satsat.info - Показать сообщение отдельно - Linuxos beltérik, kártyamegosztás
Показать сообщение отдельно
Старый 22.11.2009, 11:44   #1 (permalink)
online: 31587899
Europa
 
Аватар для acsbela
По умолчанию Linuxos beltérik, kártyamegosztás

A majdani Nagra3 kódolás bevezetése (a Nagra 2 helyett) eléggé érzékenyen fogja érinteni a fórumozókat. Mivel többségünk nem magyar állampolgár, ezért hivatalos Digi, UPC Direct, Dolce, stb. (magyar érdekeltségű csomagra) előfizetése hivatalosan nem lehet.

Marad a kártyamegosztás.

Ez törvényellenes, de pusztán kiváncsiságból, saját célra, műszaki érdekességként már igen sokan használják. Rengeteg információt török, spanyol fórumokon lehet találni e témakörben. Mindenütt angol a fő társalgási nyelv, de esetenként GOOGLE, a barátunk segít a fordításban.

Az orosz/ukrán/magyar fórumokon csak félszavakból, célzásokból álló utalások vannak erre. Gyakorlatilag az oroszok a legnépszerűbb csomagokhoz (...+, Raduga, Tricolor, Viasat, stb.) ajánlanak megosztást, pénzért. Csomagonként 1-7 USD dollárt kérnek. Más a gyakorlat külföldön (pld. Magyarországon): ha van hivatalos (beltéri független) hivatalos előfizetésed, akkor egy Linuxos beltéri (Dreambox, IPBox, OpenboxS7, stb.) segítségével betársulhatsz egy szerverre, ahonnan a többiek kártyás előfizetése segítségével nézheted minden kártya műsorát. Lehetősége van a kártya tulajdonosának a baráti körében lévőket egy C vagy N sorral megajándékozni.

Ezen a helyen lehetne a Linuxos beltérikkel és megosztással kapcsolatos dolgokat leírni.

Hangsúlyozni szeretném, ez itt nem a kommersz célú megosztást megtárgyaló hely, és minden információ csak a műszaki kiváncsiságot elégítené ki.

читать дальше

Последний раз редактировалось acsbela; 04.01.2014 в 13:06. Причина: Добавлено сообщение
вне форума  
21 спасибо:
 
Page generated in 0.06169 seconds with 17 queries