Поздравления и события в этот день! - Страница 243 - satsat.info
     
-36°E, обсуждение. 2018 Slavap
-Украина: прошлое, настоящее, будущее. 2022 San-Sanich
-Techno music - Видео исполнителей San-Sanich
-это интересно. San-Sanich
-Российская Федерация: прошлое, настоящее, будущее. 2020 schachmat
-Electronic music - Видео исполнителей San-Sanich
-Свободное общение 2024 Nikolai2a
-ПОГОДА в данный момент 2024 Nikolai2a
-Український гумор yyyyyhhh
-75°E ABS2 и ABS2A Oбсуждение. vladimir84
-Казахстан (новости и обсуждение) paren`ok
-Экспресс-АМУ3 @ 103°E borodach1994
-World Vision (Прошивки, ПО, софт для эфирного TV) OrtonNew
-Rock music - Видео исполнителей schachmat
-Инструментальная Музыка San-Sanich
-КИТАЙ (прошлое, настоящее, будущее). San-Sanich
-Скорбим...2024 peresihne
-Анонсы спортивных каналов peresihne
-Космос 2024 peresihne
-Республика Беларусь сегодня paren`ok
-КХЛ peresihne
-Детское телевидение (только новости, без обсуждения) peresihne
-BISS ключи на FEED. 2024 yzek65
-Софты для других Satcom HD yzek65
-Знаменательные события истории в этот день peresihne
-Новости о запуске спутников... peresihne
-Новости мобильного мира!!! peresihne
-Windows 11 peresihne
-Компьютерные новости peresihne
-Мобильные операторы Украины (новости/тарифы/обсуждение...) peresihne
-Всё о кофе peresihne
-Yandex.Браузер peresihne
-Новость, касающаяся пользователей Интернета 2024 peresihne
-ТЕННИС peresihne
-НХЛ. peresihne
-Шахматы peresihne
-ВСЕМ ЛЮБИТЕЛЯМ NBA peresihne
-Музыка и исполнители 90-ых. Nikolai2a
-Музыка и исполнители 80-ых. Nikolai2a
-Музыка и исполнители 70-ых! Nikolai2a
-4.8E Транспондерные новости 2019 simon65
-ЭТО СТОИТ ПОСЛУШАТЬ! Делимся любимой музыкой! Nikolai2a
-Ресиверы uClan Ustym 4K PRO. Обсуждение и вопросы. Nikolai2a
-Новости IPTV и интернет-телевидения peresihne
-IPTV каналы pietro
-OPENBOX SOFT (здесь только СОФТ/прошивки/обновления) sego0811
-Транспондерные новости ABS-2 и ABS-2A, 75E simon65
-Поздравления и события в этот день! yzek65
-Прошивки для моделей Tiger yzek65
-CONDOR HD yzek65
-13°E HotBird. Транспондерные новости. 2024 simon65
-Playlist Iptv плейлисты других стран Европы pietro
-Футбольное обозрение. 2023 schachmat
-Новости HDTV kuki1
-ПО для других моделей I BOX HD yzek65
новые сообщения... остальные сообщения...




Разместите рекламу здесь! Напишите на телегу @VOPROS24


!!!



Вернуться   satsat.info > ... А ПОГОВОРИТЬ можно здесь.. О чем.... Обо всем... > ПОЗДРАВЛЯЕМ....!!! > СОБЫТИЯ В ЭТОТ ДЕНЬ:

СОБЫТИЯ В ЭТОТ ДЕНЬ: СОБЫТИЯ В ЭТОТ ДЕНЬ.

Ответ
 
LinkBack Опции темы Опции просмотра
Старый 10.05.2019, 17:49   #2421 (permalink)
Olexijj Меню пользователя Olexijj показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
25,105 159943 167975
online: 11мес0нед6д18ч14м
🇺🇦💛💙Україна💛💙🇺🇦
 
Аватар для Olexijj
По умолчанию

10 ТРАВНЯ
2-га седмиця після Пасхи

Ап. і сщмч. Симеона, сродника Господнього (107). Прп. Стефана, ігум. Києво-Печерського, єп. Володимиро-Волинського (1094). Прав. Євлогія, странноприїмця (ІV).
Апостол і священномученик Симеон, сродник Господній, був сином Клеопи, молодшого брата святого Йосифа Обручника.

У зрілому віці він побачив чудеса Господа Ісуса Христа, увірував у Нього і став одним із 70-ти апостолів. Святий Симеон проповідував Христове Євангеліє, навчав істинам святої віри і викривав ідолослужіння.

Після загибелі святого апостола Якова (+ 63; пам'ять 23 жовтня), першого єпископа Єрусалимського, на його місце християни обрали святого апостола Симеона.

За правління імператора Траяна (98 - 117) римському правителю Аттіку донесли, що святий Симеон походить з роду царя Давида (римляни знищували всіх нащадків царя Давида) і сповідує християнську віру. Язичники схопили святого Симеона, який у той час був вже столітнім старцем і після довгих мук розіп'яли на хресті.
Изображения
Тип файла: jpg FB_IMG_1557499591838.jpg (14.0 Кб, 0 просмотров)
вне форума  
Старый 14.05.2019, 13:14   #2422 (permalink)
Olexijj Меню пользователя Olexijj показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
25,105 159943 167975
online: 11мес0нед6д18ч14м
🇺🇦💛💙Україна💛💙🇺🇦
 
Аватар для Olexijj
По умолчанию

Священномученик Макарій, митрополит Київський

Святитель Макарій народився в знатній русько-литовської сім'ї, в молодості постригся у Віленському Свято-Троїцькому монастирі і був там настоятелем.

У 1495 р. він був зведений в сан митрополита Київського. Київ лежав тоді в руїнах і протягом довгих років уже не бачив митрополита в своїх стінах. Вся область ця була розорена татарами, і святитель знав, що вони перекрили всі дороги, але ніякі небезпеки не могли його зупинити. Він вважав обов'язком своїм перебувати у своєму кафедральному місті.

1 травня 1495, в день недільний, митрополит зупинився для здійснення Божественної літургії в селі Стриголові. Під час богослужіння його сповістили про наближення татар. Звернувшись до стривоженим прочан, святитель сказав: «Діти, ідіть всі, мій же обов’язок залишатися тут!» Народ розбігся, а він в повній самоті продовжував священнодіяти.

Коли татари сховалися, віруючі повернулися в храм. Вони знайшли святителя Макарія лежачим близько святого престолу, з відтятою головою.

Святі останки його були перевезені до Києва і поховані в соборі Святої Софії, який був тоді закритий, розорений і запущений. З тих пір в ньому часто чули таємничий спів незримого хору, а перед гробницею священномученика знаходили запалені свічки, запалені невідомою рукою.

У XVII в. після зцілень, що відбулися за заступництвом священномученика митрополита Макарія, він був зарахований до лику святих.

Свято-Троїцький монастир м. Вільно, в якому свт. Макарій був архімандритом, заснований на місці загибелі мучеників Литовських: Антонія, Іоанна та Євстафія (пам'ять їх 14 квітня.), Дата заснування не відома, але до XV ст. обитель вже існувала. Монастир знаходився на Гострою горі (по монастирській хроніці - Троїцької).

У 1584 р. при монастирі утворилося братство, яке боролося за допомогою духовної освіти з Унією; братський Свято-Духівський храм став основою незабаром заснованого і існуючого до цих пір Віленського Свято-Духова монастиря (в сучасному Вільнюсі, столиці Литви та центрі Віленської і Литовської єпархії.

Загинув свт. Макарій, згідно з літописом, в с. Стрігалове, яке знаходилося на р. Вжище, поблизу м. Мозиря (нині Гомельська обл. в Білорусії, Гомельська єпархія Білоруської Православної Церкви).

В даний час мощі священномученика спочивають в Києві, у Володимирському патріаршому кафедральному соборі.
Изображения
Тип файла: jpg FB_IMG_1557828684603.jpg (20.4 Кб, 0 просмотров)
вне форума  
Старый 16.05.2019, 20:50   #2423 (permalink)
Olexijj Меню пользователя Olexijj показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
25,105 159943 167975
online: 11мес0нед6д18ч14м
🇺🇦💛💙Україна💛💙🇺🇦
 
Аватар для Olexijj
По умолчанию

16 ТРАВНЯ
3-тя седмиця після Пасхи

Мчч. Тимофія і Маври (бл. 286). Прп. Феодосія, ігум. Києво-Печерського (1074). Прп. Петра, чудотворця, єп. Аргоського (Х).

Ікон Божої Матері: Успіння Києво-Печерської, принесеної з Царгорода (1073), Києво-Печерської (з предстоящими Антонієм і Феодосієм) (1085) та Свенської (1288).


Преподобний Феодосій Печерський є одним із найбільш шанованих святих Української Православної Церкви. Народився преподобний у місті Василькові під Києвом близько 1036 року, але згодом його батьки переїжджають до Курська, де й пройшло дитинство майбутнього преподобного. Коли йому було тринадцять років, помер батько. Як розповідає житіє святого, написане Нестором літописцем (див. «Патерик Печерський»), Феодосій в дитинстві дуже багато читав, ходив до церкви, проте, не носив дорогого одягу, прикрас, віддавав перевагу товариству бідних людей ніж свого рівня. По смерті батька він спробував втекти з дому разом з прочанами, які прямували до Єрусалиму, проте, мати наздогнала його та побивши повернула додому. Давши їй обіцянку більше не втікати, він часто ходив до церкви, допомагав простим людям, а побачивши нестачу просфор для церковної служби, почав допомагати пекти їх. Так продовжувалося кілька років. Спостерігаючи за ревним служінням Богові, начальник міста доручає Феодосію догляд за своєю церквою. Проте, мати преподобного постійно йому дорікає зневажанням статуту та знущається над ним. І, одного разу, коли мати поїхала надовго з міста, він втікає з дому і йде пішки до Києва. Обійшовши київські монастирі, він зупиняється у своєму виборі на Антонії, який жив у печері. Тут він, маючи двадцять чотири роки життя, приймає чернечий постриг, який здійснив ігумен Никон. А мати його довго шукала, бажаючи повернути додому, навіть приїхала до Києва. Довго вона його вмовляла повернутися, проте, він їй запропонував вихід: прийняти покаяння та постриг в одному з жіночих монастирів Києва - так вона зможе його іноді бачити. Спочатку мати не погоджувалася, але потім все ж таки стала інокинею монастиря св.Миколая де і спочила в мирі. Через деякий час ігуменом монастиря став Варлаам, Феодосій отримує ієрейський сан. А після того, як князь Ізяслав переводить ігумена Варлаама у новостворений Димитрівський монастир, братія звернулася до Антонія з проханням поставити ігуменом Феодосія. З того часу він очолював Печерський монастир. Саме при ньому монастир перестав бути лише печерним. На прохання Антонія князь Ізяслав виділив для монастиря нову земельну ділянку, на якій будується нова соборна церква (Успенський собор), келії та інші монастирські споруди. Відтоді монастир набув сучасного територіального вигляду: Верхній - навколо Успенського собору та Нижній - Ближні та Дальні печери. Феодосія вважають засновником монастирського уставу на Русі. За переданням він запровадив в Печерському монастирі Студійський устав, який став прикладом чернечого життя для інших руських монастирів. Упокоївся преподобний Феодосій 3 травня 1074 і був похований в печерах. Через 18 років його нетлінне тіло було перенесене до Успенського собору.
Изображения
Тип файла: jpg FB_IMG_1558028663275.jpg (28.3 Кб, 0 просмотров)
вне форума  
Старый 18.05.2019, 10:52   #2424 (permalink)
Olexijj Меню пользователя Olexijj показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
25,105 159943 167975
online: 11мес0нед6д18ч14м
🇺🇦💛💙Україна💛💙🇺🇦
 
Аватар для Olexijj
По умолчанию

18 ТРАВНЯ
3-тя седмиця після Пасхи

Мц. Ірини (І – ІІ). Знайдення мощей прп. Якова Желєзноборовського читать дальше
Изображения
Тип файла: jpg FB_IMG_1558165480293.jpg (29.1 Кб, 0 просмотров)
вне форума  
Старый 22.05.2019, 17:56   #2425 (permalink)
Olexijj Меню пользователя Olexijj показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
25,105 159943 167975
online: 11мес0нед6д18ч14м
🇺🇦💛💙Україна💛💙🇺🇦
 
Аватар для Olexijj
По умолчанию

Сьогодні 22 травня Православні Християни відзначають день пам'яті перенесення мощей Миколи Чудотворця із Мир Лікійських до італійського міста Барі. Святий Миколай помер 19 грудня (за Григоріанським календарем - 6 грудня) в період між 343-м і 352-м роками. Його поховали в Соборному храмі в місті Мири Лікійські. Після смерті його тіло стало мироточити - з нього виходило пахуче масло, яке виліковувало хворих і допомагало людям.

Після того, як на місто почали нападати мусульмани, які хотіли знищити мощі Святого Миколая, щоб християни не користувалися їх цілющими властивостями, віруючі таємно вивезли мощі святого в місто Барі на березі Адріатичного моря. Саме тому зараз Святого Миколая шанують два рази в рік: у день його смерті - 19 грудня (6 грудня) і в день його перепоховання - 22 травня.
В цей день слід сходити до церкви і помолитися святому Миколаю. Можна попросити його про благополуччя або здоров'я. Також, немає заборони на працю, навпаки, вона навіть вітається. Прийнято зайнятися генеральним прибиранням.

Що не можна робити в День Миколи Весняного
Заборонено відмовляти в допомозі нужденним, інакше на 7 років у будинку оселиться бідність. На святого Миколая не можна стригтися і навіть брати в руки ножиці.

Із Святом Вас Друзі
Изображения
Тип файла: jpg S90522-093431(1).jpg (310.6 Кб, 0 просмотров)
вне форума  
1 спасибо:
Старый 24.05.2019, 12:20   #2426 (permalink)
Olexijj Меню пользователя Olexijj показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
25,105 159943 167975
online: 11мес0нед6д18ч14м
🇺🇦💛💙Україна💛💙🇺🇦
 
Аватар для Olexijj
По умолчанию

Вітаю всіх зі святом Кирила та Мефодія!!!
Кирило (мирське ім'я —Костянтин; близько 827 — 14 лютого 869) і його старший брат Мефодій (Методій) (мирське ім'я — Михаїл бл. 815 — помер між 6 квітня і 19 квітня 885 року) народились у місті Солунь (тепер Салоніки, Греція) в сім'ї воєначальника. За походженням болгари(за менш популярною версією слов'яномовні греки).

З 843 Кирило вчився у Константинополі при дворі візантійського імператора Михайла III, де одним з його вчителів був Фотій. Добре знав слов'янську, грецьку, латинську, іврит і арабську мови. Був патріаршим бібліотекарем, викладав філософію в Константинопольській вищій школі. В 40-60-х роках 9 століття брав участь у диспутах з іконоборцями і мусульманами в Сирії. Близько 860 року їздив з дипломатичною місією до хозарів. На шляху до хозарів зупинився в місті Херсонесі, в якому знайшов мощі святого папи Климента (помер у 101). Пізніше брати взяли їх з собою у Велику Моравію і у 867 до Риму.

Мефодій рано вступив на військову службу. Протягом 10 років керував заселеною слов'янами областю Македонії. Був викладачем у Константинопольській вищій школі. Постригшись у ченці, став ігуменом монастиря Поліхрон на березі Мармурового моря. Влітку 863 року Кирило і Методій на запрошення князя Ростислава переселились до Моравії, щоб проповідувати християнство. Пізніше Папа Адріан II дав на це дозвіл, а папа Іван VIII підтвердив його.

Перед від'їздом Кирило створив один з перших слов'янських алфавітів (у науці немає єдиного погляду з питання, яку азбуку створив Кирило — кирилицю чи глаголицю). Кирило і Мефодій перекладали на церковнослов'янську церковні книги — вибрані місця з Євангелія, Псалтир, Апостольські послання.

За запровадження слов'янської мови в богослужінні були звинувачені в єресі. В 866 на виклик Папи Римського Адріана II їздили до Риму. Отримали від нього спеціальне послання, в якому їм дозволялося розповсюджувати слов'янські церковні книги і проводити богослужіння слов'янською мовою.

Після приїзду до Риму Кирило помер. Похований у Базиліці Святого Климента у Римі. Мефодій був висвячений на архієпископа Моравії і Панонії, і в 870 повернувся до Панонії. Внаслідок інтриг німецьких феодалів деякий час перебував в ув'язненні. В 882–884 жив у Візантії. В середині 884 повернувся до Моравії, де перекладав Біблію на слов'янську мову.
Изображения
Тип файла: jpg FB_IMG_1558689467735.jpg (28.1 Кб, 0 просмотров)
вне форума  
Старый 03.06.2019, 12:34   #2427 (permalink)
Olexijj Меню пользователя Olexijj показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
25,105 159943 167975
online: 11мес0нед6д18ч14м
🇺🇦💛💙Україна💛💙🇺🇦
 
Аватар для Olexijj
По умолчанию

3 ЧЕРВНЯ
6-та седмиця після Пасхи

Вишгородської (Володимирської) ікони Божої Матері. Рівноапп. царя Константина (337) і матері його цариці Єлени (327). Блгв. кн. Константина (1129) та дітей його Михаїла і Феодора, Муромських чудотворців. Прп. Кассіана Грека, Углицького чудотворця читать дальше
Изображения
Тип файла: jpg FB_IMG_1559554205991.jpg (16.4 Кб, 0 просмотров)
вне форума  
Старый 10.06.2019, 13:46   #2428 (permalink)
Olexijj Меню пользователя Olexijj показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
25,105 159943 167975
online: 11мес0нед6д18ч14м
🇺🇦💛💙Україна💛💙🇺🇦
 
Аватар для Olexijj
По умолчанию

10 ЧЕРВНЯ
7-ма седмиця після Пасхи

Прп. Микити, спов., єп. Халкидонського (ІХ). Свт. Ігнатія, єп. Ростовського (1288). Сщмч. Євтихія, єп. Мелітинського (І), мц. Єликониди (244). Сщмч. Елладія, єпископа (VІ – VІІ). Нікейської (304) і Чухломської (Галицької) (1350) ікон Божої матері.
Преподобний Микита сповідник, єпископ Халкидонський, жив у другій половині VIII століття. За своє богоугодне життя він був возведений у сан єпископа Халкідонського. Святитель Микита відрізнявся милосердям, завжди допомагав убогим, у своєму будинку приймав мандрівників, піклувався про сиріт і вдів, заступався за скривджених.
Під час царювання іконоборця Лева Вірменина (813 - 820) святитель Микита мужньо викривав іконоборчу єресь і переконував своїх пасомих благоговійно поклонятися святим іконам Христа, Божої Матері та угодників Божих, переніс багато страждань від безбожного імператора і його однодумців-іконоборців, був підданий мукам і відправлений на заслання. Святий сповідник Микита помер на початку IX століття. Від його мощей здійснювалися чудесні зцілення. У каноні служби йому, написаному Константинопольським пресвітером Йосифом, прославляється також брат святителя Микити - святий Ігнатій.
Изображения
Тип файла: jpg FB_IMG_1560163340728.jpg (112.0 Кб, 0 просмотров)
вне форума  
Старый 16.06.2019, 20:31   #2429 (permalink)
Olexijj Меню пользователя Olexijj показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
25,105 159943 167975
online: 11мес0нед6д18ч14м
🇺🇦💛💙Україна💛💙🇺🇦
 
Аватар для Olexijj
По умолчанию

16 ЧЕРВНЯ
8-ма неділя після Пасхи.
ДЕНЬ СВЯТОЇ ТРОЙЦІ, П’ЯТИДЕСЯТНИЦЯ
Глас 7

Мчч. Лукиліана, Клавдія, Іпатія, Павла, Діонісія і Павли, діви (270 – 275). Перенесення мощей блгв. царевича Димитрія з Углича до Москви (1606). Сщмч. Лукіана, єп., Максіана, пресвітера, Юліана, диякона, Маркеліана і Сатурнина в Бельгії (81 – 96).
Лукиліан був язичницьким жерцем при римському імператорі Авреліані (270-275). У старості він переконався в помилковості язичницької релігії, всією душею навернувся до віри в Христа-Спасителя і охрестився.
Під впливом його проповіді багато язичників стали навертатися до християнства. Тоді юдеї за розповсюдження віри в розіп'ятого ними Христа донесли на Лукиліана градоначальнику Нікомидії Сільванії. Той став примушувати старця повернутися до ідолослужіння. За відмову святому Лукиліану розтрощили щелепи, били палицями і повісили вниз головою, а потім вкинули в темницю, де він зустрів чотирьох юнаків-сповідників Христових - Клавдія, Іпатія, Павла і Дионисія. Святий Лукиліан переконував їх твердо стояти за віру, не боятися мук і смерті. Через деякий час всі вони були приведені на судилище і кинуті в розжарену піч, але раптово пролився дощ угасив полум'я, і святі мученики залишилися неушкодженими. Правитель засудив, їх до смертної кари, відправивши для виконання вироку до Візантії. Святі отроки були усічені мечем, а святий мученик Лукиліан численними цвяхами прибитий до хреста.
Свідком подвигу святих мучеників була свята діва Павла, що присвятила себе служінню тим, хто страждали за віру в Христа. Вона доставляла їжу в'язням-християнам, омивала їх рани, приносила ліки і ховала тіла мучеників. Після кончини святого Лукиліана і чотирьох отроків вона повернулася в Нікомидію і продовжувала своє святе служіння. Свята діва була схоплена і кинута в піч, проте силою Божою залишилася неушкодженою. Тоді вони відіслали її до Візантії, де свята мучениця була усічена мечем
Изображения
Тип файла: jpg FB_IMG_1560706085562.jpg (10.0 Кб, 12 просмотров)
вне форума  
1 спасибо:
Старый 04.07.2019, 07:36   #2430 (permalink)
Olexijj Меню пользователя Olexijj показать/скрыть дополнительную инфу?
наш человек
25,105 159943 167975
online: 11мес0нед6д18ч14м
🇺🇦💛💙Україна💛💙🇺🇦
 
Аватар для Olexijj
По умолчанию

4 ЛИПНЯ
3-тя седмиця після П’ятидесятниці

Мч. Юліана Тарсійського (бл. 305). Сщмч. Терентія, єп. Іконійського (І). Прп. Юлія, пресвітера, і Юліана, диякона (V). Мчч. Арчила ІІ, царя Іверського (744), і Луарсаба ІІ, царя Карталинського (1622, Груз.).


Святий мученик Юліан Тарсійський народився в малоазійській провінції Кілікії. Він був сином сенатора-язичника, мати його сповідувала християнство. Після смерті чоловіка мати святого Юліана переселилася в місто Тарс, де хрестила сина і виховала в християнському благочесті. Коли святому виповнилося 18 років, імператор Диоклитіан (284 - 305) почав гоніння на християн. Зокрема був схоплений і святий Юліан. Його привели до правителя Маркіяна на суд, де довго вмовляли зректися Христа. Ні катування, ні погрози, ні обіцянки дарів і почестей не могли схилити благочестивого юнака до принесення язичницьких жертв і зречення від Христа. Святий сповідник залишався непохитним у твердій вірі. Цілий рік мученика водили по містах кілікійської області, в кожному з них піддаючи допитам і жорстоким катуванням, після чого кинули до в'язниці. Мати святого Юліана йшла за сином і молилася, щоб Господь ще більше зміцнив його у вірі та подвигу. У місті Егеї під приводом переконати сина принести жертву ідолам, вона просила правителя дозволити їй відвідувати в'язницю. Три дні вона провела у в'язниці зі святим Юліаном, благаючи його бути твердим до кінця.
Святий Юліан знову постав перед правителем. Думаючи, що мати переконала сина коритися імператорського указу, правитель став хвалити її розсудливість. Несподівано свята сміло визнала себе християнкою. Святий мученик Юліан і далі безстрашно і мужньо викривав язичницьке багатобожжя. Тоді правитель наказав відрубати матері святого Юліана ступні ніг за те, що вона супроводжувала сина з Тарсу. Свята мучениця померла від завданих ран. Мученика Юліана зашили в мішок, наповнений піском і отруйними гадами, і кинули в море. Тіло страждальника було винесено хвилями на берег біля Олександрії і з честю поховане однією благочестивою олександрійською християнкою. Мученицька смерть його послідувала близько 305 року. Згодом мощі святого мученика перенесли в місто Антіохію. Святитель Іоанн Золотоустий вшанував пам'ять святого мученика Юліана похвальним словом
вне форума  
Ответ



Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Выкл.
HTML код Выкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Выкл.


-36°E, обсуждение. 2018 Slavap
-Украина: прошлое, настоящее, будущее. 2022 San-Sanich
-Techno music - Видео исполнителей San-Sanich
-это интересно. San-Sanich
-Российская Федерация: прошлое, настоящее, будущее. 2020 schachmat
-Electronic music - Видео исполнителей San-Sanich
-Свободное общение 2024 Nikolai2a
-ПОГОДА в данный момент 2024 Nikolai2a
-Український гумор yyyyyhhh
-75°E ABS2 и ABS2A Oбсуждение. vladimir84
-Казахстан (новости и обсуждение) paren`ok
-Экспресс-АМУ3 @ 103°E borodach1994
-World Vision (Прошивки, ПО, софт для эфирного TV) OrtonNew
-Rock music - Видео исполнителей schachmat
-Инструментальная Музыка San-Sanich
-КИТАЙ (прошлое, настоящее, будущее). San-Sanich
-Скорбим...2024 peresihne
-Анонсы спортивных каналов peresihne
-Космос 2024 peresihne
-Республика Беларусь сегодня paren`ok
-КХЛ peresihne
-Детское телевидение (только новости, без обсуждения) peresihne
-BISS ключи на FEED. 2024 yzek65
-Софты для других Satcom HD yzek65
-Знаменательные события истории в этот день peresihne
-Новости о запуске спутников... peresihne
-Новости мобильного мира!!! peresihne
-Windows 11 peresihne
-Компьютерные новости peresihne
-Мобильные операторы Украины (новости/тарифы/обсуждение...) peresihne
-Всё о кофе peresihne
-Yandex.Браузер peresihne
-Новость, касающаяся пользователей Интернета 2024 peresihne
-ТЕННИС peresihne
-НХЛ. peresihne
-Шахматы peresihne
-ВСЕМ ЛЮБИТЕЛЯМ NBA peresihne
-Музыка и исполнители 90-ых. Nikolai2a
-Музыка и исполнители 80-ых. Nikolai2a
-Музыка и исполнители 70-ых! Nikolai2a
-4.8E Транспондерные новости 2019 simon65
-ЭТО СТОИТ ПОСЛУШАТЬ! Делимся любимой музыкой! Nikolai2a
-Ресиверы uClan Ustym 4K PRO. Обсуждение и вопросы. Nikolai2a
-Новости IPTV и интернет-телевидения peresihne
-IPTV каналы pietro
-OPENBOX SOFT (здесь только СОФТ/прошивки/обновления) sego0811
-Транспондерные новости ABS-2 и ABS-2A, 75E simon65
-Поздравления и события в этот день! yzek65
-Прошивки для моделей Tiger yzek65
-CONDOR HD yzek65
-13°E HotBird. Транспондерные новости. 2024 simon65
-Playlist Iptv плейлисты других стран Европы pietro
-Футбольное обозрение. 2023 schachmat
-Новости HDTV kuki1
-ПО для других моделей I BOX HD yzek65
-ТВ новости (Самые свежие) 2024 kuki1
-Kомпьютерные игры и всё ,что с ними связано. peresihne
-МЧМ-2022 peresihne
-Спутниковые антенны форумчан OrtonNew
-Еврокубки peresihne
-Viasat Ukraina (новости) 2016.04 kuki1
-Олимпийские новости peresihne
-Велоспорт peresihne
-Анонсы телеканала 1+1 peresihne
-ЛЕНТА важнейших НОВОСТЕЙ со всего мира! San-Sanich
-Новости провайдера Триколор ТВ и Триколор HD kuki1
-«LIFECELL Украина (LIFE)» (Оператор мобильной связи) peresihne
-«МТС» 74.9°E и МТС ТВ/ОТТ/IPTV (Только новости) kuki1
-ADSL OGO (UKRTELECOM) peresihne
-Караба́хский конфли́кт 2020 San-Sanich
-Новости цифровой техники peresihne
-Спутниковые новости одной строкой peresihne
-Все о кино и что с этим связано peresihne
-Рэп (Хип-хоп) - Видео исполнителей Nikolai2a
-Грузия вчера, сегодня, завтра San-Sanich
-Террористы ХАМАС объявили войну Израилю San-Sanich
-Армения (прошлое,настоящее,будущее) trqqnox
-Арцах (прошлое,настоящее,будущее) trqqnox
-Обмен музыкой Nikolai2a
-Свята України yzek65
-Транспондерные новости Astra 28.2E/Eutelsat 28A (Eurobird 1) 28.5°E kuki1
-Транспондерные новости Eutelsat 21A (w6) 21.6°E kuki1
-Open SX1 HD, SX2 HD, SX2-Combo RallaMos
-Рождённые в СССР peresihne
-БОКС peresihne
-Новости операторов спутникового телевидения peresihne
-Google Chrome – новый браузер peresihne
-Кабельные операторы Киева kuki1
-42.0°E Транспондерные новости. 2018 kuki1
-Анонсы телеканала СТС peresihne
-«Vodafone Украина (MTS)» (Оператор мобильной связи) peresihne
-Новости прессы о спутниковом телевидении kuki1
-Цифровые фото и видеокамеры peresihne
-Новости оператора "Телекарта","Телекарта HD" kuki1
-Транспондерные новости Eutelsat 7 West A & Nilesat 102/201, 7°W kuki1

–> Ваша реклама может быть здесь... пишите на телегу @VOPROS24


Часовой пояс GMT +3, время: 16:25.


Весь материал, представленный на сайте взят из доступных источников или прислан посетителями сайта.
Любая информация представленная здесь, может использоваться только в ознакомительных целях.
Входя на сайт вы автоматически соглашаетесь с данными условиями.
Ни администрация сайта, ни хостинг-провайдер, ни любые другие лица не могут нести отвественности за использование материалов.
Сайт не предоставляет электронные версии произведений и ПО.
Все права на публикуемые аудио, видео,
графические и текстовые материалы принадлежат их владельцам.
Если Вы являетесь автором материала или обладателем
авторских прав на него и против его использования
на сайте, пожалуйста свяжитесь с нами.

Перевод: zCarot
Powered by vBulletin®
Copyright ©, Jelsoft Enterprises Ltd.

Зарегистрирована на satsat.info Реклама может быть здесь...
satsat.info TV SAT спутник ключи тюнер код кодировка карты прошивки dreambox IPTV каналы
globo openbox biss via hotbird sirius amos
abs настройка тарелка программы
Page generated in 0.19465 seconds with 19 queries