satsat.info - Показать сообщение отдельно - ОЛИМПИАДУ где можно смотреть?
Показать сообщение отдельно
Старый 11.02.2010, 21:49   #24 (permalink)
online: 15166706
УКРАИНА
 
Аватар для kardinal
По умолчанию

Завтра Перший національний розпочинає показ Олімпійських ігор 2010


Тільки на Першому Національному в прямому ефірі зимові Олімпійські ігри! Дивіться найважливіші спортивні змагання з 12 до 28 лютого на головному каналі України.

ХХІ зимові Олімпійські ігри – це міжнародні спортивні змагання, що відбуватимуться з 12 по 28 лютого в канадському місті Ванкувер. Об’єктами Олімпійських змагань стануть і інші міста, проте Ванкувер залишиться головним стратегічним пунктом.

Стадіони та арени Ванкувера, які прийматимуть олімпійців:

* Бі-Сі Плейс – церемонія відкриття та закриття
* Олімпійське селище Ванкувера
* Канада Хокей Плейс – хокей
* Пасифік Колізіум – фігурне катання та шорт-трек
* Олімпійський центр Ванкувера – кьорлінг
* Зимовий спортивний центр УБК – хокей

У місті Річмонд, що в передмісті Ванкувера, розміститься стадіон – Олімпійський овал Річмонда. В Уістлері, що за 126 кілометрів від Ванкувера, розміщуватимуться ще кілька арен для проведення змагання:

* Олімпійське та Параолімпійське селище Уістлера
* Уістлер Хіллкрест – гірськолижний спорт
* Олімпійський парк Уістлера – біатлон, лижні гонки, лижний двобій та стрибки з трампліна
* Санний центр Уістлера – бобслей, скелетон та санний спорт.

Незвичною є цьогорічна символіка білих Олімпійських ігор. Емблема змагань, на якій зображена статуя інукшук (у перекладі "товариш"), була представлена 23 квітня 2005 року. Кольори символу – зелений, синій та блакитний – символізують ліс, гори та океан, червоний – колір кленового листочка з прапора Канади, а жовтий – колір сонця, що сходить. Талісманами ігор стануть вигадані створіння: міга – морський медвідь, куатчі – біг фут та сумі – поєднує в собі багатьох представників тихоокеанської фауни Канади.

Девізом зимових Олімпійських ігор стали слова з гімну Канади – "З палаючими серцями" ("with glowing hearts"). Цьогорічна естафета олімпійського вогню буде найдовшою в історії Олімпійських ігор. Вона пролягатиме на 1000 кілометрів по воді, 18 тисяч кілометрів повітрям та 26 тисяч кілометрів суходолом.

А призовий фонд за нагороди українським спортсменам, залишається незмінним – 700 тисяч гривень за "золото", 500 – за "срібло" та 350 – за "бронзу".

Нагадаємо, що від України на білі Олімпійські ігри-2010 до Ванкувера поїдуть 45 спортсменів. Проте, хто нестиме прапор України – ще й досі не відомо. Всі українські спортсмени пройшли допінг-тест та підписалися, що не будуть вживати заборонені препарати.

Уболівайте за українців на зимових Олімпійських іграх разом з Першим Національним!
Изображения -->
Тип файла: jpg van_2010_logo.jpg (15.0 Кб, 1 просмотров)
вне форума  
8 спасибо:
 
Page generated in 0.06267 seconds with 18 queries