і «синіх».

Скандали і закулісні інтриги в умовах зміни американської влади, історичні факти перехідних періодів у США порушені в третій частині «Проблеми передачі влади».

Завершить проект серія з назвою «Чого очікувати від Барака Обами?».

«Як стати президентом США» - другий спецпроект телеканалу. У грудні Перший діловий показав аналітичний проект-розслідування «Історія однієї кризи».

вне форума  
Старый 22.01.2009, 21:38   #103 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию

Проект «Танцюю для тебе – 2» матиме новий формат


Другий сезон проекту «Танцюю для тебе» («1+1»), який стартує наприкінці лютого 2009 року, матиме оновлений формат. Про це «Телекритику» повідомив ведучий програми Юрій Горбунов.

Зміни торкнуться «танцювальної» частини проекту: тепер у парі з зіркою танцюватиме професійний хореограф, а не звичайний учасник. «Тепер зірка танцюватиме не з учасником, а заради учасника», – пояснив пан Горбунов. Оцінювати пару «зірка-хореограф», як і раніше, буде журі.

«Загалом у новому сезоні буде багато сюрпризів. Це стосується і складу членів журі, і музичного наповнення програми. У ролі зіркових гостей будуть запрошені і спортсмени, і музиканти, і, можливо, навіть діти відомих політиків», – додав ведучий.

Проект «Танцюю для тебе» створений компанією «1+1 Продакшн» на основі формату Bailando por un Sueño мексиканської компанії Televisa. Формат також був адаптований у Мексиці, Чехії, Словаччині та вже кілька сезонів посідає лідерські позиції в Румунії. Перший сезон програми транслювався на «1+1» восени 2008 року.

...........
вне форума  
Старый 24.01.2009, 11:48   #104 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию



Голлівудські клони. «Стиляги» і «Залюднений острів» - післямова і післясмак
Ольга Клінгенберг, «Дзеркало тижня», 24.01.2009


Новорічні кінопрем’єри, які так запекло конкурували одна з одною за визнання фахівців і гроші глядачів, відходять у минуле, залишаючи прямо протилежні рецензії та обивательські висловлювання. І середини тут немає. Так масштабно розпіарені «Залюднений острів» і «Стиляги» дістали по заслузі від усіх верств населення. Заслуги оцінювалися як позитивно, так і не дуже.

Велике комерційне російське кіно увірвалося в 2009 рік, гордо демонструючи докризові бюджети та конкурентоспроможність порівняно з Голлівудом у частині технічних досягнень. Уже немало — змусити пострадянського глядача іти в ногу з буйно й абсурдно квітучим капіталізмом. Продавати вітчизняні казки і мрії так само, як непотрібні, але такі традиційні під Новий рік ялинки. Фільми Бондарчука і Тодоровського вже стали подіями нового року, примудрившись, усупереч ставці на інтертейнмент, інту*їтивно домогтися загального звучання ідейного бекграунду — боротьби юнацького максималізму з тоталітариз*мом. Пафосно, зате як ефективно.

«Залюднений острів» і «Стиляги» — це такі два голлівудські клони. Схожі за манерою запозичень і перекомпіляцій голлівудської класики. У випадку з екранізацією Стругацьких — це шик американської фантастики та екшну (від «Блейд-раннера» до «Убити Біл*ла»), «Стиляги» — імітація «Бріоліну» і «Мулен Ружу» (у принципі, як і в пер*шому випадку, можна пригадати ще з десяток першо*джерел). Не дивно, що житель Євро*союзу, котрий переглянув зі мною обидва фільми, розумів усе майже без перекладу. Універсальність кіномови «Острова» і «Стиляг» складно недооцінити. Та все ж, якщо ми граємо на полі інтертейнменту, «Стиляги» Тодоровського з бідною мораллю, але багатою палітрою кінематографічного виражен*ня особисто мені більше до душі. І не тільки тому, що криза актуалізувала роль цього фільму як великого утішни*ка, подібно до мюзиклів часів Великої американської депресії. Із суто кінематографічного погляду, цю «мрію ціною 10 центів» зроблено бездоганно.

«Стиляг» іще довго називатимуть першим справжнім російським мюзиклом (справді мюзиклом, а не музичною комедією, яка замінила жанр пісні-танцю в радянському кіно). Як і належить жанру, саундтрек фільму — головний камінь спотикання. Це перше, про що згадують і недоброзичливці фільму, котрі дивуються, який стосунок мають римейки групи «Нуль» (фан*тастичний дивертисмент «Чело*век и Кошка» від Сергія Гармаша), «Кіно» (лейтмотив усього фільму — «Восьмиклассница», пісня Цоя), «Ко*лібрі» (до місця прийшлася «Ему не нужна американская жена») або «Наутілуса» (перероблені під сюжет купле*ти з вічним приспівом «Скованные одной цепью») до радянської молоді, котра щойно відкрила для себе джаз і бугі-вугі.

Проте тут найголовніше — узагальнення, символи. Класична історія шекспірівського забарвлення: Він (з клану правильних і слухняних) закохується в Неї (з клану вільних і зухвалих) і жертвує комсомольським квитком заради сопілочок, помаранчевої кра*ватки і саксофона. Радянські 50-ті, аж ніяк не обтяжені історичною досто*вірністю, виступають збірним образом заборон (моди, сексу, музики і захоплень від Дядечка Сема), якщо хочете — окремим діючим персонажем, символом великої залізної п’яти. А, як відомо, найгучніше проти неї повстав перебудовний і постперебудовний рок. На ідейному рівні Тодоровський навіть не вгадав, а просто влучив у десятку, поставивши непідйомне завдання — адаптувати звук і текст до свого фільму. Брилу все-таки підняв Костян*тин Меладзе, аранжував відомі хіти на свій глибоко гламурний штиб. Але як можна докоряти гламуром мюзиклу?! Звідси ж і невдоволення глядача одягом «Стиляг», якому закидають несхожість з історичними взірцями. Але ж очевидна абсолютно постмодерністська ностальгія за стилем та елегантніс*тю минулої епохи. До слова, «ретро» — одна з найміцніших платформ мюзиклу. Втім, будь-хто хоч трохи знайомий із класикою жанру знає, що тут бар*ви мають бути на двісті відсотків яскравіші, а голоси вдвічі гучніші. Тим більше якщо герой співає гімн не лише любові, а й свободі. Фінальний номер проходу героїв, котрі вирвалися за рамки часу, по Тверській серед неформалів усіх мастей і епох, цілком зрозуміло завершує нехитру думку автора. «Стиляги» залишаються вірними собі в усі епохи, справжній мюзикл — теж.

«Дзеркало тижня»

вне форума  
Старый 26.01.2009, 13:04   #105 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию



СТБ покаже 3 і 4 сезони серіалу «Доктор Хаус»

26.01.2009

Телеканал СТБ задоволений показниками американського телесеріалу «Доктор Хаус» і планує продовжити його показ. Як повідомила «Телекритику» керівник відділу бренд-маркетингу каналу Вікторія Волонтирець, після завершення 2-го сезону серіалу 18 лютого відразу розпочнеться показ 3-го.

Раніше повідомлялося, що СТБ придбав 2 сезони «Хауса», дубльовані українською, і прийме рішення щодо продовження показу, якщо показники серіалу будуть задовільними. За словами пані Волонтирець, канал уже придбав 3 і 4 сезони. Озвучуватиме 3 і 4 сезони серіалу, як і перші 2, компанія «Так треба продакшн».

Медичний детектив «Доктор Хаус» (House M.D., виробництво Heel and Toe Productions, Shore Z Productions, Bad Hat Harry Productions, у США транслюється мережею Fox) стартував на СТБ о 00.00 із повтором наступного дня о 18.10 7 грудня. За цільовою аудиторією СТБ – 14-49 «50 тисяч+» - показ о 00.00 – 01.00 має середній рейтинг 1,74% і частку 11,58% (рейтинг сягав 2,64%, частка - 19,23%), показ о 18.10 – 19.00 – середній рейтинг 2,09% і частку 8,39% (рейтинг сягав 3,15%, частка 12,09%).

«...........»
вне форума  
Старый 27.01.2009, 16:02   #106 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию

М1 має намір показати 7 нових сезонів «Сімпсонів»



Телеканал М1 не має наміру прощатися з «Сімпсонами»: в планах каналу показати ще 7 нових сезонів популярного мультсеріалу. Цю інформацію «Телекритиці» підтвердив Валентин Коваль, генеральний продюсер ЗАТ «Телеодин» (М1, М2).

За словами пана Коваля, паралельно канал веде перемовини із «20th Century Fox» про передачу студії прав на український дубляж – з таким проханням мейджор звернувся до українських партнерів.

Купівля мультсеріалу планується у межах пакету програм «20th Century Fox» для всієї групи каналів холдингу Віктора Пінчука.

«Ми знаємо, що інші мовники з України також претендують на цей пакет, проте сподіваємося на те, що, згідно практики, переваги має той канал, який уже демонстрував продукт», - сказав пан Коваль.

На його думку, ситуацію затьмарюють лише висновки Національної експертної комісії з питань суспільної моралі. «Одна справа - купувати права на продукт для показу о 21.00 та 7.00, і зовсім інше – сподіватися лише на нічний показ», - зауважує він.

Канал М1 уже показав 13 сезонів «Сімпсонів».

За інформацією «ТК», на пакет «20th Century Fox» також претендують ТРК «Україна» разом з «Інтером» та холдинг СМЕ («1+1»).

«...........»
вне форума  
Старый 27.01.2009, 17:33   #107 (permalink)
nikolas2323 Меню пользователя nikolas2323 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
16,360 17858 35668
online: 3мес0нед5д5ч52м
Украина
По умолчанию

СТБ хоче запросити Х’ю Лорі в журі шоу «Україна має талант»

Телеканал СТБ має намір запросити британського актора Х’ю Лорі в журі талант-шоу «Україна має талант». Про це в блозі, присвяченому показу телесеріалу «Доктор Хаус» на СТБ, повідомила керівник відділу бренд-маркетингу каналу Вікторія Волонтирець. За її словами, гонорари західних зірок не набагато вищі за суми, які сплачують російським знаменитостям.

Х’ю Лорі – британський актор, виконавець головної ролі лікаря Ґреґорі Хауса в американському телевізійному багатосерійному фільмі «Доктор Хаус». В Україні телесеріал транслює телеканал СТБ.

Шоу «Україна має талант», розроблене за форматом американської телемережі NBC America’s Got Talent, має з’явитися в ефірі навесні. 26 січня закінчився попередній відбір учасників у містах України. У лютому відбудеться другий, телевізійний етап, кастингу. Вестиме проект Оксана Марченко.

«...........»
вне форума  
Старый 27.01.2009, 19:52   #108 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию

Нацрада пообіцяла «Бєларусь-ТВ» дозвіл на трансляцію в українських кабельних мережах

27.01.2009

26 січня керівництво Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення на прохання посольства Республіки Білорусь в Україні зустрілося з делегацією білоруського державного телеканалу «Бєларусь-ТВ». На зустрічі обговорили можливості поширення каналу «Бєларусь-ТВ» на території України.

Керівництво Нацради, спираючись на результати моніторингів, проаналізувало програми «Бєларусь-ТВ» на предмет відповідності українському законодавству і надало рекомендації щодо легалізації присутності білоруської телекомпанії на українському інформаційному ринку. Водночас представників «Бєларусь-ТВ» запевнили, що об’єктивних завад для трансляції каналу в кабельних мережах України немає, а вирішення процедурних питань цілком залежить від білоруської сторони.

Нагадаємо, що телеканал «Бєларусь-ТВ» поки що не входить до переліку іноземних каналів, ретрансляція яких на території України не обмежується.

«...........»
вне форума  
Старый 28.01.2009, 20:03   #109 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию

Компанія MRM продала докуметальні фільми каналу «Россия» німецькомовному Discovery

28.01.2009

Українська медіаконсалтингова компанія Media Resources Management виступила ексклюзивним брокером в угоді між Всеросійською державною телерадіокомпанією (канал «Россия») та німецькомовною версією каналу Discovery. Предметом угоди є документальні фільми з каталогу каналу «Россия», повідомляє бюлетень MRM Media Business Reports.

Лінійка фільмів, присвячених Радянському Союзу, стартувала на Discovery Geschichte у суботньому праймі. Стрічки присвячені Другій світовій війні, космічним успіхам СРСР тощо. Угода передбачає не одиничний продаж, яким періодично займаються мовники та дистриб’ютори, а тривалу співпрацю, в межах якої документальні фільми каналу «Россия» вийдуть не лише в Німеччині, а й на інших регіональних версіях каналів Discovery.
вне форума  
Старый 29.01.2009, 22:12   #110 (permalink)
m-721 Меню пользователя m-721 показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
36,621 101805 202758
online: 11мес2нед0д7ч48м
По умолчанию

MTV відновить мовлення у Лівані


Музичний телеканал MTV 31 березня 2009 року відновить мовлення на території Лівану, яке було призупинене 2002 року після того, як влада Лівану звинуватила канал у демонстрації агітаційних передвиборчих роликів у заборонений правилами виборів час.

Як заявив голова ради директорів компанії Габріель Мурр на конференції в Бейруті, тепер MTV в Лівані фінансуватиметься тільки з власних джерел, повідомляє ПІК України

«MTV не почне підтримувати жодну з політичних партій в Лівані», - сказав Мурр і додав, що відновлення мовлення ніяк не пов'язане з виборами в країні.

Працювати на канал запрошені відомі ліванські журналісти.

IMI
вне форума  
Ответ


Опции темы
Опции просмотра

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Выкл.


-Украина: прошлое, настоящее, будущее. 2022 San-Sanich
-Казахстан (новости и обсуждение) paren`ok
-Российская Федерация: прошлое, настоящее, будущее. 2020 paren`ok
-Electronic music - Видео исполнителей San-Sanich
-Olexijj, з Днем Народження!!! KANDIK
-Rock music - Видео исполнителей Nikolai2a
-Techno music - Видео исполнителей San-Sanich
-ЭТО СТОИТ ПОСЛУШАТЬ! Делимся любимой музыкой! Nikolai2a
-Инструментальная Музыка San-Sanich
-Прошивки для моделей Tiger yzek65
-Армения (прошлое,настоящее,будущее) trqqnox
-Новости провайдера Триколор ТВ и Триколор HD kuki1
-Транспондерные новости AsiaSat 7, 105.5°E kuki1
-Транспондерные новости NSS 6. 95E kuki1
-Новости прессы о спутниковом телевидении kuki1
-ТВ новости (Самые свежие) 2024 kuki1
-Новости HDTV kuki1
-Транспондерные новости Hellas Sat 2, 39E kuki1
-Транспондерные новости Arabsat 5A, 30.5°E kuki1
-Транспондерные новости Intelsat 10-02 - Thor 5/6 0.8 West kuki1
-Транспондерные новости Eutelsat 7 West A & Nilesat 102/201, 7°W kuki1
-16.0°E Транспондерные новости. 2018 kuki1
-26°E Транспондерные новости. kuki1
-IPTV каналы pietro
-68.5°E Транспондерные новости. 2018 Rusllan
-Свободное общение 2024 Nikolai2a
-Playlist Iptv плейлисты других стран Европы pietro
-BISS ключи на FEED. 2024 yzek65
-ПОГОДА в данный момент 2024 yzek65
-Український гумор yyyyyhhh
-Еврокубки peresihne
-БАСКЕТБОЛ. peresihne
-Kомпьютерные игры и всё ,что с ними связано. peresihne
-ВСЕМ ЛЮБИТЕЛЯМ NBA peresihne
-Все о кино и что с этим связано peresihne
-БОКС peresihne
-Смешанные боевые искусства (Бои без правил) peresihne
-Биатлон peresihne
-Все о допинге в спорте peresihne
-Шахматы peresihne
-Космос 2024 peresihne
-Музыка и исполнители 80-ых. Nikolai2a
-Новости мобильного мира!!! peresihne
-КХЛ peresihne
-Рэп (Хип-хоп) - Видео исполнителей Nikolai2a
-«Киевстар» (Оператор мобильной связи) peresihne
-Анонсы телеканала ТНТ peresihne
-Скорбим...2024 peresihne
-Yandex.Браузер peresihne
-Знаменательные события истории в этот день peresihne
-Новости цифровой техники peresihne
-Компьютерные новости peresihne
-Новость, касающаяся пользователей Интернета 2024 peresihne
-Спутниковые новости одной строкой peresihne
-ТЕННИС peresihne
-НХЛ. peresihne
-Музыка и песни восточных и кавказских исполнителей. Nikolai2a
-Техника San-Sanich
-это интересно. Olexijj
-Новости IPTV и интернет-телевидения kuki1
-4.8E Транспондерные новости 2019 kuki1
-Акции и Конкурсы от "Телекарта"--"Телекарта HD" kuki1
-Транспондерные новости Eutelsat 8 West A/D - 8.0°W kuki1
-Детское телевидение (только новости, без обсуждения) kuki1
-Новости о запуске спутников... kuki1
-Транспондерные новости Astra 28.2E/Eutelsat 28A (Eurobird 1) 28.5°E kuki1
-Транспондерные новости Intelsat 17, 66.0°E kuki1
-SRTV [Eutelsat W3C(16.0°E)] Biss yzek65
-Азербайджан : Вчера , Сегодня и Завтра Fantomas Barabas
-Транспондерные новости Intelsat 12, 45 ° East & Galaxy 27, 45.1° East Olexijj
-Террористы ХАМАС объявили войну Израилю San-Sanich
-Транспондерные новости ChinaSat 11 at 98.0°E San-Sanich
-Транспондерные новости AsiaSat 4. 122.2*E San-Sanich
-90°E Ямал 401, транспондерные новости. yuriy56
-Latest BISS keys yzek65
-Республика Беларусь сегодня paren`ok
-Музыка в формате 3D. Nikolai2a
-Telegrаm messenger peresihne
-Велоспорт peresihne
-Шорт-трек peresihne
-«LIFECELL Украина (LIFE)» (Оператор мобильной связи) peresihne
-UHDTV-Телевидение сверхвысокой чёткости. Новости (без обсуждения) simon65
-Google Chrome – новый браузер peresihne
-Windows 11 peresihne
-Кабельные операторы Киева peresihne
-Новости операторов спутникового телевидения peresihne
-ПО для спутниковых ресиверов Geant HD yzek65
-PREMIUM-HD yzek65
-13°E HotBird. Транспондерные новости. 2024 Olexijj
-Транспондерные новости Astra 3A/3В, Thor-2 - 23.5° East kuki1
-Соединённые Штаты Америки вчера, сегодня, завтра San-Sanich
-Футбольное обозрение. 2023 schachmat
-Новости и новинки зарубежного кино. San-Sanich
-Фид каналы для любителей спорта. San-Sanich
-36°E, транспондерные новости. 2018 kuki1

–> Ваша реклама может быть здесь... пишите на телегу @VOPROS24


Часовой пояс GMT +3, время: 18:22.


Весь материал, представленный на сайте взят из доступных источников или прислан посетителями сайта.
Любая информация представленная здесь, может использоваться только в ознакомительных целях.
Входя на сайт вы автоматически соглашаетесь с данными условиями.
Ни администрация сайта, ни хостинг-провайдер, ни любые другие лица не могут нести отвественности за использование материалов.
Сайт не предоставляет электронные версии произведений и ПО.
Все права на публикуемые аудио, видео,
графические и текстовые материалы принадлежат их владельцам.
Если Вы являетесь автором материала или обладателем
авторских прав на него и против его использования
на сайте, пожалуйста свяжитесь с нами.

Перевод: zCarot
Powered by vBulletin®
Copyright ©, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0

Зарегистрирована на satsat.info Реклама может быть здесь...
satsat.info TV SAT спутник ключи тюнер код кодировка карты прошивки dreambox IPTV каналы
globo openbox biss via hotbird sirius amos
abs настройка тарелка программы
Page generated in 0.14050 seconds with 19 queries